A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ezt én is nehezen állom meg :) T-50-2-vel még elrallizgatok, de Chaffee-val muszáj kempelni a bokrokban :) Múltkor El Halluf közepén punnyadok egy bokorban, spottolom majd az összes enemyt, erre megláttam egy E50-est, hogy épp lebukik a hegyoromról, hogy tudjon valakit lőni ... Na cimbi, én most téged letrekkellek :)
Sikerült is, csak akkor jutott eszembe, hogy gyakorlatilag a puszta közepén állok, és 200 méteren belül ott figyel 6 db enemy tank ... Nem is éltem sokáig :)
Izgi tud lenni, mikor figyeli az ember a távolságmérőt ezerrel, mert 50 méteren belül megtörik a camo ugye, és 60 méterrel mellettem robog el egy Lowe meg egy T29 ... Aztán egyszercsak megjelent az enemy T54-ese, és elment előttem ... 32 méter ... ajajj ... gáz lesz ... T54 nem reagál ... Lowe sem ... T29 sem ... Na mivan? Lehet nem is 50 m? És ekkor be is kaptam az első lövést az artitól ...