A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #69844 Baromira rühellem ezt a Sand Rivert, ki is akarom irtani a listámból, ha lesz majd rá mód, de a második Bölléremet is itt szereztem meg a T32-vel, természetesen nem volt arty, valszeg ezért sikerült, meg azért, mert top tank voltam és velem szembe az MM egy Type59-et rakott, ami nem igazán volt ellenfél, több t8 nem is volt a csatában. De azért a csapattársaim sem voltak semmik, kértem, hogy ne kempeljenek, hagy öljem meg mindet, erre annyit kaptam válasznak, hogy "haha", pedig már csak egy stock KV, PzIII/IV meg valami scout volt hátra, már 100%-on volt a foglalásunk, mikor bevittem a végső Böllért jelentő lövést egy T20-nak, baromira imádkoztam miatta, mert 335 hp-n volt éppen, az ágyú meg átlagban 320-at sebez.
De tudtam, hogy eddig tartott a mázlim, következő csata már kemény t9 volt jó sok high tier artyval, 15-3-ra kaptunk ki, ebből egyet én lőttem és megint a leghangosabban noobozó volt a legnagyobb noob egy JagdTigerben.
Nem baj, már csak 12k xp kell a T34-ig, fél lábon is kibírom. Még filózok, hogy később kell-e még a T32 avagy megválok tőle.