418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Megbolondulok ettől a játéktól!
    Ha kisebb tankkal megyek, ilyen top tankjaink vannak:

Ha meg én megyek nagyobb tankkal, pl T29-cel, kihalnak alólam, pedig az én statom vele:

Majd 10%-kal jobb a srác winrate-je az enyémnél. DE MIRE? minden statja hót szar, és mégis ő nyer, én meg vesztek. 3. napja folyamatosan vesztek. De a játék tuti nem csal.
  • [NST]Cifu
    Nekem a bétás időszakból maradt meg az, amikor a sok szuperértelmes a hivatalos fórumon (amikor még írtam oda) megpróbálta megmagyarázni, hogy nincs semmi gond az artykkal, én vagyok a béna, mert nem mozgok folyamatosan. A Ferdivel...
  • Sippie
    Na lol... Amikor neki ültem ma játszani T-32-vel, úgy gondoltam hogy kb 105ezer XP-m van, lefekvés előtt jó lenne olyan 10ezret csinálni, hogy kb 115ezer legyen... na de hogy ennyire pontosan :D
  • MitsuMishi
    SU-100 már megvan,de msot eladtam a T-34-et :/
  • lammaer
    Személyzetet kiveheted, jó lesz az későbbre.

Szerintem fejleszt fullra a su85-öt, grindeld ki vele a su100-at, és akkor add el :)
  • bardocz
    Torony, hogy rámenjen a 122-es ágyú. A stock IS valami hihetetlen gagyi, alig sebez valamit. KV-3-on elkezdtem xp-t gyűjteni a másik ágyúra is, mert azt rögtön fel lehet szerelni, és azzal talán sebzek majd valamit.
  • MitsuMishi
    Nincs több helyem de kéne az IS.Szerintetek melyik gépet adjam el? T-34/85 vagy Su-85? A T-34/85-ösbe 100%-os a személyzet,a SU-85-ben csak 97. És mit fejlesszek elöször IS-en?
  • Pongyi
    T34-ben voltam:)
  • popey8
    Rosszul gondolod:) Kívülről tényleg úgy tűnik, h mindig te vagy a vesztes fél, ha IS-4 ellen mész és minden pattog róla. Viszont belülről már más a helyzet tapasztalatom szerint. Ugyan még nem mentem sok csatát vele, de eddig engem a legtöbben át tudtak lőni. Egy kezemen meg tudnám számolni mennyi pattant le. Azt mondom, h E-75 jobb lett ilyen szempontból, bár azt még nem próbáltam.
  • Plata
    T32-nek két tigris semmi.
  • popey8
    Bevallom neked őszintén, h én is utálom az artykat, nem is kicsit. Ha megnézed a játékbeli profilomat láthatod, h ez az egyetlen arty, amivel tolom. DE, sajnos a tény az tény. Nagyon jó pénzkeresők. Bőszen menetelek az IS-7 és az E-100 fele. Később a klánharcot is ki szeretném próbálni. Az IS-3 még tűrhető volt, de az IS-4-gyel már nagyon lazán mínuszba lehet menni és sajnos nem is kicsibe (8k-10k), főleg, ha bekapcsolják a szopatás faktort. Ráadásként a X-es szintért már 6 milkát kell kicsengetni, ami megint csak nem kevés. Csak, h értsd: nem használok prémiumot, mert nem nagyon engedhetem meg magamnak, a játékot viszont szeretem.
    Sokan nem szeretnek dolgozni, mégis valamiből el kell tartani a családot, nemde?:D
  • Pongyi
    A T29 és a T32 nagyon jó, de a T34..:) Most szedált le egy Tiger és egy Tiger P, bezzeg ha IS4-ben ülök csak pattogtak volna rólam. Gondolom én...
  • Ohyner
    Köszönöm, a tippeket, tapasztalatokat. Azt hiszem nehéz szülés lesz, nem is hiszem, hogy meglesz még időben a T34, de ha már elkezdtem meg akarom nézni az ág értelmesebb tankjait, mert hát az eleje hagy kívánnivalót maga után.
  • Plata
    De több.Nézd nekem minden fele kivan fejlesztve,és nekem a T1 M6 jobban bejött,az M4 sherman elég jó cucc,de az E2 nem annyira.
  • Ohyner
    Úr isten mi ez az ágyú, rohamoz szembe nyíl egyenesen rám egy pz3 és 100m-ről mellémegy beszűkült kereszt mellett. Fasza:)
  • Ohyner
    Xp-ben sem több ha sherman fele megyek?
  • Plata
    Nekem bétában miután meg lett t29 megtartottam M6-ot,és még azután is rengeteget játszottam vele.Béta után meg nemvolt elég pénzem megtartani,és a hely is kellett másnak.De szerintem eljön még az az idő amikor lesz elég aranyam hogy vegyek új garázshelyet,és visszavásárolom m6,t29,t32-t.
  • Oddball29
    Artival akarsz zsetont gyűjteni?

