banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Én is a hétvégén vettem meg a Tiger P-t. A legénységet én is a VK3001P-ből vittem át és nálam is gyalázatosan teljesítettek amíg nem érték el a 90%-ot. Nekem a másik ágon ki van fejlesztve minden, úgyhogy csak a torony és a lánctalp hiányzott (motorok a VK3001P-ből megvoltak). A lánctalpat megvettem free xp-ből, nem akartam bohóckodni a 8,8 cm Kwk36 L/56-al. Úgyhogy csak tornyot kellett fejlesztenem. Iszonyatosan erős gép. Messze ez a legjobb tier 7-es nehéz harckocsi.
    Eleve rámegy a legjobb lövege az alap toronyra. Nem is olyan lomha. Viszont könnyű ellőni rajt az ammo racket.

Most, hogy már nekem is van ilyen tankom fény derült mi történik akkor amikor még a nagyobb lövegekkel se tudjuk sebezni a Tiger P tornyát: elnyeli a sebzést. Becsapódik a lövedék a toronyba, megvan az effekt is, csak épp HP-t nem vesz le. Illetve modul és legénység se sérül. Egyszerűen elnyeli a lövések 20-25%-át. Ezzel már szinte OP.

Annyira megtetszett, hogy az IS-4-ről szedtem le a rammert és a ventillátort a Tiger P-hez, mivel nem volt kedvem 1 milliót elkölteni. Ahhoz képest hogy nem is nagyon akartam megvenni már azon gondolkozom hogy a négy tier 7-es heavy közül ezt tartom meg/veszem vissza. A T29 volt eddig a legesélyesebb, de a Tiger P-hez olcsóbb a lőszer így jobb farmolásra. De azért még a francia M4 még változtathat ezen.