418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Spheriot #70754 Pozitív az egyenleg :-) -
SovereignXY #70753 De utálom a kerítéseket meg a többi ilyen szart. Felfogj a alövést az ellen elől. Oké engem is véd fordítva de akkor is :D -
Wlanseraf #70752 Korrekt ez a game... mai termés 8 vereség 1 győzelem eddig....
Teljesen rendben van az XP/credit is:D
De biztos még nekem kellett volna ki is lőnöm őket.. akkor kaptam volna akár 400xp-t is:D
-
Spheriot #70751 ja ja ez bosszantó, 3 artynk volt az ellen top tankját T34-t nyílt terepen állítottam le, a kis kínaival, kétszer kilőve a lánctalpát, engem az ő artyjuk menetközben szedett ki ( vagy lehet pont a miénk volt?? ), a mieink meg nem tudom mit csináltak, de csak annyit sebződött amennyit belé lőttem. -
SovereignXY #70750 202 Pen elég fazsa. Tűzgyorsaság is oké. Plusz a lőszer sem drága. -
ilsalon #70749 Szerintem erre Mátyáshun azt mondaná, hogy eddig sem pattogtál volna, a tudnád hova kell lőni. 
Amúgy tényleg nagyságrendi javulás a hosszú 88-as. Onnantól már érzed az erőt. -
SovereignXY #70748 Na végre meglett a hosszú 88 a tigrisre. TETSZIK!!! Végre nem nagyon pattogok. :) -
VanDaal #70747 "Ha nem jó az artyknak akkor talán kevesebben játszanának ilyet." Ez tetszik
-
VanDaal #70746 Murovankán az ellen IS-4-ese percekig kint áll a puszta közepén meg fent a domb tetején, folyamatosan spottolva és a 4 böhöm arty-nkból egy sem tudja eltalálni ezalatt. És ez volt a top tankjuk, szóval nem hiszem, hogy valami fontosabbal kellett volna törődniük. Bezzeg engem telibelőnek még a fedezék mögött is, meg egy lövéssel szednek ki menet közben és hasonlók. -
Pedig kell vmi klanosdi, neha szoktunk meg bf42 warokat is nyomni, vicces :) -
PetiPetiHUN #70744 Pedig szerintem ez lenne a megoldás. Néhány csatába bezsúfolná az artykat a többibe meg lehetne nyomulni. Inkább szívok néha nagyot mint folyamatosan kicsit. Az ilyen túlzsúfolt csata nem jó az artyknak mert az egyik fele biztos szív, ha döntetlen akkor meg az összes arty. Ha nem jó az artyknak akkor talán kevesebben játszanának ilyet. -
Nem vagyok klanban, es nem is akarok. Nincs ra idom sajna, meg mondhatni kiegtem mar ebbol a korszakbol... ;) -
Ja napkozben nyomom en, este meg o :DD Hetvegen meg a gyerekei, nagyon meg van szervezve. Amugy jatszani tenyleg nem tud :DD
Vagy vmi klanba? -
Bencsivel? De hat O nem is tud tankozni :)
505thzajcev neven talalsz meg. -
En kb 2 hete jatszom, Bencsivel tolunk 2en egy accot. Tegnap vettuk meg a vk4502P-t :DD
Mi az ingame neved? Mar tolhatnank egyutt vmikor :) -
virkir #70739 Tegnap megint felmerült az artyhelyzet.
Na erre már én is azt mondom, hogy enyhén túlzó a számuk és az édes anyukájukat a fejlesztőknek, hogy nem képesek megoldani a limitet.
De... ésszel játszó csapattal simán nyerhető és túlélhető olyan pályán ahol van némi fedezék.
-
jeee, egy sotetlo :)
Jah, szinte csak ezzel, mar beta kezdete ota.
mindjart jon az is7, van egy object 704-em, es nyomom az orosz arty agat is. Te? -
ColMoss #70737 ez se volt gyenge, nem is nyertünk, szerencsétlen is-4 is stock volt 
-
Menjmar hogy te is ezzel jatszol :DDDDD ezer eve nem lattalak -
Gondolom bevettetek a hegyet, nem?
-
Sir Charles #70734 Na ez a nem gyenge, és nyertünk!!!!
-
Glo #70733 Tegnap esti élményem: Barátnöm 5 órát nyomta a WoT-tal koliban, amíg én a gyors torrentet kihasználva leszedtem a virágbolti MoW-t, majd próba után le is töröltem. Mentünk haza az albisba játék után, mikor megszólal: "Bakker, csak azt nézem, hogy hol villan fel a spot, meg hova tudnék elbújni a heavyvel!"
Kell ennél tökéletesebb párkapcsolat?
-
Plata #70732 Ma újra találkoztam egy su-152-vel és én nyertem megint.De nagyon nagyon élvezetes csatám volt.Belőttem jó aláfestőzenét,és elindultam sluggerrel dűnék közé.Végén su-152 egyedül maradt a bázisán,én értem oda először,mivel a csata alatt folyamatosan támadtam és nyomultam előre,kivéve mikor tigris kv párost bekerítettem egy dűne mögött.Su nem tudott megsebezni,fölém lőtt és pattant,én egyszer sem pattantam róla szemből.Ja és a legnagyobb poén az volt a dűnék közt hogy amíg tigrisekkel cicáztam a dűnék között az arty valóságos pergőtüzet zúdított közénk,nagyon jó volt.Rég élveztem ennyire egy csatát.lehet hogy örülten és meggondolatlanul játszottam de az ellenség sokat hibázott és nekem meg szerencsém volt.Az ilyen csatákért éri meg játszani,xp nem túl sok,de már régen fullos a slugger szóval csak a szórakozás miatt tartom.
