418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Miért kellene megküzdeniük egymással? Maximum úgy rendezik el a provinciáikat, hogy azok összeköttetésben maradjanak a HQ-val. Talán ami tényleg hátrány a számukra az a partraszállás hiánya, ellenben szerintem a már megszerzett provinciákat könnyebb lesz megvédeniük.

Eddig ha hárman támadták meg a területet, akkor mindhármat egymás után kellett legyőzni, de ezekkel a módosításokkal ez a három előbb megmérkőzik egymással és csak egy kap lehetőséget a tényleges támadásra. :)
  • R3nton
    megfizethetetlen öröm mikor lerammolod és úgy döglik meg az arty:D
  • Spheriot
    Az biztos a legnagyobb öröm az artykat kinyírni.. múltkor egy elbújt, eszébe sem jutott senkinek sem foglalni, mindenki kereste ezerrel...
  • R3nton
    végre:D:D köcsög FTC meg a többi nagy klán mehet a picsába:D Most majd háborúzhatnak egymással is, meg nem lesz landingolás más helyen:D:D:D Szépen majd megküzdenek egymással nem pedig felosztják egymás között:D
  • Gunslinger
    Hja, én egyszer Himmelsdorfon E-50-el így buktam egy Burda medált pár hónapja, négy artyt kilőttem, az 5. is kapott és kilépett a mocsok.
  • Gunslinger
    A héten frissül az EU-s weboldal is és ezáltal jelentősen megváltozik a CW is, ahogy az NA szerveren van már egy ideje. Sztem nagyon pozitívak a változások.

http://overlord-wot.blogspot.com/2011/11/new-community-portal-for-eu.html
  • R3nton
    Úgy lesznek szankcionálva, hogy most már nem szopathatják a többieket, hanem ki lesznek lőve és meg lesznek alázva az idióta artyk mikor berongyolnak közéjük, és dezertálnak. Múltkor is volt vagy 6 arty kerülő uton bementem hozzájuk panther2vel egyiket úgy nyírtam ki hogy csak neki mentem 55-el xd 2.-at is így vittem 20% alá, utána szépen ő is meg a többi arty is el kezdett dezertálni.
  • Gunslinger
    Igen. Type59-et kb. olyan sűrűn lehet ammorackelni, mint a T-44-et, ez a két tank a legérzékenyebb rá, németektől meg a VK3001H, azokból is sűrűn lőttem ki full hp-ról egy lövéssel egészen kicsi ágyúkkal is, de manapság már nagyon ritka az a tank.
  • Gunslinger
    Én pont miatta vettem október elején egy havi prémiumot, T29-től meglett a T34 18 nap alatt. Nekem megért 1500 aranyat (mert a kvíz nyeremény aranyam még megvolt, de 2500-at is megérne) egy t8-as prémium tank, amit alsó hangon is 7500-ért méregetnek plusz közben Tigristől kigrindeltem egy E-75-öt is, mert volt hogy csatában ragadt a T29 vagy T32 és valamivel menni kellett. :-) E-75-nél még kell 19K, hogy meglegyen a Maus ágyú és akkor fullos lesz.

Tehát sztem ha rááldozol egy kicsit, akkor nagyon sokat nyerhetsz, érdemes mérlegelni.
  • Oddball29
    Bekatétereztek a gép előtt, vagy mi?:)
  • Spheriot
    Multkor egy Type-ba lőttem bele T34-el, csodálkoztam hogy full hp-ről leamortizáltam nullára, akkor ez lehet az ammo rack?
  • Spheriot
    A T34.-el kb 90 k Xp jött úgy 2 nap alatt,
  • stork13
    15k 400-as átlagxpvel az 37,5 csata :) premium nélkül, de legyen 40, hogy egyszerűbb legyen a számolás.
    Átlagban ha csak 5k pénz marad csatánként az napi 200k. 20 nap alatt 4 millió, eladja a T29-et az 700k és a T32 is ér 1300k-t. Vagyis még 200-300k kell a T34-hez, ami 1 nap plusz.
    Elő van rántva. :)
  • Amergin
    Nem fogják szankcionálni. Semmiben sem fogsz mást tapasztalni, amikor dezertálsz, mint most. Nem kell többet várnod a tankodra, hiszen eddig is csak a csata végén kaptad vissza, ezután is akkor fogod. Eddig is a teljes javítást kellett kifizetni, ezután is azt kell.
    Szóval milyen szankció fogja a dezertálót érni?
  • bgabor
    Hát, napi 15k XP prémium nélkül az azt jelenti, hogy este hattól évélig a gép előtt ülsz mindennap, és csak ezen a tankon dolgozol. És honnan rántod elő a szükséges több mint 6 millió pénzt a T32-re és T34re?
  • Szakesz
    A tier 8-as tankokkal általában téged rak legfelülre a rendszer. Néha 1-1 tier 9-es lehet előtted, de ez nagyon ritka. Ha KV-5-tel legfelülre rak, akkor elég, ha megindulsz egy irányba és mindent legyalulsz, ami az utadba kerül. Nekem általában 4-5 percnél nem tart tovább egy ilyen csata és hoz 60-90K profitot attól függően, hogy győzelem, vagy vereség. Ehhez annyi kell, hogy a legalacsonyabb penetrációs értékkel rendelkező ágyúval át tudj ütni minden ellenséges tankot valamilyen módon.

