banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    De ez ritka ám mint a fehér Zorro ... Tegnap 100k kredit kellett volna hogy átképezzem a legénységet T32-ből T34-be ...

Sikerült is mennem 3 10k+-os kört a type-al zsinórban, mert ezt dobta a gép ... majd a 4-ik lett 70k ... Az ideg szétvert ...

Nekem qrva kevés időm van, akkor inkább XP-re gyúrok mint kreditre.

Napi 1 óra játék mellett egy idő után necces a haladás ... T9-ig nem gáz, pl: a T32 a T34 grind alatt megkereste a T34 árát ... Viszont csak ezzel mentem ...

A KV-s event alatt mentünk haverokkal KV-s platoonban, akkor is jól lehetett keresni, E8-al is ... viszont ezek csak napok ... Mikor már több nagy tank van, akkor necces a móka ...

Ilyenkor bizony jól jön, hogy húzom az adott tankot, ha a csata elején kilőnek akkor megyek egy type kört, majd megint a normál ... így szépen lehet keresni és fejlődni is ... ugyanezt meg lehet tenni KV-val is, csak ott többet kell menni ...

De az meg időveszteség ... Nekem igen kellene most egy 10-es heavy, mert inkább médiumoztam ... az pedig napi 1 óra játékokkak qrva sokáig tart ...