418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    http://www.panzerworld.net/armourcalculator

Sokat segíthet. :)

(Vedd figyelembe a normalizációt is!)
  • Looserke
    még jó hogy a 198mm-es átlag átütéssel 3ból 3szor pattant tök szemből, nem volt beforgatva...
  • Oddball29
    Kezdi összeszedni magát ez a T25 AT nálam is, noha a fordulósebességétől az arcomat kaparom, de most már legalább stoppolóereje is van.
  • Eagle16
    156mm.
  • SZU
    No, hogy ne csak panaszkodás legyen, ma gyorsan letudtam a duplázásokat. Zsinórban nyertem az összes tankommal!

Victory!
    Battle: Lakeville 2011. november 3. 19:00:12
    Vehicle: T25 AT
    Experience received: 868 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 13 520

Victory!
    Battle: Malinovka 2011. november 3. 19:39:46
    Vehicle: T32
    Experience received: 1 522 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 26 238

Victory!
    Battle: Prokhorovka 2011. november 3. 19:47:09
    Vehicle: T29
    Experience received: 1 242 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 14 280

Victory!
    Battle: Mines 2011. november 3. 19:52:29
    Vehicle: M26 Pershing
    Experience received: 892 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 12 416

Victory!
    Battle: El Halluf 2011. november 3. 19:56:42
    Vehicle: VK 3001 (P)
    Experience received: 932 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 15 348

Victory!
    Battle: Redshire 2011. november 3. 20:22:49
    Vehicle: PzKpfw IV
    Experience received: 1 988 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 27 809
    Battle Achievements: Confederate

Victory!
    Battle: Ensk 2011. november 3. 20:32:21
    Vehicle: KV
    Experience received: 1 160 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 14 212
  • Looserke
    Type59 100mmes front páncélja mennyinek felel meg, mert 50m-ről 3ból 3szor didnotgothrough volt a T32 105mmessel
  • Pongyi
    Hát akkor ez ugyanaz mint CoD2 SD warok. Orrvérzésig gyakorolni a warmapot, orrvérzésig gyakorolni a nadaket granyóval, mindig azt kell csinálni amit a klánvezír mond ts-en akkor is ha kiabál:) Abban is sokáig nem waroztam, mondván h mire jó az, előre megmondják h hova álljak, mit csináljak mire jó az?! De aztán amikor beugróként megvertünk egy pár nevesebb klánt csak jó érzés volt akármennyire is kötöttek a lehetőségeid:) Rálehet kapni az ízére az biztos. Az ember érzi vhogy h ennek tétje van. Felszökik az adrenalin, elkezd izzadni a tenyered amikor épp rajtad mulik egy szitu:) Szóval izgi na:) Legalábbis nálam így volt CoD-ba de gondolom WoT detto:)
  • Pongyi
    Hát nem hiszem el ezt a láthatósági biszbaszt. T34-el gurulok, jobbra tölem domb után feltűnik egy IS3-om aki csak ugy áll a füvön egy ház mellett. Semmi bokor nincs körülötte és köztünk is csak az van amiben én álltam meg. Kb 100 méterre van, rálövök, sebzem visszalő, sebez ELTŰNIK!! Várok, nem mozdulok sebződöm előtűnik sebzem ELTŰNIK!! tolatok, sebződöm előtűnik, pattanok (arty bemér elémlő 10%hp annyi) kilő....Qrva jó. Ugyanezt eljátszotta korábban egy T-34-85 is VK3002DB-m ellen. Lőrám eltűnik, pislogok hátha előtűnik, sebez de ugy hogy mégcsak előse tűnik én erre belelövök a semmibe kínomban, kövire kinyír. És ő nyírt ki hisz néztem, h ki sebzett és h ki nyírt ki. Kb 60-70 méterre volt. Engem nem sok minden b@sz fel ebben a játékban de ez feltud. Persze azt én nem tudom h én már hány tankot nyírtam ki ugyanígy, hisz ha én tűnök el másnak abból én semmit sem érzékelek, de akkor is. Mondjuk csak beírná közösbe h kapjam be vagy vmi:)
  • Szakesz
    Érdekes. Gondolom nem mehettetek max tierrel, mert különben nem merték volna megtenni. :)

