banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Bevallom neked őszintén, h én is utálom az artykat, nem is kicsit. Ha megnézed a játékbeli profilomat láthatod, h ez az egyetlen arty, amivel tolom. DE, sajnos a tény az tény. Nagyon jó pénzkeresők. Bőszen menetelek az IS-7 és az E-100 fele. Később a klánharcot is ki szeretném próbálni. Az IS-3 még tűrhető volt, de az IS-4-gyel már nagyon lazán mínuszba lehet menni és sajnos nem is kicsibe (8k-10k), főleg, ha bekapcsolják a szopatás faktort. Ráadásként a X-es szintért már 6 milkát kell kicsengetni, ami megint csak nem kevés. Csak, h értsd: nem használok prémiumot, mert nem nagyon engedhetem meg magamnak, a játékot viszont szeretem.
    Sokan nem szeretnek dolgozni, mégis valamiből el kell tartani a családot, nemde?:D