banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kdezso30
    Szerintem nagyon kicsi az esélye annak, hogy egy csapatba kerüljünk, mivel nem ugyan abba a "kasztba" tartozunk. Az elméletem szerint (ami esetleg téves) az MM sys nézi a global ratingot is, csak ezt nem hozzák nyílvánosságra (így nincs belőle sértődés), hogy kb azonos képességűek harcoljanak egymással. Az elmélet alapja, hogy néhány játékossal gyakrabban összefutok (akár egy nap többször is) akik hasonlóan jó képességűek, mint én. Viszont az itteni fórum néhány résztvevőjével soha nem találkoztam. illetve néha vannak nagyarányú vereségek, ami túl gyorsan következnek be ahhoz képest, hogy egyszerűen csak a random faktor okozza.
    Egyébként egy hónapja nem sebeztem csapattársat tartállyal, úgy néz ki, hogy tegnap volt a napja, hogy az ilyen lemaradásomat behozzam.