-
kiskami #70731 Az a második ágyú a +20 pennel sokkal jobb, a lánctalptól egész fordulékony lesz a gép, de a motortól igazán gyors soha. :) Extra benzint használ hozzá, aki nem tudja megszokni.
-
Ja, én arra gondoltam, hogy úgy akarják megoldni, hogy egyszerre is vezérelhető legyen a 2 torony ... (Plusz gombokkal, dedikált tűzgombbal ... szépen megállsz, és egyszerre tudod vezérelni a 2 tornyot, nem pedig külön - külön ...)
Bár biztos vagyok benne, hogy lesz egy modifier gomb, és ha azt lenyomod, akkor átvált a másikra ... ennek viszont így nem sok haszna lesz ... -
Nazarov77 #70729 pl a C gomb, kézre esik és még passzolna is mert C mint change :D -
Nazarov77 #70728 Szerintem egy gomb benyomásával váltás lenne a legegyszerűbb, nem kell ezt túl agyalni, már elég régóta ígérgetik. -
Spheriot #70727 Tegnap Ruinbergben 4 artys meccs, kínai tankkal a középmezőnybe voltam, átrobogtam a nyugati oldalon be a ellenfél bázisához ott 2 artyt kilőttem kettőt kilőttek a mi artyjaink, aztán még a keleti oldalon a késön induló T50-2-est is kilőttem, mikor meghaltam már 8:0 volt, mivel az összes tank elkezdett üldözni a mieink persze hátba kapták őket, Kár hogy ritkán jön be ilyen jó kis száguldás... -
Ja, valahol olvastam, hogy már a kezelésén agyalnak, hogyan lehet úgy megoldani, hogy egyszerű legyen a júzernek ... -
Nazarov77 #70725 Na tegnap volt szó a több fegyver használatáról, ezek szerint ez is Q1 2012ben jön:
Hopefully multi turret support will arrive early next year. Then all tanks thar historically had several turrets will have them enabled. -
Nazarov77 #70724 Na már csak 12k xp kell a T32höz, free xp betárazva T32 lánctalphoz. ( nem váltásból, hanem összejött ennyi ) -
Sir Charles #70723 Akkor bocs! -
Ezt én is nehezen állom meg :) T-50-2-vel még elrallizgatok, de Chaffee-val muszáj kempelni a bokrokban :) Múltkor El Halluf közepén punnyadok egy bokorban, spottolom majd az összes enemyt, erre megláttam egy E50-est, hogy épp lebukik a hegyoromról, hogy tudjon valakit lőni ... Na cimbi, én most téged letrekkellek :)
Sikerült is, csak akkor jutott eszembe, hogy gyakorlatilag a puszta közepén állok, és 200 méteren belül ott figyel 6 db enemy tank ... Nem is éltem sokáig :)
Izgi tud lenni, mikor figyeli az ember a távolságmérőt ezerrel, mert 50 méteren belül megtörik a camo ugye, és 60 méterrel mellettem robog el egy Lowe meg egy T29 ... Aztán egyszercsak megjelent az enemy T54-ese, és elment előttem ... 32 méter ... ajajj ... gáz lesz ... T54 nem reagál ... Lowe sem ... T29 sem ... Na mivan? Lehet nem is 50 m? És ekkor be is kaptam az első lövést az artitól ... -
PetiPetiHUN #70721 Nem rólad írtam hanem az előző meccsemből egy példa volt. Csodálkoztam milyen hamar kilőtték az ISU 152-est pedig jól elbújt a bokorba. Amúgy bukó vagyok de most nem akartam. -
gyorsisd fel xd -
Renegade #70719 nem, a scout NEM LŐ, tehát senki nem veszi észre, él a játék végéig és mindenkit bespottol
basszus kéne már csinálnom egy vidit, csak borzasztóan unalmas lenne nézni, hogy 10 percig ülök a bokorban -
Spheriot #70718 Igazából csak az északi oldalról lehet megcsinálni hogy szétlövöd a bázist mert be lehet bújni a ház mögé, és aki kidugja a képét hogy a scoutot ölje az meghal. ha van pár med aki kapcsol az is felzárkózik, így mire kilövik a scoutot akkor már 1-2 med ott van a helyén, aztán jön pár hevi és a vége 15: 4
-
davidbog #70717 4,38 a RoF-ja, ebből kiszámítható, hogy 13,7 másodperc az újratöltési ideje. Elméletileg.
Az ehhez közeli értékhez 100%-os legénység, ventilátor és rammer kell. Ha nem ezt a két modult rakod fel vagy nem 100%-os a legénység akkor valamivel nagyobb az újratöltési idő. -
Ilyenkor úgy kell mint a MiB-e összehívni az embereket egy sajtó tájékoztatóra, majd egyet villantasz és senki nem emlékszik semmire és van 15 killed egy lövésből:) -
Tigris után rendes fura volt menyit kibír a KT az elején még van egy jó fícsőr miszerint a kisebbik toronyban a 88 és a 105 szinte egyforma kinézetre, a 88 is jó, de kicsi a visszatartó ereje beledurrantasz egy hasonszőrű tankba egy kis mérlegelés után tovább megy feléd, mert pl ebből az irányból csak ezt a sebzést kapja belefér neki én a 105 kedveltem vele a nagy 105 már neccesebb sokat nem adott +pen,"pontosság" cserébe -rof
Kicsit a lelki tényezőkkel is lehet játszani
Ott egy stock Kt a 88-asal aztán mégse :)