A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
scherier #74239 Nem szoktam ide írni, csak olvasni. Most is azért írok csak, mert már szét durran a fejem a sok baromságtól. Miért kell egy játék fórumán a játékhoz nem kapcsolódó dolgokról beszélni, feszültséget szítani. Megértem én mind a két oldalt, az egyik fiatal, fűti a hév, és a vágy hogy megismerje a történelem egy olyan részét amiről soha nem fog kiderülni mi is történt. De megértem a másik oldalt is akinek már a dogmatikus oktatás kiirtotta a józan eszét, és csak a belészapult dolgokat tudja ismételgetni, és nem fogadja el hogy neki sincs semmi köze a témához.
Csak gyorsan mondok két példát:
- István: a vezető szerepért jogosan ágáló Koppányt és a fél országot kiírtja német és külföldi lovagok segítségével a kereszténység nevében, semmi másért csak a hatalomért. Mai napig szent ember mindenki imádja. Miért is?
De ne menjünk messzire közelmúlt:
- Katyn: Németek meggyilkolnak több ezer lengyel tisztet a katyni erdőben. Amikor már megbukott a kommunista rendszer kiderült az igazság oroszok voltak. Na akkor most kik? Ugye?
Akkor most kinek van igaza? Egyikőtöknek sem, nem tudhatjátok mi történt, mert ha tudnátok, nem mondanátok el, vagy ha elmondtátok akkor nagy valószínűséggel kaptatok koszorút halottak napján.
Ha ennek a rendszernek is vége lesz, akkor is kiderül egy-két dolog, ami vagy igaz vagy nem.
Tanulság: Ne hidj el mindent amit tanítanak, mondanak, olvasol, a lényeg hogy tanulj meg gondolkozni jóóózan paraszti észel.