banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pales27
    Tanulságos eset következik:
    Tegnap Prohorovkán mentünk IS-4 platoont. A töltés mellett mentünk mind a ketten a házak között le is takarítottuk azt az oldalt, igaz a társamat kilőtte az arty. Megyek foglalni még mielőtt az erdőnél áttörnék teljesen a védelmet. Éppen egyszerre kezdtük elfoglalni a két bázist de mi csak ketten ők meg 3-4-en. Visszament egy Panther és csökkent a foglalás, egy KV-13 meg a pálya közepén állt. Irkálom neki, hogy menjen vissza csökkentse a foglalást, de nem mozdul, már majd 20mp-e ott áll, erre mondom nem érdekel elegem van belőle és kilőttem. Szerencsére éppen megnyertük, mert csökkentették az ellen foglalását.
    Csata után dicsekedek, h egy lövésből kilőttem azt a hülyét, aki nem akart visszamenni, állt mint egy pöcs.
    Platoon társam látta mi történt: A Panther mutatta a foglalókat a KV-13 meg rálátott a bázisra és HE-vel lőtte őket, ráadásul mindig másikat, hogy minél jobban csökkenjen a foglalást. Neki köszönhetjük, hogy győztünk.
    Szval nem ő,hanem én voltam a noob -- ennyit erről.