418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pales27
    Am mit vársz az IS-4től? Simán kiszedi az arty v bármely T9 heavy, jó a T34 nehezen :)
  • Sir Charles
    Úgy látszik elfelejtettem 1 nap alatt hogy kell TD-vel játszani

Figyelembe ajánlom a win ratet, a találati arányt és az átlag XP-t.
  • brasco84
    jó neked, nekem 160k kell még is 4 hez, de tényleg iszonyatosan szar h mindenki átlövi, kb már ez is hulldown tank, a turret pattogós de a többi egy rakás szar.. de a duplákkal mir emeglesz a 160 sztem megőrülök :D
  • Bmsrt
    Hoppá kellet szólni Komarin T9 csata!!!Ez még jobb mint a másik...
  • Bmsrt
    Van valami Malinovka speciál ma?Mert már nagyon unom hogy normális mapot nem dob csak ezt a borzadályt...
  • Gunslinger
    IS-3 sztem nem igazán változott a béta óta azon kívül, hogy buffolták a hp-ját és a sebességét, tehát jobb tank lett. Én ugyan június óta nem játszottam vele, de akkor még eszméletlen jó tank volt, de tier 8 felett már akkor is bárhol átlőtték, max a toronyról pattantak.
    Sztem most azért érzitek szarnak, mert sokkal több a t9-10 tank az utóbbi hónapokban, mint korábban bármikor, a bétában sem volt ennyi, mert nem voltak t8-as pénzfarmolók, oké, hogy mindenki prémium accal tolta az ingyen arany miatt, de sokkal több kört kellett menniük közepes tierrel, mert a sok vérpistike a t9-es tankját még prém mellett sem tudja nyereségessé tenni, most meg van Type59, Löwe, KV-5... Ezekkel elég egy kört menni és kitermel 5 kört egy t9-hez.
  • loctite23
    Szisztok!

tagfelvétel van klánunkba (MNT), várunk mindenkit egy jó hangulatú társaságba!

Üdv Loctite23
  • Nazarov77
    Bétában se volt jobb, márciusban annyira felhúzott hogy eladtam mert engem minden kis szar átlőtt, még egy IS is kapás lövésezett 200 méterről, én meg persze 3ból 3x pattantam másik is-3 frontjáról dfos25tvel. Sőt hogy még jobban vissza tudunk menni az időben, IS-3al először tavaly augusztusban játszottam és annyira emlékszek hogy nagyon hamar szétlőttek, sőt rémlett valami olyan hogy akkor a fejlesztett torony -100HPt adott és az elég kellemetlen volt az akkori alap 1350es HPjához.
  • VanDaal
    Akkor ez is csak új regisztrálóknak van?
  • VanDaal
    Kár, hogy bétához nem volt szerencsém. Biztos jobb lehetett benne, mint itt. Sajnos már csak szenvedni lehet vele. De már viszonylag közel a vége szerencsére.
  • virkir
    Már nagyon nem olyan mint a bétában volt, csak duplázókig megyek vele de hasonló a tapasztalatom.
    Már meg is lepődök mikor ez első találat nem az ágyút vagy az ammorack-et lövi ki.
  • VanDaal
    Hú de várom már, hogy végezzek ezzel a szutyokparádé IS-3-mal! Egy körön belül kétszer amo rackeltek és fel is gyújtottak szemből. Az meg a hab a tortán, hogy minden tier5 kis szar is átlövi szemből is.
  • Bmsrt
    Döntetlen
    Csata: Malinovka 2011. november 10. 8:55:22
    Jármű: T32
    Szerzett tapasztalat: 838
    Szerzett kredit: 41 196
    Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
  • Bmsrt
    Csodálatosan indul ez a nap is 5 vereség 1 döntetlen a T32 gyakorlatilag "játszhatatlan" ezzel a toronnyal(na meg a csapatokkal),mit dobott eddig?Malinovka 3x egymás után Murovanka Mines,(na meg 1 kör Is-3 al is bukó persze...) egyszerűen semmi tehetetlen vagyok az ellen amit a csapatunk tesz meg az összes kör arty wiszi az ágyút ezzel kezdem gyakorlatilag a harcot mindíg még mielőtt bármit eltalálnák már kiléphetnékem van...goldot meg nem tudok venni mert szarakodik a bank.(ugranám a tornyot váltott xp-vel)
  • DarkHorSe

Vereség
    Csata: Ensk 2011. november 10. 9:34:35
    Jármű: M6
    Szerzett tapasztalat: 1490
    Szerzett kredit: 28 407
    Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész, Mesterlövész

D:
  • Adjunktus
    ok már kész van minden.Csak szeretek értetlen lenni.
    Meg van már regisztrációm kb 3 millió különböző oldalra,tök fölöslegesen.
  • lammaer
    Ja, úgy tűnik kell egy tenton acc is...
  • malystryx
    A sword of justice...
  • Adjunktus
    ja,hogy előbb regisztrálni kell erre a nyomorék oldalra!Aztán bejelentkezve kapok itt egy inv kódot,amit a wot hivatalos oldalán regisztrálás közben beütök.
    jól mondom?
  • lammaer
    http://www.tentonhammer.com/giveaways/world-of-tanks-new-player