Gyakorlatilag a felsoroltakra van szüksége egy ütőképes klánnak, csapatnak. Ahogy látom még nektek sem sikerült minden feltételnek eleget tennetek. :)
  • tigrincses
    adtam tippeket ennek a crossynak de viszza sem írt, na mindegy sad az alkesz említette nekem hogy szófosó vagy :) hát igen az lehet* a másik fegyelem , lol kicsit már túlzás.......... EZ JÁTÉK , túlzottan is rabul ejt titeket még az eszetek is elveszik tőlle.
  • MuldR
    Túlbonyolítod. Hallgassatok Atee-ra és 5 hét alatt belandingoltok bárhová. ennyi. :)
  • crossy104
    Hires klánoknál láttam a következőt több esetben. Amikor ellenünk harcoltak az egyik arty-juk vagy tankjuk nem oda állt centire pontosan ahová kellett volna, és a másik arty vagy tank kilőtte.
    Megkérdeztük ez mi volt? Visszairták, hogy noob. Ja és kettő hét cw bann a bénaságáért.
    Szóval megkövetelik a fegyelmet.Ja, és igen sok területük van.
    Szóval az előbbi irásomnál kimaradt a
    -fegyelem
  • crossy104
    Ami egy terület megszerzéséhez kell.
    -sok aktiv játékos olyan nagy vasakkal, ami az adott pályához kell
    -mindegyik játékos gondolkodás nélkül tegye azt amit az irányitó mond
    -gyakorló csata hegyek az adott pályára mindkét oldalról
    -jó irányitó
    -gold lőszerek mindenkinek
    -kis szerencse
    -jó taktika
    -jó csapat játékosok, és kiváló csapat munka
    -a pálya teljes ismerete / meddig tud belőni az arty stb./
    -és itt jön még az egyéni teljesitmény és tudás / ne fossuk le a bokánkat egy Maus-tól, és tudjuk melyik tanknak hol a gyenge pontja,ill.
    tudjuk, hogy a tankunk miben jó, és azt hogyan fordithatjuk a javunkra./

• Szakesz
    Én igazából mindig csodálkozom, hogy egyes klánok miként tudtak olyan hamar összehangolni 15 játékost, hogy sorra nyerjék csatáikat. Szerintem több energiát fektettek bele, mint mi, szóval teljességgel megérdemlik azon területeik birtoklását, amiket már több hónapja tartanak. Ez a tier korlát nem hiszem, hogy sokat segítene. Ha tier 10-es tankjaik ellen kikaptok, akkor a tier 4/6/8-asok ellen ugyanúgy járnátok. Nekünk 15 játékost - akik már a CW kezdetekor több hónapja tolták - fél év alatt sikerült összeszoktatnunk ütőképes csapattá. Újoncokkal ez biztos több időbe telt volna. :)
  • Szakesz
    Én igazából mindig csodálkozom, hogy egyesek klánok miként tudtak olyan hamar összehangolni 15 játékost, hogy sorra nyerjék csatáikat. Szerintem több energiát fektettek bele, mint mi, szóval teljességgel megérdemlik azon területeik birtoklását, amit már több hónapja tartanak. Ez a tier korlát nem hiszem, hogy sokat segítene. Ha tier 10-es tankjaik ellen kikaptok, akkor a tier 4/6/8-as ellen ugyanúgy járnátok. Nekünk 15 játékost - akik már a CW kezdetekor több hónapja tolták - fél év alatt sikerült összeszoknunk ütőképes csapattá. Újoncokkal ez biztos több időbe telt volna. :)

Szerintem az újoncoknak az új company rendszer teljesen meg fog felelni tehetségük bemutatására.
  • DummyBoy
    Nézzünk egy űbertop klánt ...

100 fő, mindenkinek 4db T10 heavy, 3db T9 TD, 3db T9 med, 3db T8 arty ... (Később ez lehet több ugye ...)

Ez 1300 db CW képes tank ... elég sokat kell bukni, hogy T6-os tankot kelljen behozniuk ... persze lehetséges, de akkor is ...

Ezzel csak a kis klánok lesznek beszopatva, ahol nem hiperkockák vannak ...

@T5: Én szoktam scoutolni kláncsatákon, és bizony kellemetlen meglepetéseket tud okozni a 10-es dögöknek, mikor csata elején berobban a bázisra egy piránnya, és huss az artyknak ... Ezt sem a T-54, sem az IS-7 nem tudja megcsinálni ...
  • Dean108
    Igen de a max limit 100 fő.
    A komoly klánok már most variálnak, hogy mely tagjaik maradhatnak, melyeknek menniük kell még akkor is ha aktívak, mert kell a hely olyanoknak, akik előrébb tartanak.

A max limitet növelni kéne vagy korlátlanná tenni!
    T5-től felfelé pedig lehetővé kéne tenni valamilyen formában a CW-zést.
    Így egy max T5-ös lelkes újonc simán jelentkezhetne akármelyik klánba, mert addig is amíg fejlődik, már bemutathatja mit tud a pl Pz IV-el egy komoly taktikai csatában, ami messze nem hasonlítható egy random battle-hez. (Tudom ezt majd most is megteheti a max T6 században ha a klánnak lesz kedve erre)
    Egy egy ügyesebb újonc, így némi aranyat termelhet közvetve a klánnak és bizonyíthatná hogy érdemes és fontos tagja.

