418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    107
  • Eagle16
    Látom továbbra sem tartanak igényt a pénzemre :)

Én még mindig tökéletesen megvagyok prémium nélkül már lassan 2 hónapja, kifarmoltam a T32-est is...addig nem is veszek 1 darab goldot sem, amíg ez a hozzáállásuk, hogy OK...remélem majd az is OK lesz nekik ha csökken a profitjuk idővel.
  • kzééé
    Sziasztok!
    KV-3-ra melyik a legjobb ágyú a D10T v. a D-2-5t?
    Köszi előre is?
  • ilsalon
    Efficienciben nem túl kemény a muki, de vagy szék van ragasztva a seggére, vagy a hálókábelt direktbe tudja csatlakoztatni a tarkójába.
  • Nazarov77
    Fene beléjük:
    Q:
    You misunderstood. And it's even worse. Overlord (And WG.N?) doesn't think it's a problem that currently it's fairly common to see 4 or more T7+ SPGs on EACH SIDE. Depending on the map you are restricted to a couple of spots/routes on the map where you don't get instagibbed by several 1800 damage shells..

In my personal experience this kind of match is boring even for SPGs. Random teams do not have coordination to play spotting/scouting game effectively, never mind doing coordinated manouvers that spreads SPGs around.

A:
    Not exactly this way either.

While overall SPG balance (damage, pentration, accuracy, etc) is considered to be ok, we dont deny certain matchmaking issues, including but not limited to the number of SPG units per team.
  • VanDaal
    LOL Warkanoid! Már 3-szor volt hozzá szerencsém :D Egyszer valami kis szutyokban hülyére idegesített egy JT-t meg egy T95-öt. Abban elég jó volt. Egyszer IS-4-ben kb 2 perc alatt kilőtték, mint a szart. Onnantól a csata végéig hallgathattuk, hogy mindenki csíter meg gold amos köcsög. Harmadjára pedig néhány napja. Nem láttam, mit művelt, csak arra lettem figyelmes, hogy cseten szapulják meg röhögnek rajta, mert T34-essel HE-vel lövöldözött egy T29 testére.
  • lammaer
    Hát, sztem mocskos szájért max kapsz pár nap chatbann-t azt anyi. Az még jót is tesz, mert nem fogsz onnantól kezdve erőlködni hogy írj bármit is a csapatnak (még a mapet se kell villogtatni).

De abszolút nem vészes amit írtál, én a jó magyar virtust (anya, szex, ló és egyéb) szoktam egy az egyben áttolni nekik angolba ha nagyon felhúznak.
  • Negritis
    viszont legalább hamarosan lejár a tigris ideje, remélem a tigris2 erősebb lesz a maga szintjén
  • Negritis
    Victory!
    Battle: Westfield 2011. november 8. 4:22:37
    Vehicle: PzKpfw VI Tiger
    Experience received: 2 100 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 24 583
    Battle Achievements: Kamikaze

vicces :D Ferdit meg T32-t lőttem ki, utóbbit rammelve :D

Defeat Battle: Malinovka 2011. november 8. 2:12:15
    Vehicle: PzKpfw IV
    Experience received: 706
    Credits received: 24 198
    Battle Achievements: Top Gun

ez meg szimplán felmérgelt, mer a végén 1edül voltam 3 stug3, 1 su85 meg egy t40 ellen, meg pár scout
    viszont így lett 7 killem is a 3ból :D
  • Legitimista
    Annyira nem szar az ha ki van maxolva, addig viszont...
  • Wasp91
    T-34el 2425 csatát ment a kis mazochista warkanoid.
  • bornofakone
    hát shittard, tard illetve nolifer, get a real life mr serious man....
    illetve többször írta h i will report u, és erre írtam h /care....

az egész azzal kezdődött, h a srác úgy indított h klánt keres, német klánoknak ha jól emlékszem 20k, oroszoknak 30k, lengyelnek pedig 55k gold-ért lép be talán....
    írtam neki (nem csak én) h örüljön ha kap egyáltalán klánt, nem h még majd fizetnek neki, főleg nem ennyit....erre ő írta h mennyire tudatlanok vagyunk, meg h grow up stb stb....és akk chat fight jött :D

Warkanoid a srác neve, gondoltam megnézem h mennyire pro, ha már ennyit ér....ahogy gondoltam, nagyon béna, igaz azt nem hittem h majd 17k csatát tolt le... :D azért vicces h még ő dumált h get a real life etc etc :D (éreztem én h nolifer :D)

kíváncsi voltam h mire számíthatok, de a chat bann-al nem lesz gond, legalább tudok a játékra figyelni felesleges irkálás helyett.. :D
  • virkir
    Ha csak írogattál az legfeljebb chatban.
    Amúgy mi volt mert nálam a gay, retrad team elég gyakori de még egyszer sem kaptam bant :)
  • kdezso30
    Soha nem gondoltam volna hogy ezzel a tankkal lesz értelmes csatám.

