418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #72315 Ugye te is érzed, hogy nem extrém példákból kell következtetéseket levonni? -
davidbog #72314 Én is a hétvégén vettem meg a Tiger P-t. A legénységet én is a VK3001P-ből vittem át és nálam is gyalázatosan teljesítettek amíg nem érték el a 90%-ot. Nekem a másik ágon ki van fejlesztve minden, úgyhogy csak a torony és a lánctalp hiányzott (motorok a VK3001P-ből megvoltak). A lánctalpat megvettem free xp-ből, nem akartam bohóckodni a 8,8 cm Kwk36 L/56-al. Úgyhogy csak tornyot kellett fejlesztenem. Iszonyatosan erős gép. Messze ez a legjobb tier 7-es nehéz harckocsi.
Eleve rámegy a legjobb lövege az alap toronyra. Nem is olyan lomha. Viszont könnyű ellőni rajt az ammo racket.
Most, hogy már nekem is van ilyen tankom fény derült mi történik akkor amikor még a nagyobb lövegekkel se tudjuk sebezni a Tiger P tornyát: elnyeli a sebzést. Becsapódik a lövedék a toronyba, megvan az effekt is, csak épp HP-t nem vesz le. Illetve modul és legénység se sérül. Egyszerűen elnyeli a lövések 20-25%-át. Ezzel már szinte OP.
Annyira megtetszett, hogy az IS-4-ről szedtem le a rammert és a ventillátort a Tiger P-hez, mivel nem volt kedvem 1 milliót elkölteni. Ahhoz képest hogy nem is nagyon akartam megvenni már azon gondolkozom hogy a négy tier 7-es heavy közül ezt tartom meg/veszem vissza. A T29 volt eddig a legesélyesebb, de a Tiger P-hez olcsóbb a lőszer így jobb farmolásra. De azért még a francia M4 még változtathat ezen. -
Plata #72313 Mint átlagPlata olyat csináltam amit még soha,átlag m4-emmel t50-et játszottam és csata indulásakor egyenesen az ellenség bázisa felé robogtam,meglepetésemre simán áttörtem az ellenség vonalát,és ott találtam magam a bázisukon 4 arty társaságában,ezen úgy meglepődtem magam is hogy csak kettőt öltem meg.Piszok disznók igencsak megszórták a kicsikémet.Mellesleg az ellenség heavy tankjai mellet robogtam el,ott ment el közvetlen mellettem a fél csapat de rám se bagóztak.Nem átlagos mák.Végül nyertünk,nálunk volt 5 arty náluk 4,abból kapásból kettő halt,többit meg intézte a csapat. -
Szép, de nem hiszem hogy ilyesmi velem is elő fog fordulni ezzel a tartállyal. -
Szakesz #72311 Legyen így. Nagyon elharapódzott a helyzet, szóval már majdnem lemondtam egy korrekt lezárás lehetőségéről. :) -
Plata #72310 Kép -
lammaer #72309 Jó, én meg megöltem már leoparddal Panthert. Mert AFK volt.
Hülye emberek ellen mindennel lehet győzni. A T1 szemétkedős taktikára nem alkalmas, mert nincs meg a mozgékonysága hozzá.
Átlag józsi T1ben simán beszopja átlagbéla ellen KVban. -
Kezdem megszeretni ezt a Tiger:P-t.
Az elején érdekes volt, med-ből jött legénység (csak 80%-os) nem állt teljesen a helyzet magaslatán, a nagyobb lánc nélkül nem megy fel rá a hosszú 88-as így a 105 kapott szerepet, össze kartácsot egy 2000xp + freeXp-ből megvettem gyors rá a nagyobb láncot és fel pakoltam a cumókat, de alig akartam eltalálni valamit amikor a legénység úgy 86-87%-nál járt akkortól kezd jó lenni amit célzol el is találod majd végül fel rá a nagy torony és lehet hajtani az Xp malmot vele.