Most egy lelkes újonc mást nem tehet mint húzza felfelé a tankjait és álmodozik, hogy egyszer segíthet majd egy terület megszerzésében / megtartásában.
    Nagyobb klánba be sem fér, a legtöbb klán úgy hirdet, hogy min T10 heavy, stb.
  • Szakesz
    Pedig ki kéne találni valamit arra, hogy T5-től felfelé egy player valamilyen értéket képviseljen egy klánnak.

Jelenleg is képvisel. Plusz egy zseton a klánnak.
  • VanDaal
    Rohadt életbe, hogy csak meddel jár az Oskin :(

szerintem igazán megért volna valamit ez is.
  • Dean108
    Kár hogy ez a CW tank lefagyasztás nem fogja megoldani az alacsony tierűek klántagságát.
    Pedig ki kéne találni valamit arra, hogy T5-től felfelé egy player valamilyen értéket képviseljen egy klánnak.
    T10-9 alatt egy player jelenleg gyakorlatilag értéktelen egy nem fun klán számára.
    Pedig ha már lesznek maxos T8, T6 századok nem lehetne ezt CW-re is megcsinálni?
    Vannak akik profin tudnak játszani egy T5-6-os tankkal is, és engem felettébb érdekelne ha lenne olyan CW rész, ahol ezekkel be tudna segíteni a klántag.
    A kicsik játszanának kicsiben, a nagyok nagyban.
    Legfeljebb egy max T6-os CW térképen egy terület jóval kevesebb aranyat hozna, ennyi.
  • Szakesz
    Még kb. 5-6 csata kellene az elitté válásához, amit már nem fogok lejátszani. Ezt add hozzá a jelenlegi 220-hoz.
  • Tusy
    - rémlik még valakinek, hogy KV-val mikor lett elit (csak úgy kiváncsiságból) ? Nekem több mint 500 csata kellett hozzá, ment bele némi free XP és más tank általi fejlesztés is. Ebből olyan 30-50 csata mehetett prémiummal, az összes többi prémium nélkül
  • Dean108
    Igen 10 gold az kb 10 Ft.
    Ennyit csak megér egy fél millás modul leszedése?
  • Szakesz
    Vegyél egy kevés aranyat. 10 goldért leveheted a lakatolt modulokat. Szerintem belefér.
  • Pongyi
    Hát igen a célz. gyorsítót akár meg is semmisíthetném, de bakker az is fél millába került:( Márpedig az lesz, mert ez a tank ebben a mezőnyben még a 105-össel is egy vicc. Legalábbis most így érzem.
  • R3nton
    nem hinném mivel aki nem landingol be annak nem lesz lefagyasztva a gépe, ergo csak az owner veszíthet vele. Ebben pedig nem látom hol a logika hogy a nagy klánok lesznek ettől még erősebbek, de légyszi magyarázd el. illetve az is király lesz hogy 1 helyen lehet hq és a nem összefüggő területeekért nem kap aranyat a klán, és akinek területe van nem mehet landingoni máshová és nem is tisztogathat szövetségesnek ezáltal. Szerintem rosszul látod, és egyértelműen arra mennek rá, hogy gyengítsék az erősebb klánokat. Hozzáteszem csak ez is lehet a cél.
  • Pongyi
    Volt Tiger P-m de olyan lomhának tűnt T29-hez viszonyítva, ugyhogy elis adtam. Bár igazságtalan vagyok ugyanis nem fejlesztettem ki fullosra, viszont a T29 fullos volt. Szal lehet h fullosan tényleg jobb.
  • sokoo
    A nagy klánok tagjainak már most van átlag 4 top tier tankja, de nem ritka a 6-7 sem. Ez a gyakorlatban azt jelenti - feltételezve a legrosszabbat, hogy minden csatán meghalok, ami amúgy erősen nem valószínű - hogy heti 2-3 alkalommal kell kisebb tankkal beérnie egy játékosnak. Ugyanakkor az nyilván neked is világos, hogy akinek megvan a top tier, annak megvan az összes többi is alatta, ergo azon a 2-3 napon is max 1 tierrel lesz gyengébb tankja. IS-4, E-75.. Ezen felül, ha kicsit közelebb hajolsz a térképhez meg fogod látni, hogy EU-t 3, afrikát 2 bazinagy szövetség alkotja. Te soha se 1 klán ellen fogsz újoncként harcolni, hanem egy egész szövetség ellen.

