418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ry0K3N
    Vicces, most megyek én is Jumbóval berak tier9-be mondom itt sem fogok tudni sokmindent csinálni a két IS4-esük ellen sztyeppén. Erre totál védtelenül hagyták a jobboldalt amit csak egyetlen VK3601 védett szerencsétlenségére mert többiek igen hamar bedaráltak. Így legnagyobb meglepetésemre zavartalanul robogok be a bázisuk felé kispottolva a két artit amiből ki is lövök egyet, aztán megérkeznek a többiek és lazán behúzzuk a bázist míg a két IS4 a bázisunk szélén szerencsétlenkednek az egyik E-75-el. És az ember azt gondolná hogy tier 9-nél az ember tud játszani, jól lereagálni merre támad az ellen és feltartóztatni.
  • patchaou
    :D IS-el most kifogtam egy jó kört. Bár az eljén szidtam a MM-et mint a bokrot. IS-két top tartály, alattam 3 jégpárduc. Pálya lakeville. Ellennél 2 T29 meg egy TigerP. Gondoltam nem szedetem magam ki a t29-ekkel a völgyben, inkább megyek a faluba és pattogok a tigrispről. Erre a házak közt kikkel futok össze? A két hüjó képességűvel aki nem a kanyonba ment hulldownozni. Még a gyengébbik 122-el és hangyányi segítséggel enyém lett mindkettő :D A tigrincsük meg középen, de az ő bázisuk tájékán töketlenkedett, a végén persze mindenki Őt lőtte. Bázisuk 100%-ig volt foglalva amikor az utolsó akármilyüket megdöglesztették :)
  • kdezso30
    Szerintem meg könnyesre röhögnéd magad, ha látnád, hogy miket művelünk mi a "ZS-ligában".
  • Ry0K3N
    Nenene most üsd míg meleg :D
  • Ry0K3N
    elveszik az erőforrásokat a dudák integrálása a játékba
  • Glo
    Jaja, érdemes meglesni, hogy azt a modult mire lehet még feltenni, és ha nem itt fejleszted ki akkor mennyibe fog fájni :)
  • ilsalon
    És vannak még ilyen kemény dolgok bőven. Főleg németnél.

Meg az koppan még nagyot, aki kihagy pár fejlesztést az előző tankon, hogy gyorsabban ugorjon a nagyobbra. Ilyenkor jön a 12 km/h-ás száguldás motor hiányában, meg ihesztegető lövöldözés, ami nem sebez senkit.
  • bgabor
    Ó, saját magát mindenki az átlagnál jobb képességűnek tartja. :D

• bgabor
    Azért az milyen durva vicc már a készítőktől, hogy a VK3001P-nél kb 15.000XP kell a jobb toronyhoz, anélkül viszont csak a 75mm L/48as használható. Ugyan messze nem olyan reménytelen vállalkozás, mint gondoltam, de azért L/48-assal való játékra kényszeríteni az embereket Tier6-ban, 15k XP-n keresztül elég gonosz húzás.
  • patchaou
    Már megvan a sörmen és a su-85 is:D Lehet hogy inkább pihentetnem kéne.
  • Ry0K3N
    Én csak 5 defeattel kezdtem aztán 3 igen szép duplázó victoryval. Ne add fel :D
  • pointer4
    Mind szarok vagyunk, azért nem látjuk sosem :D
  • MatchDiabolo
    "hasonlóan jó képességűek, mint én" na ezen jót nevettem
  • kdezso30
    Szerintem nagyon kicsi az esélye annak, hogy egy csapatba kerüljünk, mivel nem ugyan abba a "kasztba" tartozunk. Az elméletem szerint (ami esetleg téves) az MM sys nézi a global ratingot is, csak ezt nem hozzák nyílvánosságra (így nincs belőle sértődés), hogy kb azonos képességűek harcoljanak egymással. Az elmélet alapja, hogy néhány játékossal gyakrabban összefutok (akár egy nap többször is) akik hasonlóan jó képességűek, mint én. Viszont az itteni fórum néhány résztvevőjével soha nem találkoztam. illetve néha vannak nagyarányú vereségek, ami túl gyorsan következnek be ahhoz képest, hogy egyszerűen csak a random faktor okozza.
    Egyébként egy hónapja nem sebeztem csapattársat tartállyal, úgy néz ki, hogy tegnap volt a napja, hogy az ilyen lemaradásomat behozzam.
  • Attiska
    Ja, ma az átlagnál nehezebben megy a duplázás. :/
  • patchaou
    Kicsit szopóágra kerültem :) Több mint két órája tologatom felváltva a tartályokat.

Nem, nem csak az IS-el megyek!
  • Nazarov77
    Újabb dolog amiben túl optimisták voltak......

What about new game modes (assault and encounter)? Are they still scheduled to this year?

With 99% probability they will arrive next year.

Ha tudnám pontosan hol írta overlord úgy beidézném neki a saját szövetgét: "Tartani fogjuk az ütemet ezekhez az időpontokhoz, elég nagy a fejlesztő csapatunk blablabla." Ezek szerint mégse...
  • patchaou
    Elit lesz, mert minden ki van fejlesztve. De valószínűleg fél áron lesz az event alatt.
  • Nazarov77
    Cuccokat újra meg kell rá venni, de majd hétvégén vedd vissza, gondolom féláron lesz.
  • brasco84
    grillét pont eladtam, pedig elite volt.. ha megveszem újra, akkor stock lesz vagy megmarad az elite? mert az a 140k credit lószar, azt visszahozza ha duplán adja a hétvégén.
  • Glo
    crew :)

A tankszemélyzet.
  • TDantes
    Mi a pina az a krú?
  • Spheriot
    Én most gyűröm T34-et , hát 120-as ágyú nélkül kész kínszenvedés egyenlőre, Top tierbe rakosgat, de igazából csak golyófogónak van, de annak sem túl jó.
  • MatchDiabolo
    Lassan már betehetnék faq-ba T34-ről az infókat gondolom elég lesz egy
    stock T34 is hogy megkapjuk az m103-at de mi lesz a benne lévő krúval?

