418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
doomguard #74275 Join the battle on the specified days at 14:00-22:00 UTC through November 11th-13th to get 250 Gold for destroying the Courier vehicle. A small hint: the betrayers will use the tanks related to General George S. Patton!
hmm..ez mintha nem mostanra vonatkozna :) -
lammaer #74274 Necsak a következtetést, de a nyers adatokat is.. hátha nekünk más következtetés jön ki :) -
Seriallkillah #74273 Annyi van hogy vannak bent néhány csatában courier nevezetű tankok ha azokat kilövöd kapsz 250 aranyat. -
van most event? -
Gerifinuccsi #74271 Sziasztok!
Melyik fileokat kell kivenni, ha lövészmódba nem akarom látni a füstöt és a torkolati tüzet? Pontosan szeretném látni, hogy merre megy az általam leadott lövés! -
Arty rock is in the hoouse toniiight... everybody just have a good time :D -
Seriallkillah #74269 Lesz mostanában valamilyen event a world of tanks-ba?
Ezen kívül ami most van -
Ez tényleg mennyire igaz, az új light tankokkal is inkább nyertek az arty-k. Mert ha csapattárs akkor vagy világitani megy nekik vagy megvédeni igyekszik az ellen arty gyilkosaitól. Ezután már inkább a szerencsén kívül az dönt melyik ügyesebb.
A nagyoknak meg pont ugyan olyan bosszantóak mint az arty, ráadásul még az artynak is megvilágítja a helyzetét.
Ráadásul az arty még a legjobb pénznyomda is, csoda hogy egyre több lesz belöle.
Mostanság a kicsiknél is egyre több van. -
mordawn #74267 Kitartó vagy, gratulálok! :) -
stork13 #74266 Lassan meglesz a 100. ilyen nap (még 3 nap), majd levonom a következtetést és közkinccsé teszem. :) -
óóó fákk!!
ez tényleg találó
:D:D -
SZU #74264 Baszki nem neked akartam címezni! Hisz te meg is találtad nagyjából!
Sippinek írtam volna. Sorry! -
Tudom, az én válaszom a gugli fordító első találata volt :) -
lammaer #74262 FAQQQQQQQ
Amúgy isten hozott a zártosztályon. -
SZU #74261 Ki ide belépsz hagyj fel minden reménnyel.
(Gúgli első találata a Voi ch' entrate lasciate ogni speranza-ra. Elég megerőltető volt...) -
Telefonhívás "bevétel maradt minden remény!
xD
@Szakesz: És milyen igaza volt :) -
endrodiz #74259 hmm.. Dante.. :) Találó! -
Átmenetileg nem működik a regisztráció, elvileg holnap valameddig. -
Szakesz #74257 Enyhe célzás akart lenni, amikor azt írtam, hogy kicsit kutakodtam. :) -
esetleg mellékelhetsz fordítást :P -
aha, T32-vel legalább 2 lövés a T8 arty, ha nem 3... -
Szakesz #74254 Tegnap Malivonkán megtört a jég, és E-100-zal berakott egy 13 artys csatába. Természetesen tier 7-8-as artyk, meg egy tier 6-os. Az ellenfél egyik artyja ezzel a mondattal indított; "Voi ch' entrate lasciate ogni speranza!".
Kicsit kutakodtam, majd rájöttem, hogy nagyon találó... :) -
Telepítettem és regisztráltam a játékot akkor miért nem fogadja el az emailemet meg a kódomat? -
lammaer #74252 Ez nagyon szép leírása az artknak.. hüpp hüpp :)
Igazából az a legnagyobb baj, hogy büntetlenül oszthatják a népet, mindíg övék az első-második-harmadik szó.
És ha ezek után még élsz és eljutsz hozzájuk, na akkor jössz te.
Ezért köcsög Overlord meg a WG érvelése amikor egy T8-T9 heavy sír hogy az SPG egylövésezi, és erre a WG hivatalos válasza az, hogy "te is egylövésezheted az Artyt". -
Szakesz #74251 A legtöbb pályán az artyk uralkodnak, és ők döntik el a csatákat. A legnagyobb problémájuk, hogy eltalálják-e a célpontot. Ha nem találják el, akkor bosszankodnak, csakhogy nem mindegy milyen távolságból vétette el. A múltkor néztem egy artys játékát, ahol Provhorovkán egy 1020 méterre lévő tankra adott le két lövést. Mindkettő mellément, de a slash damage miatt sebzett 100-200HP-t az ellenséges harckocsin. A harmadikra telibe verte és 1500HP-ról kilőtte szerencsétlen tankját.
Szóval az artyk egyfajta isteni teremtményekként uralkodnak a WoT-ban. Elvéthetik a célt, túlélheti a célpont egy arty találatát, de a sors elől nem menekülhet el. Előbb utóbb bevégeztetik. Megközelíthetőek, kilőhetőek, és akár meg is alázhatóak ezen isteni lények. Minden bizonnyal ez a végzete egy bukott istenségnek, amikor hívei nem tesznek meg érte mindent.
Higgy istenedben, szolgáld alázattal őket, mert ha így teszel, talán túlélheted. :) -
doomguard #74250 Szerintem is túl táposak, főleg hogy gyakran látom őket td szerepkörben, és volt olyan leosztás, hogy ugyanannyi arty volt, mint egyéb tank. Na azt nagyon szoktam utálni. Ha 1-2 van, az nem zavar, csak akkor, ha mondjuk én szaladok bele kezdés után 10 másodperccel a blindshot-ba. :) -
lammaer #74249 Velem biztos nem fajul el ;)
Legfeljebb majd beszélgetünk róla TSen :) -
Oddball29 #74248 Proud to be an arty racist...Vazzeg, rányomatom egy pólómra, ha kell. -
Adjunktus #74247 Na jó!Tényleg hagyjuk ezt.