Szóval nem akarlak lehangolni, de szerintem a fagyasztással csak a legerősebbek lesznek még erősebbek.
  • Tusy
    - KV-val jönnek sorba a vesztes csaták ~100 XP-vel, erre top tankként megyek egy ilyet:

Victory!
    Battle: Abbey 2011. november 3. 16:34:04
    Vehicle: KV
    Experience received: 1 522 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 17 622
    Battle Achievements: Top Gun, Sniper

- nem akarok csak ilyen csatákat (pedig de :) ), viszont E-75-ök és hasonlók ellen olyan sokat nem tudok tenni. Nem hiszem, hogy 1 meccsre hirtelen ennyire megtanultam volna játszani
  • bgabor
    Tudtommal le lehet venni ingyen is a kiegészítőket, csak akkor megsemmisülnek. El kell döntened, mi a fonotsabb, a 105-ös vagy a modulok.
  • Oddball29
    Biztos igazam van, mert teszteltük 50 méterről 100mm D-10S-re és 90mm M3-ra. Mindkettőnél 120 vagy afelett a minimum pen.

Az autoaimerek meg úgysem tanulnak.
  • lammaer
    Nem a lövegpajzsomról szoktam pattingatni a Tier9eket :)

De akár igazad is lehet, ez nem változtatja meg az állítás igaz voltát :)
  • Dean108
    Pedig már rég hiányolom ebből a játékból azt, hogy azok is CW-zhessenek, akiknek még nincs vagy csak 1 Tier 10-es tankjuk van.
    Ebben a játékban a klánnak a CW ad értelmet.
    Aki pedig nem CW képes, az max csak fun klánba fér bele.
    Ha kitalálnának valami olyat hogy a kis tankok is számítsanak, akkor szerintem növelnék a játékélményt és akár többen is áldoznának valós pénzt a játékra.
    Így ha valaki belegondol mikor lesz neki CW tankja inkább ráérősre fogja a dolgot olyan messze van az még.

Az unokatesóm és a bátyám is max Tier 5-ös tankokkal vannak, mert nincs idejük sokat játszani.
    Fel sem merült bennem, hogy a klánba hívjam őket, mivel így most jelenleg a klán nem sok hasznukat venné.
    Viszont ha már mondjuk T7-től CW képesnek számítanának, szerintem belehúznának, mert az már nem olyan messzi dolog.
  • Oddball29
    Attól univerzális, hogy bugos a lövegpajzsán a hitbox.
  • lammaer
    Tiger P sztem azért jobb mint a T29, mert univerzálisan használható. T29-nek muszáj a hulldownos helyre mennie, vagy meg kell várnia amíg a sik terepen megjelennek a roncsok.

De lehe csak izlés kérdése :)
  • R3nton
    ja és ha már a támadó csapat tier7el jut el a landingig akkor már nyilvánvaló az is hogy a védők valószínűleg nem fognak tankot veszíteni
  • R3nton
    szóval nem lesznek tier6os tankok. ez inkább arra lesz kihegyezve hogy nehezebb legyen a terület megtartható
  • R3nton
    persze, de nem így lesz értsétek már meg. Ha így lenne akkor az ownerek röhögnének a markukba, mert a landolásnál egy tier7es csapattal találnák magukat szembe, vasárnap meg már ltraktorokkal. Kötne mindenki egy megnem támadási megállapodást és mindenki kapná a biztos aranyat, nem érné meg nekik kockáztatni egymást megtámadni. És a többi klánnak meg még úgyse lenne esélye foglalani. MErt leamortizálna már egy csomó tankot az oda felé vezető úton. Ne felejtsétek el, hogy a védőnek csak egy csatát kell lejátszani nem 5-6ot is akár.
  • Pongyi
    A T29 az egyik legjobb tank a játékban, (szerintem) ha top tank vagy akkor valószínűleg aratsz, ha vannak nagytesók akkor is komoly segítség lehetsz. Volt h csata előtt toptankként az M4 shermivel és Pz3-4-el harcolók ilyeneket írtak chat-be.: ó de jó van egy T29-ünk akkor biztos h nyerünk. És persze nyertünk is. Talán csak egy jobb tank van nála a T32:)
  • Dean108
    Ha minden le lesz fagyasztva akkor:
    Mondjuk napi 5-10 CW battle van.
    Ha csak 5, az is 5 * 15 = 75 befagyasztott tank naponta.
    És ez még csak mondjuk a hétfő, egy lazább nap.
    Kedden milyen tankok mennek akkor CW-re?
    És szerdán?
    Pénteken már elő fog kerülni a jó öreg Tigris is szerintem.