418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ohyner
    130mm, de a teste is látszott teljesen a kv-3-nak Ezért nem is értettem:)
  • bgabor
    Biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül másokat is nagyon idegesít
    a térkép jelölés pittyegése, mivelhogy alkalmi csapattársaink sokszor hajlamosak túlzásba vinni(map spam).

A hivatalos fórumon olvastam erre egy megoldást, megosztom veletek is, hátha valaki még nem ismeri.

Ha a World of Tanks/res/audio mappában lévő GUI.fsb filet áthelyezed egy másik könyvtárba (akár ugyanezen audio mappában csinálsz egy másik mappát és abba teszed be), akkor a map ping zaj örökre elnémul. Vele együtt a játék elejei visszaszámláló kattogása is. Egyetlen negatívuma van a dolgonak, a lőszer betöltését jelző kis hang is eltűnik, de szerintem ez nem nagy ár azért, hogy a hülye kis tizenéves játékosok ne kergethessenek az őrületbe az állandó térképpittyegtetésükkel. (amúgy is egyértelműen jelzi a HUD a lőszerbetöltés állapotát)

Még annyit, hogy ha lesz majd patch, előtte azért másoljátok vissza a GUI.fsb-t, hátha módosít valamit rajta. Utána mehet vissza külön könyvtárba.
  • Neutralpoint
    mindenki ezt mondja de folyton rá is cáfolnak a hivatalos bejelentésekkel de már énsem tudom mit kezdjek, mindenesetben a T34 ott a garázsban de nem vagyok hajlandó vele játszani mert a 105 egy kalap szart nem ér.
  • ravenholm
    elmben decemberben jön.
  • Neutralpoint
    fejlesztett torony 107 vagy 122mm-es (az utóbbi nagyon beteg) és tier 7 körül is visítva rohannak előleg, talán még tier8 is.
  • Ohyner
    Eddig a KV-3 nem okozott túl sok örömet, még a vereségem is jóval több vele mint a nyert meccsek száma, de most okozott egy szép pillanatot. 60%-ban voltam, elkapott egy T28as a pálya másik végéről. Hirtelen kivágódik mellettem egy patton. Mondom itt végem. Hatalmas harc kerekedett melynek a vége Patton 100%-->0% Én 60%-->30%. Legalább 5*pattant rólam nulla sebzéssel, már sajnáltam szegényt.
    Aztán feltűnt egy 80% tigris, mondom szuper. De lelőttem őt is 30% mire kilőtt:)
  • Oddball29
    Hát pedig ha rá akarnak erősíteni valami akciós csomaggal karácsonyra, akkor jobb ha belehúznak...Mert ahhoz valami extrát kell az eddigiekhez nyújtaniuk.
  • Oddball29
    A jelenlegi T34 tűzereje ok, mozgékonysága ok. Tulajdonképpen reálisan csak némi extra frontpáncél kéne neki, ne lője át boldog-boldogtalan. Meg kicsit nagydarab, főleg hosszúságra. De elvileg ezeket az M103 orvosolja.
  • crossy104
    Most akkor az M103 mikor jön? Ha idén nem, akkor eladom a francba.
  • patchaou
    Az igaz :D

Ez a steel armor játék egész faszányosan néz ki. Lesz vajon benne multi? Erről nem találtam infót.
  • bgabor
    Na de a helovínkor cukrot vadászó kölkök az US szerveren vannak elkülönítve. :D
  • bgabor
    Ilyen néha megesik. Szét kell lőni a barmot fenébe, mielőtt komolyabb kárt tenne a csapatban. Ahogy azt is, aki nem óhajtja betartani a békés együtt tankozás szabályait.

Én például szent küldetésemnek érzem hogy szétlőjem a mini-map spammer csapattársakat. Tehát azt, aki tíznél többször nyom jelzést a minimapra egyhuzamban(ez ugye negyven ping hangot jelent egymás után), majd a figyelmeztetés ellenére is folytatja.
  • patchaou
    Nem kapott helovínkor annyi cukorkát amennyit szeretett volna. Szerintem rengeteg gyerek is játszik ezzel :)
  • bgabor
    Ez egy ilyen RTS cucc, nem tankszimulátor. Bár nem próbáltam, de az elődjével, a Achtung Panzer: Kharkov 1943-el játszottam. Az RTS-ből is az ótvar kategória volt, sajnos. Ettől se várok többet. Persze egy próbát megér, hátha.

Én ennek a fejlesztőcsapatnak (Graviteam) a Steel Armor:Blaze of War című játékát várom nagyon. Ez már tényleg tankszimulátor lesz, ráadásul eddig soha nem feldolgozott típusokkal és háborúkkal. (M60A1 és T-62, Iraki-Iráni háború(1981), Afganisztán(1984) angola (1987))

Elvileg még idén érkezik, talán már novemberben.