Viszont azt is vedd figyelembe, hogy ezekkel a prémium tankokkal (Löwe, KV-5) legénységet is lehet fejleszteni, ha megegyezik a nemzetiség és a tankfajta. Szóval Löwével fejlesztheted a legénységet német heavy tankokba, mint például E-75, E-100 stb. Tételezzük fel, hogy E-100-ba 6 embert fejlesztesz fel 100%-ra Löwével, akkor spóroltál 1200goldot. :)
  • Oddball29
    Legalább jutott scout artira...Manapság már ennek is örülni kell.
  • ilsalon
    Nekem ezért kilépni. Hamarosan úgyis szankcionálják a dezertálást.

• PetiPetiHUN
    Számolgatom inkább 15k xp/nap kell hogy esetleg meglegyen. De szerintem csak prémmel éri meg mert a credit is szűk keresztmetszet habár a régi tankokat eladhatod. Nekem is T29-es volt elég jól kifejlesztve és 3 hét alatt a T34-ből már csak 150k hiányzik. Úgy számolom november 20.-a körül kész leszek vele.
  • Dorgal
    Ma reggel ötkor 5-5 arty mindkét oldalon,meg 2-2 T-50-es.
    Ahoy poplacsek!,aztán léptem is ki.
  • bgabor
    A hír éppen valós, de a jó ég tudja, mikor fog bekövetkezni. Több mint fél éve harangozták be, és jelen állás szerint jó ha jövő év első felében lesz valami belőle. Addig nem akarnak az orosz heavy vonalhoz hozzányúlni.
  • Oddball29
    300 felett pontatlan, más baj semmi nincs vele. Célzásgyorsító nem árt.
  • FCH kari
    Ez a hir valos??
    "A KV-3 tier 7-re kerül és bemutatkozik a T-150
    Azok a játékosok, akiknek a felülvizsgálat ideján van egy KV-3 a garázsukban, megkapják azt tier 7-es tankként változások nélkül, valamint kapnak egy T-150-et alap felszereléssel, 100%-os legénységgel és egy plusz garázs hellyel."

és mit lehet tudni a t-150-röl?
  • Dean108
    Light-tal ill. med-del a mérgezett egér stílust viszem.
    Mindig attól félek, hogy lesz egy elcseszett 15 perces csatám, ezért kivétel nélkül mindig legelöl vagyok.
    Általában tized másodperc pontosan próbálok a legjobb helyekre odaérni.
    Ha előbb érek a kritikus helyekre, akkor egész jól be tudom spot-olni a brigádot, vagy akár arty közelbe is sűrűn kerülök.
    Sajnos nem mindig én vagyok a gyorsabb, ezért nagyon könnyen csinálok 1 percen belüli csatákat.
    Néha 5-10 méter hiányzik csak a szikláig.

Heavy-vel a 2. hullámban szeretek a legjobban menni.
    Bizonyos pályákon (pl., El Haluf) persze nem bírok magammal és még E-75-tel is azt hiszem, hogy átérek jobb vagy baloldalt azelőtt hogy ki-spot-olnak. Ez sokszor sikerül is.

Összességében erősen offenzív vagyok.
    Sokszor volt sajnos olyan csata, ahol mindkét fél beáll kempelni és egymást várják. Nekem ehhez nincs türelmem.
    Ilyenkor beírom a chat-be hogy:
    "I try make this battle max 1 min for me! Sry Guys, time is money!"
    Aztán jó kamikáze lemmingshez méltón vagy így vagy úgy de tényleg 1 perc múlva már egy másik tankban ülök.