Győzelem!
    Csata: Abbey 2011. november 8. 0:24:09
    Jármű: VK 3001 (P)
    Szerzett tapasztalat: 3 246 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 41 355
  • Ohyner
    NA hát nem jött össze ma a M6 de nem volt sok híja, már csak 8k xp hiányzik, összeszedtem még 10k-t. A mai napom 35kval zárom, nem is oylan rossz:) Ha nem leszek még álmos, összehozom még lefekvés előtt:)
  • bornofakone
    mennyi a legnagyobb büntetés ami insult-ért jár?:) (gondolom törölni csak nem fognak már 1 kis írogatásért :D)
  • Ohyner
    44 lőszert lőttem el az előző csatába a T1-l. abból 20-20 kapott egy Löwe és egy type mindkettőt kilőttem:)
  • bgabor
    A szó amit keresel: folyamatosan
  • hawken
    Helyesbítek, a bázisfoglalásnál én jártam előrébb.
  • hawken
    Sziasztok!
    Nekem az volna a kérdésem, hogy érdemes gyúrni a Leopardra?
    Eddig a Luchs-al nyomom, és nekem nagyon tetszik hogy milyen kis fürge, igaz cserébe a nagyobb tankoknak egy lövésébe kerül (úgyhogy én nem az artykat utálom :D:D:D)
    Viszont ma haver accountjáról toltam egy pár meccset a Leoval, amik elég érdekesek voltak. Jött szemből egy tigris, én meg nekirontottam úgy hogy összeért a két tank eleje, a tigris így nem tudott belémlőni, én viszont kivégeztem. Aztán rátaláltam egy löwe-re, vagy KV-ra nem emlékszem tisztán, de egy szikla mögött lapított, én meg hátulról szintén közvetlen közelről kinyírtam, igaz nem volt már fullon a HP-ja.
    Na de a legjobb, hogy a csata végén nálunk ketten maradtunk, én meg egy tigris, az enemynél meg egy valami kicsi tank. Én bejutok az ellen bázisára, elkezdem foglalni, az ellenfél egyetlen túlélője szintén foglal. Kicsivel előrébb jár mint én, de a tigris odaér, ad neki egy puszit mire ugye foglalás reset, és a kis tank elkezd menekülni. A nagymacskánk meg utána, és némi üldözés után kilövi. A bázisfoglalásom meg 98%- nál megáll emiatt. Óóóóóbame...!
  • Sippie
    *shit happens...*

igazából ezt szerintem senki nem tudja megmondani, ilyen a balszerencse, vagy IS-3 esetében szerencse. Én T-32-vel sose vagyok toptank mostanában , és az utóbbi 4 napban max 2 csata volt ahol arty sem volt. Szóval Bad Luck
  • Gerifinuccsi
    Sziasztok!

Az miért van, hogy TigerI-el folyamat 8-9 néha 10es csatákba rakbe? IS-3mal pedig általában(kb.70%) top tank vagyok? Holott az IS-3nak sokkal erősebb az ágyúja mint a Tigrisnek.
  • Ohyner
    Húúú de jó csatám volt most, sajnos buktuk a meccset, mert a t8as tankjaink úgy gondolták jó stratégia egyhelyben állni, de mondom én előre török. Kiszúrt egy 60% T29es (én 100% voltam) és rám ront. Közelharcba keveredünk, puffogtatunk, körözünk, és a végén én maradtam életben 20% hpval:) Amit aztán egy panther le is lőtt rólam, de akkor is egy az egyben kilőttem a T29et a T1emmel
  • Pales27
    1-2 max 3 db arty találat kb 10mp belül mindegyik leüti a láncot, hogy ne legyen semmi esélyed a túlélésre és bármelyik tier9-10 tanknak vége.
    Sajnos lövés után már nincs időd újratölteni se olyan gyorsak és pontosak.
  • Ohyner
    NA megvan az újabb 10k xp. Már csak 18k és M6. Egész szép ma már 25k xpt farmoltam:) Hát igen összehasonlíthatatlan a Leevel.
  • DummyBoy
    Nos, ismét tanúbizonyságát adta a játék, hogy idegileg nem nőttem még fel a feladathoz ...

T34-el védem a bázist, top tierként, rajtam kívül van 3 médium, meg 2 arty ...
    Enemynél egy KT és 2 arty ...

A médiumok közül 2 szépen sorban elment és nekiesett a KT-nek, ahelyett hogy az artykat vadászták volna le ... a végére én maradtam, meg egy vk36 ... az kempelt tovább, majd miután engem is kilőttek az artyk, és megmutattam hova menjen ...

Ő is nekiment a KT-nek ...
  • Attiska
    Engem nem zavar, hogy kõzepes.
  • xblades
    Sajna én nagyon lassan haladok, idő hiányában. Az amerikai tree-meg még csak most kezdtem el igazán tolni.

Ha a játék elején tudtam volna hogy később szükséges lesz egy ilyen tank biztos azt választom, de én a szovjet vonalon indultam el. Nem számítottam rá hogy ennyire lerontják őket, remélem a tree ketté osztásnál kicsit javítanak rajta.
  • Nazarov77
    Hát mert ránézésre is inkább heavy mint med, egy mini Tigris.
  • Gunslinger
    Eredetileg az volt, csak a WG eltoszta és mediumnak írták, így akarnak korrigálni megjelenés után 1+ évvel.
  • I.C.ram
    ja, bocsi.
  • Nazarov77
    T34 T8 heavy lesz, nem TD.
  • Attiska
    Egyáltalán minek kell áttenni nehéznek?
  • Nazarov77
    Hát ja az. Csak kifogás.
  • Nazarov77
    De
    Viszont a T30nak is 1700HPja lesz szerintem majd ha TD lesz mivel a T95nek is annyi van.
  • Gunslinger
    A T30 lesz TD, T34 megmarad heavynek.
  • lammaer
    Buzi szöveg, ilyet már csináltak 2x is, csak a paramétereket kell átírni abban a suttyó SQL scriptjükben :)
  • Legitimista
    Meg a T34-ből
  • Gunslinger
    De még ha át is írják, igazából mi változna? HP-ban, páncélban már most balanszolt, ágyúja persze zéró egy KV-3-hoz vagy KV-1S top ágyújához képest, de nem is hinném, hogy kap egy jobbat. Sztem nem csak a fejlesztőknek, maguknak a játékosoknak sem prioritás.
  • lammaer
    Micsodaaa? Csak a T30-ból lesz TD, nem?