• lammaer
    Hát, mindenkinél van olyan hogy elgurul a gyógyszer, tegnapelőtt IS3-ban az egyik meccsen én is elküldtem az anyukájával történő pajzán interakcióra az összes artyt (5 high tier volt oldalanként), beleértve a sajátjainkat is, aztán miután vmelyik visszaszólt, kilőttem a picsába :)

Nyilvánvalóan én voltam a barom (az sem mentség hogy akkor már nagyon tele volt a tököm az artikkal), simán el tudom képzelni hogy a BT2-es is gyűjtött némi frusztrációt az előző meccseken :)
  • charlie0930
    Az mért van hogy az idiota BT-2 -sel kezdés után rögtön elkezdi lövöldözni a társait de mindenkit elöször azt hittem hogy valakivel összement és azért de nem ez aki elékerült lőtt mindenkit engem is én KV-val voltam irom neki NO SHOOT IDIOT erre elkezd engem lőni egy karcolás nem eset rajtam de elegem lett ezért kilőttem egy lővésből erre elkezd irkálni hogy NOOOB KV GOLD KV meg ilyenek irom neki hogy 107mm gun van a kv.De csak nem hagyta abba a tőbbiek jol leugaták és nekem adtak igazat nem szokásom saját csapatársat kilőni eddig csak sebzésem volt az is csak azért mert beleszaladtak a lővésbe.De most elegém lett minek játszik az ilyen balfasz?????
  • VanDaal
    Egy tier6-os meddel 309 a játékosok átlag xp-je? Mindezt úgy, hogy nyilván ebben benne vannak a prémiumosok is. És még azt hittem, én játszok szarul :D
  • Ohyner
    Én gyűjtögetem a free xp-m az európai kisnemzetes fára, mire kijön 5-6 év múlva (ha lesz még akkor játék) már menetből a t10 tankkal fogok rohangálni elő nap:)
  • Nazarov77
    Ajjaj szegény panzer V/IV OP a gagyi 75mm L/48al és a nevetségesen korlátozott függőleges csőmozgatásával együtt!

Q2.) Can you please share some combat statistics on Pz5/4 please? Average xp and damage done versus the other T6 mediums?

2. Pz. V-IV vs T-34-85
    Pz. V-IV: win ratio - 53.3%, avg exp - 325.
    T-34-85: win ratio - 49.6%, avg exp - 309.

Isn't it OP?
  • patchaou
    Azt nem tudom új e, de nCore-ra ma délelőtt rakták fel.
  • lammaer
    Ez vmi új cucc?

Achtung Panzer: operation star
  • Nazarov77
    Na jó de ha belegondolsz már 2011 Q1 vagy 2ben francia tankokkal kellene játszanunk mert először akkorra ígérték, ez már a sokadik késés, és most lehet hogy idén nem is lesznek? Nagyon kéne már egy új nemzet, német treeről megvan minden kivéve az arty, úgyhogy jobb híján amcsikkal játszogatok, T34re pályázok az ingyen cuccokért meg a szép m103ért. Lényeg az hogy kell nekem egy új tree amit tolhatok.
  • lammaer
    Ezen semmi meglepő nincs, mint minden szoftverprojektben, itt is alap a csúszás és a kétes minőség.
  • Nazarov77
    Hát ez szuper....
    Q: Do you really Think by this large delay of Patch 0.7.0, that you have enough Time to bring in 0.7.1 this year ?

A: No, it's tricky. There is a chance 7.1 won't make it this year.

Does this last "A:" mean that there is a possibility of not having French fri... I mean tanks. French tanks this year?:<<<

Unfortunately, things can go that way too.
  • ravenholm
    Ha 270 mm lesz az átütö erö akkor nem lesz itt semmi gond :)

Csak már belém ültették a parát hogy nem lessz jó meg stb... :)
  • davidbog
    Akinek a T34 tetszett, annak valószínűleg az M103 és a T110 is tetszeni fog. Mozgékonyabbak és kisebb méretűek lesznek mint a T34.

Az M103 szemből jóval erősebb lesz mint a T34, de valamivel gyengébb mint az IS-4. Viszont oldalról marad ugyanolyan gyenge mint a T34.

A T110-ről nem sokat lehet tudni. A páncélzatát titkosították. Úgy tűnik nem homogén acél páncélzata volt, ezért tulajdonképpen a fejlesztőktől függ, hogy mennyire erősre csinálják a WoT-ban.

