banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Nem említetted az abszolút listavezetőt ... a keresztény egyházat ...

Én értem amit mondasz, és igazat is adok neked majdnem mindenben, viszont egyvalamit érdemes megjegyezni.

Mindegyik elítélendő, viszont a 2-ik vh (amint a nevében is foglaltatik ... VILÁGháború ...) világméretű probléma volt ... Most tegyük kicsit félre a zsidókat ... rengeteg magyar - német - olasz - amerikai - japán - zsidó - keresztény - buddhista - meleg - hideg ártatlan életet követelt. És bizony a svasztika ezt is jelképezi ... mint minden más ... A horogkereszt nem csak a holokausztot, hanem minden szart, ami a 2-ik vh-ban történt is jelképez ...

És emiatt is van tiltva mindenhol, emiatt nem nézik jó szemmel az emberek.

Amikor angliában a War and Peace show-n elment mellettem egy wermacht osztag, akiknek a fullosan berendezett tábora fölött ott lebegett a horogkeresztes lobogó, akkor nem zavart senkit, hiszen ez hozzátartozik.

Amikor Airsoftoztunk és 2-ik vh-s történelmi játékon voltam, ott már sokaknak nem tetszett, és jogosan, hiszen ott felesleges volt ...

Meg kell érteni, a horogkereszt egy olyan jelkép, amit bizony nemigen fognak elfogadni sosem ...

Ettől függetlenül igaz, nagyon sok olyan dolog van amiről nem is tudunk, vagy sosem hallottunk, és hasonlóan szörnyű dolgok ...

Csak a méretük más ...