banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    hát shittard, tard illetve nolifer, get a real life mr serious man....
    illetve többször írta h i will report u, és erre írtam h /care....

az egész azzal kezdődött, h a srác úgy indított h klánt keres, német klánoknak ha jól emlékszem 20k, oroszoknak 30k, lengyelnek pedig 55k gold-ért lép be talán....
    írtam neki (nem csak én) h örüljön ha kap egyáltalán klánt, nem h még majd fizetnek neki, főleg nem ennyit....erre ő írta h mennyire tudatlanok vagyunk, meg h grow up stb stb....és akk chat fight jött :D

Warkanoid a srác neve, gondoltam megnézem h mennyire pro, ha már ennyit ér....ahogy gondoltam, nagyon béna, igaz azt nem hittem h majd 17k csatát tolt le... :D azért vicces h még ő dumált h get a real life etc etc :D (éreztem én h nolifer :D)

kíváncsi voltam h mire számíthatok, de a chat bann-al nem lesz gond, legalább tudok a játékra figyelni felesleges irkálás helyett.. :D