418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Drágul az üzemanyag? :)

ollie: A T32 tornyát a legutóbbi teszt folyamán szemből sehol sem tudtam átütni, de biztos igazad van.
  • MuldR
    Erdekes, nalam is az a rekorder atlag xpben. Igaz nem sokkal van mogotte a lowe.
  • Renegade
    fejlesztett toronyig szöszölős, utána megállíthatatlan, jelenleg nálam az a tank az átlag xp rekorder, ráadásul toronymagasan
  • ollie
    És a T32? Annak a tornya is papírból van.
  • pointer4
    Összevissza.
    Pl Hummelnél gwpanther icipicit messzebbre lő, gw tiger meg jóval közelebbre csak, a nagy csövével meg még annyit sem (ilyen 40-100 méter különbségekről beszélek) Csak kellemetlen, hogy a pálya másik végén figyelő arty-t hiába spottolják, messze van.
  • Renegade
    az amcsi hvyk borzasztóan OP-ok ügyes kézben, a legtöbb pályán tudnak hulldownban csücsülni, vagy egy izgága ámde ügyetlen kistársuk hullája mögött harcolni, arról ne is beszéljünk, hogy igazi emok mert bárhol tudják lógatni a fejüket.
  • ericardo
    Valaki meg tudná mondani, hogy az artik lőtávja mitől függ? Ágyú, vagy tier-enként növekszik, vagy mindkettő?
  • hellokitty92
    Tegnap egy izgalmas malinovka csatában előjött az is4 témája, mikor megy t10-be, milyen fegyverzete lesz stb. Csak a szokásos... Erre az egyik is4 megkérdezte h megkapja-e majd t10-ként a bl10-et.

Mondom nem valószínű, erre csak annyit írt be, h akkor el is adja majd, mert így egy kicsit buffolva nem kell neki!:D:)
  • Spheriot
    Térkép függő. De amcsi tankokkal vannak olyan domboldalak aminek a dőlése olyan hogy vagy a dombba ütközik lövése vagy elmegy kissé feletted, te meg oldalról betudsz kukkantani a másik tankra.

tegnap engem is kiszedtek olyan helyről ( két ház közül ) amiről nem gondoltam volna, de ha az arty megy a támadókkal más szögeket is betud lőni, persze az az artynak veszélyesebb, mert könnyebben észreveszik, de sokszor hatékony.
  • VanDaal
    Az arty-k nem érnek el? Hol van olyan? Országomat egy lóért :) Engem mostanában többet lőnek ki házak meg sziklák mögött, mint menet közben. Mindenhova be tudnak lőni ezek a mocskok...
  • Szakesz
    Azt is vedd figyelembe, hogy tier 3-ig még a legrosszabb játékosok is eljuthatnak. Ismerősöm fia (8 éves) is játszik a játékkal. Saját accountja van, és tier 4-ig jutott el. Nem viszi túlzásba, nem bonyolítja túl, egyszerűen csak berohan az ellenség közé Scout kitüntetés reményében. Véleményem szerint tier 3-ban nagy taktikai lépésekre ne számíts. :)
  • Spheriot
    Szerintem menjél a tömeggel, ad 1 egyedül a másik oldalon úgyse tudod megállítani az ellenfelet, ad 2 ha tömeggel mész akkor te írtod a másik oldal egyedül védekező tankjait, könnyebben ledaráljátok azt az oldalt így előfordul az hogy hamarabb foglaltok.

Persze vannak olyan térképek ahol 2-3 védekező tank nagyobb tömeget is meg tud állítani akkor érdemes arra menni.
  • Ohyner
    Tudom, hogy nem kedvez a MM kis tiernek német ágon már elértem szinte mindent amit ki akartam fejleszteni, de pl a M2-vel folyamatosan felülre vagy középre rakott, e téren nem panaszkodhattam, csak hát hiába vagy fenn ha egyedül állsz szembe 4-5 ellenséggel. Ezért dühítő ez az egész. Egy olyan meccs volt a tízből ahol nem füstölt el a csapat rögtön két három perc után. Ezen a meccsen, ami nem a duplás kör volt, kb ugyanannyi xpt kaptam mint a másik kilencen együtt.

Mert ha még úgy lett volna, hogy 4 csatában az ellen füstöl el két percen belül de nem, mindig az én csapatom, hiába próbáltam valami taktikát mondani, én lettem a noob, akkor is ha igazam volt.

Ez az ami bosszant, és elveszi a kedvem az egész játéktól. Nem vérprofi csapatot akarok, csak egy átlagos IQ szinttel bírót, ahol legalább játszunk is akkor is ha vesztünk.
  • Gunslinger
    Zseniális, és mennyire igaz. :-) Furán is néztem azokra a játékostársakra, akik pl. a BF-3-at megváltóként várták, hogy "na majd ha jön a BF3, akkor annyi a WoT-nak", hja, tényleg élvezetesebb egy agyonscriptelt csőben futni miközben az ember pofájába villog, hogy milyen gombot kéne lenyomni ahhoz, hogy valami történjen.

