banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Dean108
    Light-tal ill. med-del a mérgezett egér stílust viszem.
    Mindig attól félek, hogy lesz egy elcseszett 15 perces csatám, ezért kivétel nélkül mindig legelöl vagyok.
    Általában tized másodperc pontosan próbálok a legjobb helyekre odaérni.
    Ha előbb érek a kritikus helyekre, akkor egész jól be tudom spot-olni a brigádot, vagy akár arty közelbe is sűrűn kerülök.
    Sajnos nem mindig én vagyok a gyorsabb, ezért nagyon könnyen csinálok 1 percen belüli csatákat.
    Néha 5-10 méter hiányzik csak a szikláig.

Heavy-vel a 2. hullámban szeretek a legjobban menni.
    Bizonyos pályákon (pl., El Haluf) persze nem bírok magammal és még E-75-tel is azt hiszem, hogy átérek jobb vagy baloldalt azelőtt hogy ki-spot-olnak. Ez sokszor sikerül is.

Összességében erősen offenzív vagyok.
    Sokszor volt sajnos olyan csata, ahol mindkét fél beáll kempelni és egymást várják. Nekem ehhez nincs türelmem.
    Ilyenkor beírom a chat-be hogy:
    "I try make this battle max 1 min for me! Sry Guys, time is money!"
    Aztán jó kamikáze lemmingshez méltón vagy így vagy úgy de tényleg 1 perc múlva már egy másik tankban ülök.

Az biztos, hogy azt a játékstílust (Főleg TD) nem nekem találták ki, hogy hátul egy tuti biztos helyen ücsörögni és várni, hogy a támadó elémhibázza magát. Úgy látom a legtöbben ezt a stílust viszik.
    Képesek hosszú percekig bújkálni és arra várni, hogy a másik másszon elő és csak kényelmesen bele kelljen durrantani.

A másik ilyen dolog.
    Ha egy csata úgy kezdődik, hogy mondjuk mindenki balra el, akkor általában én vagyok az egyetlen aki jobbra megy akár tök egyedül is.
    Persze ezek is 1-2 perces csaták szoktak lenni, mert nagyon sokszor egyedül vagyok a főerőkkel szemben és csak és kizárólag a másodpercekért küzdök, hogy az a sok süket, aki mondjuk mind balra ment időben beérjen a zászlóhoz, vagy legalábbis előbb mint a velem épp szemben lévők!
    Ha sikerül elkerüljem hogy letámadjanak, akkor annak ellenére hogy elsőnek halok, nekem köszönhetik hogy végül győztek.
    Amúgy is szinte mindig a kisebb létszámúakkal megyek.