-Elvesznek a másodlagos skilljeik?
    és az új m103-at krúval együtt adják majd-e?

T110 mikor jön?
  • endrodiz
    Hát első sorban azt gondoljuk, hogy ez a térkép Prokhorovka volt és a T-45 az meg 44, vagy 54 és, hogy hiába agresszív a birkanyáj, ha fejjel megy a falnak és lepattan az ellenséges túlerőről, mert láttam már ilyet, hogy a negyedik percben harmadmagammal álltunk a bozótban, ugyanis a hegy alatt pár "farkas" lemészárolta a mi kis birkanyájunkat... :))

Mert én is ilyen vagyok,mint Patchaou, hogy inkább megyek egyedül a másik oldalon megkísérve a lehetetlent*, mint a sok birka között, akik állandóan belelépnek a lövésbe...

*volt már, hogy sikerült.
  • pointer4

Majdnem meglett a tizedik, csak elfogyott a lószar. :D

(tudom nem szép dolog)

Ezért jó egyetlen artynak lenni, nem 6od magunkal. A csapat végig szurkolt, és gratulált :D Na persze nem a túlodal, onnan olvastam cifrákat.
  • PetiPetiHUN
    Tegnap T29-el Murovankán elindultam a vasúti töltés mellett. Körülnézek ki jön velem, hát két artyn kívül meg egy td-n kívül mindenki. Padlógáz és nyomás előre ilyen hátszéllel mi lehet. Mire rájöttek hogy az utas-bokros részen nincs közülünk senki addigra kinyírtuk a fele bandát. Berobogtunk a bázisukra és senki nem kezdett el foglalni, visszafordultunk és kinyírtuk a félúton lévő nehéztankjaikat is. Az egész egy mészárlás volt amiben egy baráti IS-sel versenyeztem ki tud többet kilőni az ellenfélből. Én nyertem 6-5-re. Ha elég agresszívek a birkák akkor simán győzhetnek az óvatos ellenféllel szemben.
    Ma reggel volt egy érdekes csatám. Komarinon 9-9 ellenfél IS-7-től T29-ig. Nálunk 4 arty 1 T-45 a többi nehéztank. Náluk 3 arty 2 med 3 nehéz és egy T 50-2-es. Mit gondoltok mi történt?
  • virkir
    Jesszus.
    Ha megkérhetlek szólj amikor esetleg véletlenül egy csapatba sorsol a játék, hogy még véletlenül se menjek arra az oldalra ahova te.
  • Bugi Misi
    én úgy néztem 5000 körül vett le ha jól emlékszek, és SU-26 tolakodott elém
  • kdezso30
    Az, hogy mennyi kompenzációt fizetsz, az nem csak a bevitt sebzés mértékétől függ, hanem a te és a szenvedő alany szintjétől. Egy rövid lista a mai nap terméséből:

Én T29 kétlövéses TK szenvedő fél: T50=18300
    Én T29 14%-ról T44 oneshot= 8300
    Én T29 panther egy lövés a 105-ösből, de túlélte a csatát=6800
    Én Is oneshot Pz IV= kb. 15000

Ellenben (ezek az esetek korábban voltak:
    Én M41 splash damage IS4= 30 kredit
    Én M41 splash damage IS3= 40 kredit
  • Bugi Misi
    Vereség
    Csata: Murovanka 2011. október 19. 0:00:50
    Jármű: M37
    Szerzett tapasztalat: 19 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 64)
    Szerzett kredit: 0

a csapattársam éppen elém jött mikor lőttem hát nem tudom mennyi büntetést kaptam de biztos jó sokat
  • Spheriot
    T50-2 a legnagyobb csíter ebben a játékban, most épp nálunk volt gyakorlatilag szétlőttünk mindenkit úgy hogy minket nem is láttak..., sajna fordítva is szokott lenni....

• Pales27
    Vagy csak az ellenfélnél voltak :)
  • Oddball29
    Röhejesen OP T5-ben ez a 107mm Zisz-6. Még T6-ben is csak a Slugger 90-ese jobb nála. Mintha easy módban játszanék.

• HappyHunter
    Lehet hogy nekem is ilyenkor kéne megpróbálnom mikor a kisiskolásoj már ágyban vannak, de sajnos holnap iskola...
    Wait, what?
  • Gundark1234
    Na úgy látszik a majmok aludni mentek :)

Győzelem!
    Csata: Himmelsdorf 2011. október 18. 22:09:00
    Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
    Szerzett tapasztalat: 1 506
    Szerzett kredit: 43 714
    Csatában elért Achievement: Pusztító
    5 kill de nagyon jól esett

• Nazarov77
    A sötét oldal :D
    8 kill

Győzelem!
    Csata: Karelia 2011. október 18. 21:58:20
    Jármű: GW Panther
    Szerzett tapasztalat: 3 938 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 59 521
    Csatában elért Achievement: Top Gun
  • Plata
    Csak a napi duplázásra veszem elő ezt az átkot,erre az is ilyen szar.
  • Plata
    T32 alig érezte meg ha eltapostam ezt azt.
  • Gundark1234
    Ismerős. A ragecap mindig bejön :)