A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #69165 Tegnap T29-el Murovankán elindultam a vasúti töltés mellett. Körülnézek ki jön velem, hát két artyn kívül meg egy td-n kívül mindenki. Padlógáz és nyomás előre ilyen hátszéllel mi lehet. Mire rájöttek hogy az utas-bokros részen nincs közülünk senki addigra kinyírtuk a fele bandát. Berobogtunk a bázisukra és senki nem kezdett el foglalni, visszafordultunk és kinyírtuk a félúton lévő nehéztankjaikat is. Az egész egy mészárlás volt amiben egy baráti IS-sel versenyeztem ki tud többet kilőni az ellenfélből. Én nyertem 6-5-re. Ha elég agresszívek a birkák akkor simán győzhetnek az óvatos ellenféllel szemben.
Ma reggel volt egy érdekes csatám. Komarinon 9-9 ellenfél IS-7-től T29-ig. Nálunk 4 arty 1 T-45 a többi nehéztank. Náluk 3 arty 2 med 3 nehéz és egy T 50-2-es. Mit gondoltok mi történt?