A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pongyi #72948 Hát nem hiszem el ezt a láthatósági biszbaszt. T34-el gurulok, jobbra tölem domb után feltűnik egy IS3-om aki csak ugy áll a füvön egy ház mellett. Semmi bokor nincs körülötte és köztünk is csak az van amiben én álltam meg. Kb 100 méterre van, rálövök, sebzem visszalő, sebez ELTŰNIK!! Várok, nem mozdulok sebződöm előtűnik sebzem ELTŰNIK!! tolatok, sebződöm előtűnik, pattanok (arty bemér elémlő 10%hp annyi) kilő....Qrva jó. Ugyanezt eljátszotta korábban egy T-34-85 is VK3002DB-m ellen. Lőrám eltűnik, pislogok hátha előtűnik, sebez de ugy hogy mégcsak előse tűnik én erre belelövök a semmibe kínomban, kövire kinyír. És ő nyírt ki hisz néztem, h ki sebzett és h ki nyírt ki. Kb 60-70 méterre volt. Engem nem sok minden b@sz fel ebben a játékban de ez feltud. Persze azt én nem tudom h én már hány tankot nyírtam ki ugyanígy, hisz ha én tűnök el másnak abból én semmit sem érzékelek, de akkor is. Mondjuk csak beírná közösbe h kapjam be vagy vmi:)