A 120 mm M58 löveg lesz az M103 top lövege. Ez hasonló lesz mint a mostani 120 mm T53, csak 270 mm-es átütéssel fog rendelkezni. Ez az M58 löveg biztosan lesz a T110-hez is, de még nem döntötték el kap-e nagyobb löveget is.
  • Ohyner
    Na látom a játék olyan mint régen, az esetek 80% lényegtelen a jelenlétem.
    Első három kör KV-3 top tanként 3 bukta. PErsze kilőttem 3-4 ellenséges top tankot közel 100%ról és sebeztem is mellé, de a front túlsó felén a csapat nagyobb része semmit nem csinált.
    Majd legalsó vagyok, szinte a játék elején belefutok egy E75be aki egy GWtiger segítségével küld át az acélszörnyek nirvánájába. Persze nyer a csapat, így én is úgy hogy semmit nem tettem.
    Lényegében kocsikázhatnék a pályán az sem lenne semmilyen hatással a meccsekre.
  • Szakesz
    Te legalább bevallod. Sokan nem tennék. :)
  • Pales27
    Tanulságos eset következik:
    Tegnap Prohorovkán mentünk IS-4 platoont. A töltés mellett mentünk mind a ketten a házak között le is takarítottuk azt az oldalt, igaz a társamat kilőtte az arty. Megyek foglalni még mielőtt az erdőnél áttörnék teljesen a védelmet. Éppen egyszerre kezdtük elfoglalni a két bázist de mi csak ketten ők meg 3-4-en. Visszament egy Panther és csökkent a foglalás, egy KV-13 meg a pálya közepén állt. Irkálom neki, hogy menjen vissza csökkentse a foglalást, de nem mozdul, már majd 20mp-e ott áll, erre mondom nem érdekel elegem van belőle és kilőttem. Szerencsére éppen megnyertük, mert csökkentették az ellen foglalását.
    Csata után dicsekedek, h egy lövésből kilőttem azt a hülyét, aki nem akart visszamenni, állt mint egy pöcs.
    Platoon társam látta mi történt: A Panther mutatta a foglalókat a KV-13 meg rálátott a bázisra és HE-vel lőtte őket, ráadásul mindig másikat, hogy minél jobban csökkenjen a foglalást. Neki köszönhetjük, hogy győztünk.
    Szval nem ő,hanem én voltam a noob -- ennyit erről.
  • ravenholm
    Szevasztok. Mit szóltok a 2 uj amerikai tankhoz ? Az M103 és a t110.

Azt irogatják hogy nem lesznek valami jók mert nem lessz armorjuk meg a gzn juk is 120 as lessz :S Valaki tud mondani ezekröl a tankoktól valamit?
  • rudii
    Grat!;) Nekem tegnap este utolso meccsemen volt a bosszu!!! Panther tankommal typot utottem ki :D amit az tett vellem a nap folyaman...de jol esett! :)
  • Met
    beszarás, KV-val meglett ma a második kamikázém :)
  • patchaou
    Nekem valahogy a lassabb gépek fekszenek. Vérmérsékletemből adódóan hajlamos vagyok elszakadni a többiektől, ami ugye nem túl kifizetődő :D
  • Sunsetjoy
    Hm, tényleg vannak extrém esetek és kivételek.
    Nekem a legtöbb xp-t M6 tankkal sikerált összeszedni. (úgy hogy van/volt IS-3, T29full, jpIV,s-51,pzIV)
    Az M3Lee-t meg most, hogy visszavettem nemrég a Shermi felé haladva már-már megkedveltem. Ha az ember nem TD-nek használja, vagy leáll valahová nézelődni, oltári nagy sz@rtaliga, de sokszor voltam vele mesterlövész, 3-4 killekel mentem, ilyesmi.

Szóval nekem középtájra (csapatlistában) egy jó med király, artyként az alsó terület, td-ként tökmindegy, nem megy rosszul, heavyként azért középtől felfelé. De hogy a light tank mennyire nem nekem való .D
  • SZU
    IJ IS
  • SZU
  • redsting
    Akkor az is a szolgáltatótol függ,hogy például városnál(Himmelsdorf,ENSK)rögtön az elején piros pötty(ping999)?Jelentkezz be újra!Sajnos van olyan,hogy amíg betölt,látom a csapatot elfogyni.Mire én is játszhanák el is pusztulok.Van úgy is,hogy menet közben dob ki.
  • Bugi Misi
    Jármű: StuG III
    Csatában elért Achievement: Pusztító, Mester Lövész

jó volt a csapat munka:)
  • Plata
    Tudom,nem azért írtam,csak poénból olyat csináltam amit normális esetben nem tennék és bejött,szerencsém lett.Ha direkt akartam volna megcsinálni tuti nem jön össze.Unalmas Murovanka-t feldobtam egy kis kamikaze akcióval és bejött.
  • Gerifinuccsi
    Köszi! Elvan mentve következőleg ezzel próbálkozom! Az SMS megjött sacc 1 órás késéssel. Köszi!