• Nazarov77
    T1 és M6 valami förtelem kinézetre, olyan mint egy postakocsi, vagy IFA de még csak véletlenül se tank. T1et utáltam, sherman sokkal jobb, ugyan az az ágyú + méretben töredéke és gyors.
  • klezzz
    minden az mm-től függ, hogy hova rak én szerettem a lee-t azzal volt a rekord killem is egy ideig, szórja az rendesen a skulókat :)
  • Sippie
    :D:D a vége tetszett :D
  • Nazarov77
    T29től elég jó lesz addig meg szar. Szerintem Leeből az M4et fejleszd ki, utána Jumbo sherman és abből mehetsz M6ra meg majd T20ra is.
  • Szakesz
    T29&T32 egyértelműen az. Ízlés kérdése, de nekem a T30 is bejött.
  • Plata
    Krumpli az utolsó szar t34-ig,T1 egész jó,M6 nagyon jó,T29 kurva jó,T32 nagyon kurva jó,t34 kurva szar.
  • Ohyner
    Srácok egész napos kinkeserves szenvedés után meglett a Lee, örömöm eddig tartott. Valaha lesz normális tank az amerikai hevy ágon, vagy ez lesz a T34ig?
  • Sippie
    hát ez fantasztikus. Rendesen szopat a program. Alapból lepattanok az T-32-vel a T-29 testéről... aztán egy IS-ről... aztán kb 3 lövéssel nem találok el egy szaros panthert 200 méteren belül amint közelít. Igaz hogy a drága arty szarrá lőtte az összes legénységem, de azért vicc kategória.
  • lammaer
    Áh nem érdemes. S51-et is inkább zúzd be, a legénységet meg a gulágra. Mert EZ ARTI, és ez UNDORÍTÓ :)
  • popey8
    Most már értem és köszönöm a gyors reakciókat. Egyébként érdemes megvenni pénzkeresési szempontból az Object 212-t? Jobb, mint az S-51? Vagy az Object 212-nek már túl magas a javítási költsége?
  • Plata
    Én végigvittem azt az ágat is,nem rossz a stuart,az m3 egész jó de az m5 már szopás.M3 több pénzt hoz,m5-ön a nagy ágyú néha vicces.
  • lammaer
    AS the FAQ says:
    "A Pershing és a német változtatás már megvolt, az oroszok valamikor 2012 elejére várhatóak."
  • Nazarov77
    Visszarakhatnák T8as prémként a T23mat, régi bétás top adatokkal, gyengébb lenne a pershingnél páncél és fegyver szempontból, de teljesen megfelelő lenne. Nem is értem ez miért nem jutott még eszükbe...
  • Szakesz
    A T23-mat kivették a játékból.
  • Nazarov77
    A jobb értékek az object 212re vonatkoznak. T29nél meg a jobb toronynál 6os tűzgyorsaság lesz nem 7,5 az majd a T34nél lesz.
  • Pongyi
    II. USA „Tech Tree”

1. Az M26 Pershing le lesz cserélve M46 Patton-ra, T23 le lesz cserélve M26 Pershing-re

Azok a játékosok, akiknek a felülvizsgálat idején van egy T23 a garázsukban, kapnak helyette egy M26 Pershing-et a megfelelő alkatrészekkel és a T23 régi legénységével.

Más kárpótlás nincs tervezve. Ugye a T23 az a T20 lenne?? Mert ahogy néztem T23 prém US tankok között sincs.
  • Szakesz
    Biztos nagyobb artyra is ez az egyik löveg, csak éppen nagyobb tűzgyorsasággal.
  • popey8
    Valaki legyen már szíves felvilágosítani valamiről. Az S-51-et használom pénzszerzőnek. Már a 203 milis löveg van rajta. Most értem el a 100%-os legénységet. Valami viszont nagyon zavar. A fejlesztés menüben, a löveg tulajdonságainál ez szerepel: tűzgyorsaság 1,58-1,9 és a pontosságnál 0,48-0,5. Na most, eddig a rosszabb értékeket mutatta a "lenti" menüben, ahol meg lehet venni és felszerelni. Gondoltam ez 100%-os legénységnél megváltozik, de sajnos nem így lett. Egyébként a jobb rádió, motor, lánctalp is fent van. Szóval már tanácstalan vagyok. Nem tudom, h lehetne a jobb értékeket "előcsalogatni". A T29-nél tudom, h a jobb torony kell a 105 milis jobb tulajdonságainak eléréséhez, de itt ugyebár nincs jobb, sőt semmilyen torony. Valami ötlet?
  • Szakesz
    Ez a Type-59 olyan mumus, mint régen a T-54 volt. Mindenki ledöbben; úristen, Type-59! Semmi extra nincs abban a tankban. Gyenge az ágyúja, viszonylag lassan mozog és a páncélzatát oldalról tier 5-től felfele mindennel átviszed. A legtöbb Type-59-es WW pedig van olyan ostoba, hogy az oldalát mutassa feléd. :)
  • Pongyi
    Thx
  • Sippie
    az okés, mert a CAM programok is profitáltak belőle. De ahogy néztem régebben egy magasabb órajelű dualcore is k*baszott drága, mintha csak feljebb ment volna az ára az elmúlt évek során. Számtechben meg nem ezt szoktam meg :D
  • Pongyi
    Amikor elősször megvettem eladtam 3 csata után....Hát mondom ez de xar, kövi csatába írtam is chat-en h milyen xar erre elmondtak minden noob-nak meg idiótának:) Akkor felháborodtam, de utólag már tudom h igazuk volt. Már megvan a T34, szóval mentem egy párat 32-vel és iszonyat jó köröket lehet vele menni, állati jókat lehet vele küzdeni feltéve h az artysták nem nagyon szólnak bele:) Emlékezetes momentum 1.: Egy IS3-al vállt vállnak vetve kinyírtunk 3 type59-et közelharcban:)