A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ohyner #73051 Én sem játszottam egy ideig, mondjuk ott t8-9 partik húztak fel sorozatban. Azért is kezdtem el most egy új ágat egy hét után lazításként.
Lehet hogy azt kell tenni kis szinten, de miért van az, hogy 6 meccs alatt jött össze épphogy a m2-re a lánc és a torony.
Ennyire nem tartom magam szar játékosnak, de nem igazán tudok egymagam visszaverni két t-28t és egy marder 2-t. Mivel az egyik oldalt kötelezően nem védi le a csapatom, és megpróbálok legalább annyi időt szerezni nekik még eljutnak az ellen bázisára, de sjanos a pálya felég se jutnak el, mert ha jon egy ellen elbújnak, vagy halomra lövetik maguk.
Bezzeg az ellenfélnél mindig van a gyengébb oldalon is 2-3 tank, így ha hátba akarom őket kerülni, biztos elvérzem, mert ugye a kutya se jön velem bármit is írok ki.
És ez megy az első csatám óta. Egyszer jött velem egy srác még T1-ben el is jutottunk a bázisig és szétszedtük az ellent.
Tehát lehet rohamozni kell, de hogy mindig én kerüljek abba teambe ahol a rohamot is agyatlanul csinálják az már játékromboló.