A lassúsága nem annyira hátrány mivel csak az eleje védett + hegynek menet közben is lőhetsz mert kicsi marad a célzó kör. -
Úgyis csak addig kell amíg ki nem fejlesztem a következőt. -
én 100 HP szedtem le max 1 KV-l T1 Heavyvel -
Plata #72305 Figy az előbb 1v1-be öltem m4 sörmivel vk36-ot,ha nem jön mögém egy arty megölök egy tiger(p)-t is.A vk meg sem sebzett,előre hátra mozgattam tankom és a marhája folyton eltévesztette,hp veszteség nélkül gyűrtem le.Tigrist meg sarokról lövöldözős taktikával low hp-ra lőttem.Nekem a T1 vezette sokáig a legtöbbet ölős listát.Nem szemtől szembe kell vele harcolni,hanem szemétkedve,kv-val sem úgy öltem minimaust hogy kiálltam elé és lőttem.T1 nem rossz tank,ha ráérez szépen tud vele irtani. -
KV-mat max akkor nyírta ki T1 amikor már le volt harcolva. Most mentem második köröm vele, mindkétszer gyorsan elintézett a zis-6 :D -
lammaer #72303 Simán biztos nem. -
Plata #72302 Hát szerintem ha ügyesen harcol vele simán ölheti a kv-t.Jó kis tank az. -
12 lövés, 10 találat, 5 kill Mentem mint valami őrült, mégsem volt egy felderítésem se mert a kis izék felderítettek mindenkit. -
lammaer #72300 Hát, T1-et nem lehet olyan helyre rakni, ahol ne szopás lenne.
Ahhoz nem smart MM, hanem csoda MM kéne :) -
Smart MM. Megvettem a T' heavyt. Első meccsen be is rakott legfelülre, viszont szemben a 4 KV (ebből 3 rég nem stock) kicsit elbillentette a mérleget :)
-
Plata #72298 Majdnem azt hittem sniper lettél,de azt Mesterlövésznek írja,ez a master gunner vagy sharpshooter lehet.Jó kevés pénzt kaptál azért mellé. -
bgabor #72297 Használd a telefonos fizetést, amit ximix javasolt, én is úgy szereztem goldot. Teljesen jó. -
A T25-nél és ahogy TDantes használja inkább a sok felderített enemi dobott a win rate-ján mivel mutatta az enemit amit a baráti tankok levadásztak.Így a sebzés elmarad, mert futkorászik jobbra balra, de a csata az WIN lesz mert van mire lőni . -
hmmm, be is rakott következőnek tier 7-es csatába :) -
Soha nem hittem volna hogy Lee-vel pusztító leszek :D
Győzelem!
Csata: Sand River 2011. október 31. 22:23:37
Jármű: M3 Lee
Szerzett tapasztalat: 703
Szerzett kredit: 13 370
Csatában elért Achievement: Pusztító, Mester Lövész
-
Van egy másik telefonos fizetési mód is az amolyan lebeszélős féle az összeget úgy vonják le hogy kapcsolatban maradsz x percig.
Itt egy útmutatót amit firkáltam hozzá -
TDantes #72292 Most akkor mi bánatos faszt okoskodsz? -
lammaer #72291 Az is kérdés, hány csatából van az a 65%...
Volt itt pár ember, jött azzal hogy mikor leült egyik este játszani, 6x %-ról lement a winrateja 50 alá.
Namost, ez csak akkor lehet ha bőven 100 alatti meccsszáma van, mivel egy este nem lehet olyan sokat tolni egy tankkal hogy ekkorát essen a rate, még folyamatos defeattal is. -
Gerifinuccsi #72290 Nem, csak az egyik telefonról küldtem SMS-t (x8) arra nemjött meg a másikra viszont megjött a válasz. (Vmi samsung) -
Oddball29 #72289 Lehet az volt valamikor, mert tudom, hogy nerfelték ilyen téren is. Nekem már csak átlagos. Csak azért nyomom, hogy legyen egy T7-esem, amihez nem kell sokat seggelni, ami nem med, a T29-et meg már meguntam. Jp-t ugyanúgy utálnám, SU-t valszeg még jobban.
Nálam nem üti a mércét, ez van. -
Szakesz #72288 A te esetedben igazolódott be az, amit pár oldallal arrébb tárgyaltak többen is. Van olyan, amikor véletlenül kerül be a játékos a győztes csapatba. Nyer a csapata annak ellenére, hogy gyakorlatilag minimálisat tett hozzá a sikerhez.
