banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hawken
    Sziasztok!
    Nekem az volna a kérdésem, hogy érdemes gyúrni a Leopardra?
    Eddig a Luchs-al nyomom, és nekem nagyon tetszik hogy milyen kis fürge, igaz cserébe a nagyobb tankoknak egy lövésébe kerül (úgyhogy én nem az artykat utálom :D:D:D)
    Viszont ma haver accountjáról toltam egy pár meccset a Leoval, amik elég érdekesek voltak. Jött szemből egy tigris, én meg nekirontottam úgy hogy összeért a két tank eleje, a tigris így nem tudott belémlőni, én viszont kivégeztem. Aztán rátaláltam egy löwe-re, vagy KV-ra nem emlékszem tisztán, de egy szikla mögött lapított, én meg hátulról szintén közvetlen közelről kinyírtam, igaz nem volt már fullon a HP-ja.
    Na de a legjobb, hogy a csata végén nálunk ketten maradtunk, én meg egy tigris, az enemynél meg egy valami kicsi tank. Én bejutok az ellen bázisára, elkezdem foglalni, az ellenfél egyetlen túlélője szintén foglal. Kicsivel előrébb jár mint én, de a tigris odaér, ad neki egy puszit mire ugye foglalás reset, és a kis tank elkezd menekülni. A nagymacskánk meg utána, és némi üldözés után kilövi. A bázisfoglalásom meg 98%- nál megáll emiatt. Óóóóóbame...!