A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #72941 Én igazából mindig csodálkozom, hogy egyesek klánok miként tudtak olyan hamar összehangolni 15 játékost, hogy sorra nyerjék csatáikat. Szerintem több energiát fektettek bele, mint mi, szóval teljességgel megérdemlik azon területeik birtoklását, amit már több hónapja tartanak. Ez a tier korlát nem hiszem, hogy sokat segítene. Ha tier 10-es tankjaik ellen kikaptok, akkor a tier 4/6/8-as ellen ugyanúgy járnátok. Nekünk 15 játékost - akik már a CW kezdetekor több hónapja tolták - fél év alatt sikerült összeszoknunk ütőképes csapattá. Újoncokkal ez biztos több időbe telt volna. :)
Szerintem az újoncoknak az új company rendszer teljesen meg fog felelni tehetségük bemutatására.