Ilyenkor kezdődik az hogy elbeszélünk egymás mellett és elfajul a dolog. -
lammaer #74246 "Akkor most kinek van igaza? Egyikőtöknek sem, nem tudhatjátok mi történt"
Tehát: azt mondod nem volt fasizmus, haláltáborok (nemcsak zsidóknak), náci rémtettek, csak azért mert katyin kicsit később derült ki mint amikor megtörtént?
ui: Ahhoz képest hogy érdektelen a téma, jó nagy hszt ideröttyintettél. -
Tegnap elgurult a gyógyszerem, és rá mertem érdezni generál cseten, hogy fog-e történni valami az artikkal ...
10 válaszból 9 az volt, hogy noob vagyok, kussoljak, "arty racist!" vagyok, különben is buffolják őket szegényeket ...
A maradék 1 valaki beírta, hogy igazam van, erre ketten lettünk noobok, és 20-an ugrottak nekünk ...
Erről ennyit ... -
lammaer #74244 Lehet rosszul fejeztem ki magam: vki használja a jelképeket, mert szerinte az trendi, ezzel "élteti" indirekt a fasizmust.
Nyilván - legalábbis remélem - ha vki a Tigristankos garázsába odarakta a horogkeresztes zászlót, nem azért tette mert vérnáci árja, de érdekes módon, a tigris tankról eza jelkép jutott eszébe (holott a tankokon nem is az volt).
Mig a többségnek erről más jut eszébe. -
PetiPetiHUN #74243 Ja Scherier-nek igaza van.
Vörös Khmer Tech tree mikor jön?
-
Oddball29 #74242 Pontosan ezért van szükség arra, hogy a webes nyilvánosság erejét kihasználva minden fórumon tartsuk napirenden az artik által ma is szisztematikusan és főleg büntetlenül folytatott népirtás tényét. -
Nem említetted az abszolút listavezetőt ... a keresztény egyházat ...
Én értem amit mondasz, és igazat is adok neked majdnem mindenben, viszont egyvalamit érdemes megjegyezni.
Mindegyik elítélendő, viszont a 2-ik vh (amint a nevében is foglaltatik ... VILÁGháború ...) világméretű probléma volt ... Most tegyük kicsit félre a zsidókat ... rengeteg magyar - német - olasz - amerikai - japán - zsidó - keresztény - buddhista - meleg - hideg ártatlan életet követelt. És bizony a svasztika ezt is jelképezi ... mint minden más ... A horogkereszt nem csak a holokausztot, hanem minden szart, ami a 2-ik vh-ban történt is jelképez ...
És emiatt is van tiltva mindenhol, emiatt nem nézik jó szemmel az emberek.
Amikor angliában a War and Peace show-n elment mellettem egy wermacht osztag, akiknek a fullosan berendezett tábora fölött ott lebegett a horogkeresztes lobogó, akkor nem zavart senkit, hiszen ez hozzátartozik.
Amikor Airsoftoztunk és 2-ik vh-s történelmi játékon voltam, ott már sokaknak nem tetszett, és jogosan, hiszen ott felesleges volt ...
Meg kell érteni, a horogkereszt egy olyan jelkép, amit bizony nemigen fognak elfogadni sosem ...
Ettől függetlenül igaz, nagyon sok olyan dolog van amiről nem is tudunk, vagy sosem hallottunk, és hasonlóan szörnyű dolgok ...
Csak a méretük más ... -
Adjunktus #74240 " 70 ével később a fasizmus éltetésére még mindíg van ok."
Na ennek az okairól is lehetne nyitni egy külön értekezést.:D
De nem itt és most. -
scherier #74239 Nem szoktam ide írni, csak olvasni. Most is azért írok csak, mert már szét durran a fejem a sok baromságtól. Miért kell egy játék fórumán a játékhoz nem kapcsolódó dolgokról beszélni, feszültséget szítani. Megértem én mind a két oldalt, az egyik fiatal, fűti a hév, és a vágy hogy megismerje a történelem egy olyan részét amiről soha nem fog kiderülni mi is történt. De megértem a másik oldalt is akinek már a dogmatikus oktatás kiirtotta a józan eszét, és csak a belészapult dolgokat tudja ismételgetni, és nem fogadja el hogy neki sincs semmi köze a témához.
Csak gyorsan mondok két példát:
- István: a vezető szerepért jogosan ágáló Koppányt és a fél országot kiírtja német és külföldi lovagok segítségével a kereszténység nevében, semmi másért csak a hatalomért. Mai napig szent ember mindenki imádja. Miért is?
De ne menjünk messzire közelmúlt:
- Katyn: Németek meggyilkolnak több ezer lengyel tisztet a katyni erdőben. Amikor már megbukott a kommunista rendszer kiderült az igazság oroszok voltak. Na akkor most kik? Ugye?
Akkor most kinek van igaza? Egyikőtöknek sem, nem tudhatjátok mi történt, mert ha tudnátok, nem mondanátok el, vagy ha elmondtátok akkor nagy valószínűséggel kaptatok koszorút halottak napján.
Ha ennek a rendszernek is vége lesz, akkor is kiderül egy-két dolog, ami vagy igaz vagy nem.
Tanulság: Ne hidj el mindent amit tanítanak, mondanak, olvasol, a lényeg hogy tanulj meg gondolkozni jóóózan paraszti észel. -
Nem is nevet a topik.
-
lammaer #74237 El hát, nem káromkodós topik... -
Adjunktus #74236 Jó.Részemről befejeztem.
Te meg óvatosabban beszélgessél.