Az biztos, hogy azt a játékstílust (Főleg TD) nem nekem találták ki, hogy hátul egy tuti biztos helyen ücsörögni és várni, hogy a támadó elémhibázza magát. Úgy látom a legtöbben ezt a stílust viszik.
    Képesek hosszú percekig bújkálni és arra várni, hogy a másik másszon elő és csak kényelmesen bele kelljen durrantani.

A másik ilyen dolog.
    Ha egy csata úgy kezdődik, hogy mondjuk mindenki balra el, akkor általában én vagyok az egyetlen aki jobbra megy akár tök egyedül is.
    Persze ezek is 1-2 perces csaták szoktak lenni, mert nagyon sokszor egyedül vagyok a főerőkkel szemben és csak és kizárólag a másodpercekért küzdök, hogy az a sok süket, aki mondjuk mind balra ment időben beérjen a zászlóhoz, vagy legalábbis előbb mint a velem épp szemben lévők!
    Ha sikerül elkerüljem hogy letámadjanak, akkor annak ellenére hogy elsőnek halok, nekem köszönhetik hogy végül győztek.
    Amúgy is szinte mindig a kisebb létszámúakkal megyek.
  • Adjunktus
    Mivel a KV-tól meg a StuG-tól már hányingert kaptam,ha csak rájuk néztem,inkább vissza vásároltam a SU-85-öt farmolásra.
    A legutóbbi hírek szerint nerfeltek rajta valamit és a 107-esre is sokan panaszkodtak,hogy nagyon pontatlan.Kicsit félve raktam fel.Aztán az első csatában lőttem vele egy ammo rack-et 663 méterről.:D
    íme.
    [/URL]
  • VanDaal
    Na ilyenkor sajnálom igazán, hogy nincs prémem:

Győzelem!
    Csata: Westfield 2011. november 2. 10:57:47
    Jármű: KV-3
    Szerzett tapasztalat: 1 331
    Szerzett kredit: 34 003

Ez a KV-3 szerintem pillanatnyilag úgy a legjobb tier7-es heavy, hogy még nem is az :D Vagy buffoltak rajta valamit mostanában, vagy valami csoda folytán, túl a 300. csatán hirtelen megtanultam vele játszani, mert kb az utóbbi 1 hétben vmi hihetetlenül teljesít korábbi önmagához képest :D
  • bgabor
    Szerintem felejtsd el.

Nekem van egy közepesen fullos T29-esem százas legénységgel, mégis eszembe nem jut megpróbálni elérni a T34-et. Egyszerűen a kimaxolt T29-essel se tudom prémium nélkül összegyűjteni a T34-hez szükséges 380.000 XP-t, és akkor még a T32 moduljainak kifejlesztéséhez szükséges további 35.000 XPt még nem is említettem. Ahogy a T32 és a T34 vételárát sem, ami szintén nem kis összeg, 6.100.000 credit.

Nagyon nem olysmi, amit 2-6 hét alatt összedob az ember, pláne prémium nélkül, pláne úgy ha nulláról csinálja az USA vonalat.
  • Renegade
    a nap retardálta: JT rátolat seggel egy E50-re, ha nem látom nem hiszem el, ilyen hülye nem lehet valaki
  • stork13
    "mert azzal nagyobb eséllyel lehet rövidebb kört futni, mint pl., egy KV-5-tel vaqy a Loewe-vel."
    "Persze jó lenne csatánként valahogy átlag nettó 40 k felett maradni a leendő prémium tankkal!"

A kettő üti egymást, általában. Vagy rövidebb köröket futsz vagy keresel vele 40k felett. Együtt nem igazán fog működni.
  • Ohyner
    HA jó köröket akarsz futni, akkor rendesen taktikusan kell játszanod, ami nem pikk-pakk megy legtöbbször, erre ne alapozd a döntésed ha már pénzt adsz ki. Vedd figyelembe a játékstílusod is ahogy írták!
  • DummyBoy
    How to make your own tank sound topik ...

Na elvileg ez alapján meg lehet moddolni a gui.fsb-t is :)

Megnézem, hátha ... aztán majd kiderül ...
  • Dean108
    Na fix ugyanígy vagyok én is.
    Ha elcseszem a kört az E-75-el, akkor mennék egy prémium tank kört.
    Eddig párducoztam, vagy TD-ztem esetleg egy arty kört mentem, amíg az E-75 visszért.
    Az E-100 a cél, hogy érdemben tudjak majd CW-zni.

