A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Valaki legyen már szíves felvilágosítani valamiről. Az S-51-et használom pénzszerzőnek. Már a 203 milis löveg van rajta. Most értem el a 100%-os legénységet. Valami viszont nagyon zavar. A fejlesztés menüben, a löveg tulajdonságainál ez szerepel: tűzgyorsaság 1,58-1,9 és a pontosságnál 0,48-0,5. Na most, eddig a rosszabb értékeket mutatta a "lenti" menüben, ahol meg lehet venni és felszerelni. Gondoltam ez 100%-os legénységnél megváltozik, de sajnos nem így lett. Egyébként a jobb rádió, motor, lánctalp is fent van. Szóval már tanácstalan vagyok. Nem tudom, h lehetne a jobb értékeket "előcsalogatni". A T29-nél tudom, h a jobb torony kell a 105 milis jobb tulajdonságainak eléréséhez, de itt ugyebár nincs jobb, sőt semmilyen torony. Valami ötlet?