418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SovereignXY #69871 Te csinálod jól. :) -
bornofakone #69870 ez az mm nem h jobb, hanem szarabb lett... 1 rakat csatában voltam ahol kihagytak top tiereket v jóval több volt nagyobb tierből....pl. 5 t7-el szembe 5 t8....v nem volt t9-ünk, enemy-nek 3 is....stb stb....t34-el nem bírok játszani (full t9 csata, kinézek durr durr kész off vagyok....
is-4-el meg unatkozok....
komolyan mondom arty-n kívül semmi se jó (hummelezgetek, igaz csak artyra vadászok, de bőven jó, rengeteg az arty ma... :D) -
A dupla bokor mögött voltam végig, csak a végén jöttem ki :) Nem láttak meg, mert a VK2801-es meg oldalról felderítette őket, esélyük sem volt. -
Az a fura, hogy nagy tankoknál is sűrűn látni ilyet. -
SovereignXY #69867 Erről a bokor képről jut eszembe, hogy a külföldi fórumokon is el kéne magyarázni az embereknek hogy is működik a láthatósági rendszer. Hányszor látom az emberektől, hogy benennek egy bokorba de úgy hogy a tank eleje kilóg a picsába... -
Ilyet se sűrűn lát az ember :D
-
Gunslinger #69865 Hja, ennél már csak a T30 platoont utálom jobban, ha ketten vannak már az is rossz, de ha hárman... kész csőd, mármint ha nálunk vannak, mert az fix, hogy az MM velük szembe ténylegesen használható t10-et fog rakni, ha azok véletlenül E-100-ak vagy Mausok akkor az történik ami velem Malinovkán nem rég, úgy erőszakolták meg a csapatot, ahogy akarták. -
VanDaal #69864 Megosztanék egy friss, pozitív élményt:
Az imént tier8-as csatában volt egy T-34-ünk. Már önmagában sem tűnt túl hasznosnak. Hozott magával platoonban egy BT-2-est is. És Himmelsdorf hegyén úgy közrefogtak és kiblokkoltak egy IS-3-at, hogy a Párducommal szétlőhettem hátulról meg oldalről. Majd mikor leértünk az ellen bázisához, ott kilőttem a KT-jukat, aminek szintén a mi apróságaink terelték el a figyelmét. Nagyon szórakoztató és üdítő csata volt :) -
SovereignXY #69863 Faszért nem lehet kurva némáta tankok kurva ágyúját negatív irányba is dönteni. Felahajtottam vmi szar 10 centis emelkedőre ez elég votl hogy ne tudjam az ágyúmat a jadgpz4re emelni. Így az kilőtt... -
Gunslinger #69862 Sztem az új MM. -
Szakesz #69861 Kérdéses, hogy mennyire jó hír számodra, de ma szinte az összes csatám úgy nézett ki, mint az, amiben Gunslingernek volt szerencsére részt venni dél körül. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=69802]#69802[/URL].
Nem tudom, hogy az új MM, a megnövekedett játékosállomány, vagy az event miatt alakultak így a csatáim ma, de remélem továbbra is ezekhez hasonlókban vehetek majd részt. -
lammaer #69860 Nagyon szííííp :)
Különben arty platoonban lenni néha nagyon felüdítő. Amikor TSen azon versenyzünk hogy kié lesz a Maus kill :) -
Oddball29 #69859 Arty-platoon, hogy szakadna ezekre is a hangártető... -
Szerencsejáték Zrt amire te gondolsz :P -
Hát hogyne csináltam volna :)
-
Ezzel csak 1 gond van: nem egyszer feküdtem már le úgy aludni, hogy 4 óra játék után vagy egy sem, vagy 1 max 2 duplaköröm volt meg ...
Viszont olyanra nem nagyon emlékszem hogy 4 órán keresztül csak nyertem volna ...
Volt már olyan, hogy platoonban sorozatban nyertünk, de olyan 6-7 csata után egyszer mindig bedaráltak bennünket ... Ettől függetlenül nagyon jó volt, említettük is, hogy másnap tuti szopóág lesz ...
Persze, hogy a rossz dolgok inkább nyomot hagynak az emberben, de azért szerinem 178-as BOLD ARIAL-al visítana itt mindenki, ha 4+ órás csak nyerő szériája lenne ... -
SovereignXY #69855 Hülye vagyok. ezzel
OverTargetMarkers v2.0.3.zip
De ez si ott van az alábbi fórum topicban -
SovereignXY #69854 J1mB0's Crosshair Mod 1.03
Innen le is lehet szedni:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/56831-j1mb0s-crosshair-mod/ -
Milyen móddal látod, hogy mennyi hp-ja van a löwe-nek? -
MitsuMishi #69852 Éreztem hogy az ő keze (szőrös lába) van a dologban -
SovereignXY #69851 Találós kérdés. Mit őriz a Lőwe?
Ezt csinálta majd 3 percig. Vagy még tovább. Kiléptem inkább. :) -
Wlanseraf #69850 Zsákos Frodó elvitte a zsákjában:) -
Wlanseraf #69849 Én is megnyugszom a jövő héten.. kijön a BF3 ez meg kuka jó időre... -
MitsuMishi #69848 Mi a franc van ma az orosz lövegekkel? Teljesen beszűkült célkereszttel 50 méterről nem tudom eltalálni az ellenséget egyik tankommal se.Hova lesznek azok a nyamvadt lövedékek?? -
S1mlis #69847 Én csak a duplázókat csinálom majd 2 hete, amit szerettem volna azt már elértem a játékban.
