banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ohyner
    Tudom, hogy nem kedvez a MM kis tiernek német ágon már elértem szinte mindent amit ki akartam fejleszteni, de pl a M2-vel folyamatosan felülre vagy középre rakott, e téren nem panaszkodhattam, csak hát hiába vagy fenn ha egyedül állsz szembe 4-5 ellenséggel. Ezért dühítő ez az egész. Egy olyan meccs volt a tízből ahol nem füstölt el a csapat rögtön két három perc után. Ezen a meccsen, ami nem a duplás kör volt, kb ugyanannyi xpt kaptam mint a másik kilencen együtt.

Mert ha még úgy lett volna, hogy 4 csatában az ellen füstöl el két percen belül de nem, mindig az én csapatom, hiába próbáltam valami taktikát mondani, én lettem a noob, akkor is ha igazam volt.

Ez az ami bosszant, és elveszi a kedvem az egész játéktól. Nem vérprofi csapatot akarok, csak egy átlagos IQ szinttel bírót, ahol legalább játszunk is akkor is ha vesztünk.