Valójában az átlag kill/csata arányod nem éri el az 1-et és kb. 750 sebzést osztottál ki vele átlagosan csatánként. Szerintem ilyen arányokkal csak rohadt nagy szerencsével lehet 65%-os winrate-t tartani. -
TDantes #72287 Megismétlem: veled van a baj. Tanuld meg használni ,vagy hagy a picsába, mert akkor a T25 AT nem neked való. Én is hagytam a T28-at, mert nem hozzám illik, ennyi, pedig vannak előnyei, de az én stílusomhoz nem illik.
Nem szégyen ez, nem mindenkihez illik minden.
De a T25 AT brutálisan jó, rohadt sokan elismerik, és szinte mindenki örömódákat zeng a remek mozgékonyságáról.
-
TDantes #72286 Mármint Tier VII-essel, na -
lammaer #72285 Ember, ezt beteszem FAQba, aranyigazság :) -
TDantes #72284 Nem,de biztos nem véletlen hogy több csatát nyertem vele, mint mondjuk Tier VIII-es tankkal. -
zsupeti #72283 72257,72258
Szintén brutálisat laggol nálam is a játék,de állítottam a cFosspeed-en belül a játék priorításon és megszűnt a lagg.Remélem végleg......
-
Pongyi #72282 Hát igen ma reggel is T32-vel 6 bukóm volt egymás után abból 5-ör én voltam a hülye. Sorra hoztam az idióta döntéseket. Aztán ittam még1 KV-t és utána jobban ment:) -
Mármint telefon szinten érdekel ?
Ha 06/90-est nem engedi hívni akkor a Telenornál van online felület ott lehet kapcsolgatni gondolom a T-mobilnál is van.
-
Oddball29 #72280 36-al fordul a Szu-100, amit egyébként ha a helyzet úgy hozza, tényleg roham TD-nek használok. JP-nek meg lényegesen jobb a páncél a döntése, 50 fok felett kezd eldurvulni igazán, T25-nek nincs annyi.
Míg ennél folyton az jut eszembe, hogy ezt az ellenfelet T20-al már rég kicsináltam volna, úgy, hogy hozzám se ér...Na azzal tényleg le tudok lépni, ha gáz van. -
Szakesz #72279 "... ezzel a legjobb a győzelmi arányom. Talán nem véletlenül, egyik tankommal se tudtam ilyen sikeres lenni."
A győzelmi arányt nem úgy kell nézni, hogyha alacsony, akkor szar a csapat, szopóágon vagyok és nem számít, ha ennek ellenkezője pedig én meg a tankom voltunk a csatamező urai. :) -
TDantes #72278 Veled van a gond, nem a T25-el. Abszolút nem vagyok jó TD játékos, ennek ellenére alig 200 csata alatt 3 Top Gun-t szereztem, és ezzel a legjobb a győzelmi arányom. Talán nem véletlenül, egyik tankommal se tudtam ilyen sikeres lenni.
A páncéljával mi bajod van? 88 mm és döntött. Elég az. A másik két TD-é kisebb, a Vadászpárducé csak 80, a Su-100 meg csak 74 mm.
Igaz, a VadászPárduc legnagyobb ágyúja valamivel többet üt át, a Su-100-asé meg kicsivel többet sebez.
De míg a Vadászpárduc rejtőzése szar, a T25 egész jól rejtőzik és gyors! Nem csak a végsebbesége nagy, jól is gyorsul. Álló helyzetből legyorsul majdnem mindent.
A fordulási sebesség meg:
SU-100:34
JP:26
T25:30
A SU-100 valamivel jobb, de a SU-100 soha nem gyorsul így.
Nagyon nem úgy kell vele játszani mint a SU-100-al, vagy a JP-vel, vagy mondjuk a Slugger-el.
Az előnyét kell kihasználni, a jó gyorsulást, és nagy végsebbeséget.
Soha nem volt bajom a fordulásával, mert T25-ben ücsörögtem egy bokorban, és nem húzódtam vissza, hanem ha veszélyes volt a helyzet, padlógáz, és elhúztam a csíkot. Talán kezd el nyomni a W-t, és forogni meg visszahúzódni akarj vele.
-
Gerifinuccsi #72277 Sziasztok!
Rendelt valaki ma közületek aranyat t-mobilos szolgáltatóról? -
Ja a pompomlányok :D