Nincs Top10-es tankom ,de nem is ez volt a célom.
Nem is vagyok tiszta ideg azóta.
-
lammaer #69846 Ez igen. Látszik már tiszta ideg mindenki a játékban.
Képzelem amikor szétveri a kapucsengőt, mert pingelő hangot adott.... -
Szakesz #69845 Lehet sokan vannak így ezzel, mert a múltkor beírtam teamchatre, hogy vissza kéne nézni a bázisra. Utána írtam, hogy kérlek, gyertek vissza és egy térképvillogtatással próbáltam rávilágítani őket, melyikre is gondolok egész pontosan. Semmi..., rákattintok még egyszer..., még egyszer, majd kapok egy diszkrét pofa be választ.
Rendben, - gondoltam naivan - mindenesetre ott maradok a bázison és elkezdek villogtatni. Erre hárman megindultak(!), - végre hál' istennek felfogták, megértették...hurrá - majd csakhamar visszaértek a bázisunkra. Már hárman foglaltak az ellenségtől, de gondoltam mi négyen csak lenyomjuk őket.
A reakciójuk a következő volt. Közrefogtak és három irányból, ahogy a csőből kifért lőtték a tankom. Végül is kilőtték azt, de addigra a bázisunkat is elfoglalták.
Még a csatajelentés megtekintése előtt olvashattam a teamchaten egy diadalittas "muhahaha" és "noob spammer" beszólást, amely szintén hihetetlenül jól esett. :)
Ettől az incidenstől kezdve már nagyon óvatosan használom eme remek lehetőségét a minimapnek.
-
Gunslinger #69844 Baromira rühellem ezt a Sand Rivert, ki is akarom irtani a listámból, ha lesz majd rá mód, de a második Bölléremet is itt szereztem meg a T32-vel, természetesen nem volt arty, valszeg ezért sikerült, meg azért, mert top tank voltam és velem szembe az MM egy Type59-et rakott, ami nem igazán volt ellenfél, több t8 nem is volt a csatában. De azért a csapattársaim sem voltak semmik, kértem, hogy ne kempeljenek, hagy öljem meg mindet, erre annyit kaptam válasznak, hogy "haha", pedig már csak egy stock KV, PzIII/IV meg valami scout volt hátra, már 100%-on volt a foglalásunk, mikor bevittem a végső Böllért jelentő lövést egy T20-nak, baromira imádkoztam miatta, mert 335 hp-n volt éppen, az ágyú meg átlagban 320-at sebez.
De tudtam, hogy eddig tartott a mázlim, következő csata már kemény t9 volt jó sok high tier artyval, 15-3-ra kaptunk ki, ebből egyet én lőttem és megint a leghangosabban noobozó volt a legnagyobb noob egy JagdTigerben.
Nem baj, már csak 12k xp kell a T34-ig, fél lábon is kibírom. Még filózok, hogy később kell-e még a T32 avagy megválok tőle. -
lammaer #69843 Sokszor egy please-es mondat (noob nélkül) meg szokta nyugtatni az olyat. De a noobozósokra ki kell találnom vmit. -
malystryx #69842 'Jóvan, akkor nem csak nálam érződik a dolog. Nem baj, mára úgyis ennyi, mert meló, de holnapra hátha változik. Ha nem, akkor 1 gonddal kevesebb :)
A T32-m is majdnem ennyit keres, úgyhogy nem gáz.. -
Gerifinuccsi #69841 Énkis naíííív :D Azthittem szerencsém lesz :D IS-3 megpuszilt ez lett az 1. meccsem vége:
Győzelem!
Csata: Mountain Pass 2011. október 21. 16:47:13
Jármű: PzKpfw III/IV
Szerzett tapasztalat: 368 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 6 ;duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 10 146 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 580)
Akkor mehet az intenzív meló a többi 1.7k tapasztalatért :D -
SovereignXY #69840 Én az eszetlen térképpingelőkkel vagyok így :) -
lammaer #69839 Hát, én szivesen beleverném az összes csávó fejét a tankja frontpáncéljába, aki le meri írni hogy noob. Még ha nem rám, akkor is. Annyira utálom ezt a szót.
Az csak hab a tortán ha vmi faszkalap barom írja be. -
SovereignXY #69838 10,5 howitzer ágyú elég jó amíg nincs fejleszett torony. -
TDantes #69837 Minden nap megtud lepni ez a szar. 80 méterre M7-es tank, nem látom. Lő rám, és nem látom. Húsz méterre Párduc...lő rám, és azt se látom.
Beszarás. -
SovereignXY #69836 Itt volt az hogy beírom. pls dont camp. camp = lose. Erre egy okos - aki fél perc múlva elsőnek halt meg - pls dont talk. talk = noob. -
Gerifinuccsi #69835 Köszi mindenkinek! -
Ry0K3N #69834 lánctalp torony ágyú -
SovereignXY #69833 Én tegnap avgy 2szer kikaptam rajta. Az egész kanyon szélén kempeltek miközben az ellen tört át a szélén. Le se szarták vagy én nem tudom mit gondoltak... -
Attiska #69832 Én a lánctalp-torony-88-as löveg-motor sorrendet választottam.