banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Lehet sokan vannak így ezzel, mert a múltkor beírtam teamchatre, hogy vissza kéne nézni a bázisra. Utána írtam, hogy kérlek, gyertek vissza és egy térképvillogtatással próbáltam rávilágítani őket, melyikre is gondolok egész pontosan. Semmi..., rákattintok még egyszer..., még egyszer, majd kapok egy diszkrét pofa be választ.

Rendben, - gondoltam naivan - mindenesetre ott maradok a bázison és elkezdek villogtatni. Erre hárman megindultak(!), - végre hál' istennek felfogták, megértették...hurrá - majd csakhamar visszaértek a bázisunkra. Már hárman foglaltak az ellenségtől, de gondoltam mi négyen csak lenyomjuk őket.

A reakciójuk a következő volt. Közrefogtak és három irányból, ahogy a csőből kifért lőtték a tankom. Végül is kilőtték azt, de addigra a bázisunkat is elfoglalták.

Még a csatajelentés megtekintése előtt olvashattam a teamchaten egy diadalittas "muhahaha" és "noob spammer" beszólást, amely szintén hihetetlenül jól esett. :)

Ettől az incidenstől kezdve már nagyon óvatosan használom eme remek lehetőségét a minimapnek.