Adja nagyon ez a videó. :-)
  • ollie
    Tier 3-ban szinte mindig legalul leszel.
  • Ninju
    Egész kellemes a T32. :)

Victory!
    Battle: Ruinberg 2011. november 4. 11:59:03
    Vehicle: T32
    Experience received: 1 983
    Credits received: 50 875
    Battle Achievements: Steel Wall, Defender, Boelter's Medal, Top Gun

Az xp nem sok, mert sajna volt pár tank aminek már csak 1 lövés kellett.
  • Ohyner
    Na most meg Kv-k mellé pakolgat a játék, biztos úgy gondolja, kihetvenkedtem már magam, fasza! A Kezdő gunnal nagyon efektív voltam, mire hátbakerültem volna a stugot, addigra kaptam egy láthatatlan KV-tól egy telitalálatot.

Mindegy megyek melózni, több szerencsét nektek.
  • Spheriot
    Dinamizmus és az eszetlen rohanás között azért van különbség. A dinamizmus alatt azt értem hogy jó pozicióba bemész és onnan úgy tudod írtani az ellent hogy artyk nem érnek el, és te is alig sebződsz, T34-el kénytelen vagy az ilyen helyeket keresni mert különben halott vagy.

Azt viszont tényleg nem fogom végig játszani mikor van 4-6 arty és álló háború van, mert az dögunalom, akkor már jobb ha belelősz 2-t valakibe és mész másik tankkal.

• kdezso30
    Na ilyen se sűrűn fordul velem elő: megdicsértek random battle-ben. T32-mel jól összeverekedtem egy E100-al habár ő volt az erősebb így is 69%-ról levertem (feltehetően arty segítséggel) 12%-ig, és beszorítottam a patakpartra (Erlenberg) mire ki tudta kerülni a roncsomat akkorra az artynk jól agyonvágta. Kár, hogy a vége döntetlen lett.
  • Szakesz
    Általában én is támadok, de néha muszáj megállni egy percre védekezni, kivárásra játszani, főleg ha több tankjuk van, nagyobb HP-n stb. Ez a beleszarok játékstílus, amikor több tankunk kezd öngyilkos akcióba, mert türelmetlenek, vagy alacsony HP-n vannak. Megfigyelhető, hogy egy tankot boldog boldogtalan le akar rohanni, míg 2-3-mal szemben megtorpannak. Fogadok, ha az a három tank 1-2%-on van, az ellen akkor is hasonlóképp cselekszik majd. Sokszor tényleg csak annyin múlik a csata, hogy egy kis időt nyerjünk a csapatnak, amíg esetleg a másik szárny áttör a védelmükön. Onnantól kezdve két tűz közé kerülnek és vége a csatának. Hangsúlyozom, ehhez az kell, hogy ne rohanjuk le őket fejvesztve.

Szóval jó dolog, hogy te dinamikus harcokra, tömény akciókra vágysz, de nem vagyok biztos benne, hogy nem a csapatod szív-e miatta. :)
  • VanDaal
    xD
  • Oddball29
    Vicces topikból. Ezzel a generációval küzdünk...:)

• Ohyner
    Iylet én is szoktam kapni, főleg attól aki azt mondja, hogy csak egy oldalon kell menni. És amikor egyedül vagyok és beírom hogy good takttiks beírja újra:) még akkor sem ismerné el hogy nincs igaza.
  • VanDaal
    USA ágon nálam is amit művel a játék szerencsétlen T29-cemmel, az valami kabaré. 42%-os winrate. Holott 530-as átlag xp-m van vele prém nélkül, úgy, hogy se a jobb torony, se a jobb ágyú, se semmi nincs rajta. 78 csata alatt 114 kill és 21 hősi kitüntetés. Ez saját magamhoz viszonyítva elég jó, de legalulról nem lehet csatákat nyerni...
  • Ohyner
    Én sem játszottam egy ideig, mondjuk ott t8-9 partik húztak fel sorozatban. Azért is kezdtem el most egy új ágat egy hét után lazításként.
    Lehet hogy azt kell tenni kis szinten, de miért van az, hogy 6 meccs alatt jött össze épphogy a m2-re a lánc és a torony.

Ennyire nem tartom magam szar játékosnak, de nem igazán tudok egymagam visszaverni két t-28t és egy marder 2-t. Mivel az egyik oldalt kötelezően nem védi le a csapatom, és megpróbálok legalább annyi időt szerezni nekik még eljutnak az ellen bázisára, de sjanos a pálya felég se jutnak el, mert ha jon egy ellen elbújnak, vagy halomra lövetik maguk.

Bezzeg az ellenfélnél mindig van a gyengébb oldalon is 2-3 tank, így ha hátba akarom őket kerülni, biztos elvérzem, mert ugye a kutya se jön velem bármit is írok ki.

És ez megy az első csatám óta. Egyszer jött velem egy srác még T1-ben el is jutottunk a bázisig és szétszedtük az ellent.