AZ E-75-tel is volt vagy 60K credites köröm, persze az csak nettó úgy 30k-nak fele meg, de azért nem ez a jellemző.

Egy olyan tankot keresek, amivel pénzt tudok keresni, amíg az E-75 visszatér. Erre most a Type 59 tűnik a legjobbnak, mert azzal nagyobb eséllyel lehet rövidebb kört futni, mint pl., egy KV-5-tel vaqy a Loewe-vel.
    Persze jó lenne csatánként valahogy átlag nettó 40 k felett maradni a leendő prémium tankkal!
  • Gunslinger
    Itt találtam: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/63361-tanks-go-stealth/page__st__60

Amúgy ez egy hír (amiből Lammaer is idézett) hivatalos topicja.

A SU-85(I) meg sztem is tetszetős, kis oroszosított StugIII. :-) Kíváncsi vagyok, hogy melyik 85 milis ágyút kapja.
  • DummyBoy
    De ez ritka ám mint a fehér Zorro ... Tegnap 100k kredit kellett volna hogy átképezzem a legénységet T32-ből T34-be ...

Sikerült is mennem 3 10k+-os kört a type-al zsinórban, mert ezt dobta a gép ... majd a 4-ik lett 70k ... Az ideg szétvert ...

Nekem qrva kevés időm van, akkor inkább XP-re gyúrok mint kreditre.

Napi 1 óra játék mellett egy idő után necces a haladás ... T9-ig nem gáz, pl: a T32 a T34 grind alatt megkereste a T34 árát ... Viszont csak ezzel mentem ...

A KV-s event alatt mentünk haverokkal KV-s platoonban, akkor is jól lehetett keresni, E8-al is ... viszont ezek csak napok ... Mikor már több nagy tank van, akkor necces a móka ...

Ilyenkor bizony jól jön, hogy húzom az adott tankot, ha a csata elején kilőnek akkor megyek egy type kört, majd megint a normál ... így szépen lehet keresni és fejlődni is ... ugyanezt meg lehet tenni KV-val is, csak ott többet kell menni ...

De az meg időveszteség ... Nekem igen kellene most egy 10-es heavy, mert inkább médiumoztam ... az pedig napi 1 óra játékokkak qrva sokáig tart ...
  • Dean108
    Nekem amerikai vonalon jelenleg 1 tankom sincs.
    Ha pénzért akarok majd venni T-34-est, akkor az mennyi lesz majd?
    7,500 gold? Vagy 12,500 mint a Loewe?
  • Dean108
    Na ez az!
    1 perc / 60 k credit.
    Valami ilyesmire gondoltam én is!
  • PetiPetiHUN
    Elméletileg november-decemberre ígérték. A november már tart!(jé tényleg) Akár már holnap is jöhet a prém T34-es. A legvalószínűbb időpont december közepe-eleje hogy legyen mire költeni a karácsonyi ajándékpénzt a gyerekeknek. Szerintem max 1,5 hónap van annál inkább kevesebb. Számold ki mennyi xp-t kell szerezned naponta hogy sikerüljön szerintem 10k-t biztos. Ha ennyi megy vágj bele!
  • Spheriot
    Hevikhez képest agyatlanul, Pl. viszonylag lent vagy a nagy hevik között, nincs scout: Nem egyszer sikerült, berohantam az ellenfél bázisára kilőttem 1-2 artyt a többit elintézték a mieink, kb 1 perc alatt haltam de a vége 60 k volt ...
  • R3nton
    mármint úgy 2 hét, hogy előtte nem volt prémiumom, szal nem 2 hét alatt húztam ki 2 tier10es tankot
  • R3nton
    én t30at is-7et gyakorlatilag összesen 2 hét prémiummal húztam ki. Amióta most van van prémium semmi gondom nincs a pénzzel, főleg mikor van ilyen event hogy tigerP meg hasonlók adnak dupla creditet kb egy hétvége alatt össze lehet velük keresni 6 millát. Én tiger2-t el fogom adni, mondjuk e-75-t én is meg akarom tartani majd, de sztem nem lesz vele gond lefarmolni 6 millát, főleg hogy most is van vagy felesleges 2 millám kb :D