banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TDantes
    Veled van a gond, nem a T25-el. Abszolút nem vagyok jó TD játékos, ennek ellenére alig 200 csata alatt 3 Top Gun-t szereztem, és ezzel a legjobb a győzelmi arányom. Talán nem véletlenül, egyik tankommal se tudtam ilyen sikeres lenni.

A páncéljával mi bajod van? 88 mm és döntött. Elég az. A másik két TD-é kisebb, a Vadászpárducé csak 80, a Su-100 meg csak 74 mm.

Igaz, a VadászPárduc legnagyobb ágyúja valamivel többet üt át, a Su-100-asé meg kicsivel többet sebez.

De míg a Vadászpárduc rejtőzése szar, a T25 egész jól rejtőzik és gyors! Nem csak a végsebbesége nagy, jól is gyorsul. Álló helyzetből legyorsul majdnem mindent.

A fordulási sebesség meg:
    SU-100:34
    JP:26
    T25:30

A SU-100 valamivel jobb, de a SU-100 soha nem gyorsul így.

Nagyon nem úgy kell vele játszani mint a SU-100-al, vagy a JP-vel, vagy mondjuk a Slugger-el.

Az előnyét kell kihasználni, a jó gyorsulást, és nagy végsebbeséget.

Soha nem volt bajom a fordulásával, mert T25-ben ücsörögtem egy bokorban, és nem húzódtam vissza, hanem ha veszélyes volt a helyzet, padlógáz, és elhúztam a csíkot. Talán kezd el nyomni a W-t, és forogni meg visszahúzódni akarj vele.