Tehát lehet rohamozni kell, de hogy mindig én kerüljek abba teambe ahol a rohamot is agyatlanul csinálják az már játékromboló.
  • brasco84
    nálam tegnap az verte ki a biztosítékot, amikor megmerészeltem kérdezni egy Is-3 tól hogy Himmelsdorfon ugyan miért mászik fel 1 km/h val a hegyre, válasz: stfu noob. én kérek elnézést :D idióta
  • MuldR
    Ne jo jatekosokat keress, hanem fegyelmezetteket es jo field commandereket. Ez a hatekonysag titka.
  • malystryx
    Persze, hogy ezt csinálják, kicsit gáz hogy állandóan belenyúlnak, egyik meccsem tök sima, a másik ugyazan a felállás, pattogok.. A f****mat se érdekli, már vagy 4 napja nem játszom, kell ennyi szünet. Vagy még több is. Várom már a Diablo 3-at, abba talán nem fognak belef*sni.
    Lehet majd egyszer ha visszamegyek játszani, artyni fogok, az éri meg.. Az bizti nem pattog :)
  • Sunsetjoy
    Miért akar valaki egy fegyvert poloskának nevezni?
    - Az egyik ok, hogy az ember a csata hevében nem akarja azt üvöltözni, hogy "Hol van már az a nyomorult Borgward B IV Ausführung mit Raketenpanzerbüchse 54?!". :D
  • Spheriot
    olyan kis szintem azt is kell csinálni gyorsan neki az ellennek, aztán vagy bejön vagy nem, de xp/idő -ben jobban jössz ki, mint egy 15 perces álló csatában nyertek ( abból csak az artyk jönnek jól ki).
  • Sunsetjoy
    LOOL.

http://katpol.blog.hu/2011/11/04/a_legviccesebb_nevu_fegyverek

9.Matilda
    10.Hummel
    11. Wanze

"A németek rengeteg fegyvertípust neveztek el különféle állatokról - egy igazi MVH-fan onnan ismerszik meg, hogy az állatkertben járva-kelve minden ketrecnél el tudja mondani a lakója Sd.Kfz-vel kezdődő típusszámát is - de germán természetimádatot egyes esetekben talán már túlzásba vitték. Poszméhnek (Hummel) elnevezni egy egy 15 centis űrméretű önjáró tarackot ilyen esetnek minősül." :D
  • Ohyner
    tier 3. De nem is a tankokkal van a baj szerintem. Megint rushteamet kapok, persze az hogy 4 arty és 6 td van az ellennél az nem számít. Frontból belemennek. Hiába próbálok valami egyszerű taktikát kimekegni nekik angolul semmi.
    A za baj, hogy most is van össz másfél órám játszani aztán mennem kell óratervet írni, így sajnos nehéz előre lebeszélni egy platoont.

most is két perc telt el, és 4en maradtunk a csapatból.
  • Spheriot
    Én 1200 -on vagyok, de megmondom sokszor nincs türelmem ott álldogálni hogy majd valaki csak kidugja a képét és jól oldalba lövöm, de ha emiatt halok nem is nagyon zavar, átmegyek máik tankra hátha ott dinamikusabb, kevesebb artys harc jön. No meg ha látom hogy a csapat tök hülye akkor nem is erőltetem a dolgot.

De pl ebbe a ratingba amugy az bele van számolva hogy valaki sokszor megy platoonba? illetve hogy arany lőszert használ? Én pl véletlenül vettem egy adag aranylőszert amig el nenm fogyott csatákban 4 kill alatt nem voltam.
  • Oddball29
    A slussz poén meg az, hogy többnyire ilyenkor a saját talál el...Na olyankor dobom el verbálisan a kesztyűt, és küldöm vissza a tagot a felmenőibe.
  • ollie
    A T3 mi akar lenni?
  • ilsalon
    Nem a hat arty a baj, hanem a Murphy törvénye: Mé engem lő mind a hat?

Én egy koponylékelt birka türelmű ember vagyok, de nekem is megrándul az arcom, amikor épp marha jót közelharcolok egy-két ellenfélell, felsőbbrendű vigyorral konstatálom, hogy lepattanak rólam, én meg marha nagyokat sebzek a gyenge részeikbe, majd érzem, hogy most már mindjárt megadom a kegyelemdöfést, mert azon ritka eset van, miszerint én vagyok a jobb, erre: BUMM, BUMM, BUMM. Nyekk.
  • Ohyner
    Nem tudom eldönteni, hogy az amerikai hevy vonal az ennyire szar, vagy csak én vagyok láma hozzájuk, vagy én kapom mindig a rush in midle (malinovka) csapatokat.
    T3-nál járok, ami semmi, de egyelőre semmi pozitív élményem nincs ezekkel a tankokkal. Azt hiszem letehetek a t34 prémium tankról.
  • Szakesz
    Szerintem ez az érték egész reálisan megmutatja, mire számíthatunk egyes játékosoktól. Akik a mi klánunkban kifejezetten jól játszottak, mind 1600 fölötti ER-rel rendelkeznek.
  • Nazarov77
    Nekem simán elég komarin arty nélkül hogy elmenjen az életkedvem.
  • Oddball29
    6-6 arty Komarinon? Ilyenek miatt riadok fel zihálva éjjelente...