banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bgabor
    Biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül másokat is nagyon idegesít
    a térkép jelölés pittyegése, mivelhogy alkalmi csapattársaink sokszor hajlamosak túlzásba vinni(map spam).

A hivatalos fórumon olvastam erre egy megoldást, megosztom veletek is, hátha valaki még nem ismeri.

Ha a World of Tanks/res/audio mappában lévő GUI.fsb filet áthelyezed egy másik könyvtárba (akár ugyanezen audio mappában csinálsz egy másik mappát és abba teszed be), akkor a map ping zaj örökre elnémul. Vele együtt a játék elejei visszaszámláló kattogása is. Egyetlen negatívuma van a dolgonak, a lőszer betöltését jelző kis hang is eltűnik, de szerintem ez nem nagy ár azért, hogy a hülye kis tizenéves játékosok ne kergethessenek az őrületbe az állandó térképpittyegtetésükkel. (amúgy is egyértelműen jelzi a HUD a lőszerbetöltés állapotát)

Még annyit, hogy ha lesz majd patch, előtte azért másoljátok vissza a GUI.fsb-t, hátha módosít valamit rajta. Utána mehet vissza külön könyvtárba.