A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #70732 Ma újra találkoztam egy su-152-vel és én nyertem megint.De nagyon nagyon élvezetes csatám volt.Belőttem jó aláfestőzenét,és elindultam sluggerrel dűnék közé.Végén su-152 egyedül maradt a bázisán,én értem oda először,mivel a csata alatt folyamatosan támadtam és nyomultam előre,kivéve mikor tigris kv párost bekerítettem egy dűne mögött.Su nem tudott megsebezni,fölém lőtt és pattant,én egyszer sem pattantam róla szemből.Ja és a legnagyobb poén az volt a dűnék közt hogy amíg tigrisekkel cicáztam a dűnék között az arty valóságos pergőtüzet zúdított közénk,nagyon jó volt.Rég élveztem ennyire egy csatát.lehet hogy örülten és meggondolatlanul játszottam de az ellenség sokat hibázott és nekem meg szerencsém volt.Az ilyen csatákért éri meg játszani,xp nem túl sok,de már régen fullos a slugger szóval csak a szórakozás miatt tartom.