Úgy látom egy promókódot adnak, azzalé mész a WOT honlapra, és amikor csinálod az accot, beírod a kódot.
  • Seriallkillah
    Van eladó accountom ha már így szóba került.
  • Adjunktus
    kérdeztem...
  • Adjunktus
    Most ezt hogyan is?
    Csinálok egy új accot a sima hivatalos honlapon,aztán megyek erre a tntonhammer oldalra?Vagy mi
  • ilsalon
    Az én asszonyom is szereti nézegetni a csatákat, főleg a CW-t. Most meglepem egy accounttal, hátha megkívánja a lövöldözést.
  • DummyBoy
    Áhhh ... hogy én erre miért nem tudom rávenni az asszonyt ...

Pedig tök eccerű lenne: "Látod drágám, itt van ez a kicsi zöld tank ... a 4 kínai emberkével. Mindig állj mindennel szemben, és lődd ami piros ... "

xD
  • MuldR
    Elobb kellett volna. Felesegemnek mar megvan a Jagdtigere. :)
    Igaz meg alap, de mar igy is szep teljesitmeny, hogy eddig birta :)
  • ilsalon
    Köszönöm. Regisztráltam. Mondjuk a confiramtion email nem jön, de ráér.
  • PetiPetiHUN
    Az artyk ellen két panasz érkezik főleg, az egyik a heavysektől hogy állandóan hemzsegnek, a másik a scoutok-tól hogy nincsenek sehol sem. Ha platonba állna egy heavy és egy scout valakinek biztos megoldódna a problémája. Kíváncsi vagyok erre mit lépne az az inteligens MM.
  • Seriallkillah
    Linkeld be pls mert nem találom a wot oldalán
  • Mester61
    Qjó az új videó a WOT honlapon nézzétek meg.
  • Sippie
    melyik magyar játék?
  • malystryx
    A másik jó eset. Ferdivel vagyok, 6-6 volt az állás. Egyedül védtem a bázist, kilőttem már 4 tankot. Mindenki persze egy irányba ment, és a másik oldalát védtem. Egyik helyről fordultam át a másikba, aztán mikor elfogytak a tankjaink, hirtelen belassult a Ferdi. Mondom mi az ördög??
    Nézem, se lánc, se sofőr, se motor nincs kilőve, patent, 100%-os voltam. Akkor döbbentem rá, hogy veszítenünk kell. Ilyen nincs, hogy addig elég gyorsan fordultam, és mentem vagy 20-25-el, a végére meg lenerfelik a fordulást, és kemény 6-al mentem sík terepen.
    Ez ugyanolyan, amikor volt 2 hétvégén is event, és a Pz4-el lehetett többek között jól keresni. Persze, hogy elb@szták a fordulását. Milyen érdekes... A második hétvégére meg már nem is adott annyi pénzt se... Pedig ez így van, itt dögöljek meg!
    Kicsit kezd már elegem lenni ezekből a belepiszkálásokból. Nem szoktam napi szinten siránkozni, de ez már ki akart jönni.

/off Jöjjön már a Dio 3, vagy a MI kis magyar játékunk) /off
  • Gottfried
    Hát srácok,az eddigi legjobb csatámat játszottam ma a kis kedvenc MARDER II-vel.

10 kilőtt ellen.... :-) (a TigerII-ig bezárólag elég sok tankkal mentem már de eddig ez a legszebb győzelmem.)

Győzelem!
    Csata: Malinovka 2011. november 10. 2:07:36
    Jármű: Marder II
    Szerzett tapasztalat: 1 240
    Szerzett kredit: 14 936
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész

Bár többen írták itt hogy 2000XP alatt ne tegyünk be csatákat de egy 3-as szintű tankkal azt hiszem ez nem olyan rossz. :-)
    A legszebb az egészben hogy durván vesztes helyzetben voltunk és úgy fordítottam hogy a kis Marderrel 8 támadót lőttem ki,majd a bázisukon a két maradék artyt. :-)
  • hNeo
    t54 is ilyen.
    prokhorovkán.

megy előre. de ne ő lő. hanem a mögötte lévő support tank.
  • patchaou
    Na szóval itt: www.tntonhammer.com
  • patchaou
    Itt meg M3 Stuartot adnak + 1 nap prémium és 300 gold, ez az előbbivel is működik.

Kár hogy nem lehet szerkeszteni a hszt :(
  • hawken
    Höh, kempelek a bokorban, és nézem ahogyan közeledik felém egy kísértettank (dőlnek a fák sorban de a tankot nem látom) aztán egy lövés jön tőle, de nem válik láthatóvá (pedig hányszor írja az ellenkezőjét ez a rohadt játék) engem viszont két lövésből megöl, de még ekkor sem látom. Aztán távozóban már látszik hátulról, egy Type 59. Ha nem döntögeti a fákat akkor abszolúte nem is tudom hogy egyáltalán ott volt, ő viszont épp ellenkezőleg. Ez tényleg ilyen?
    Asszem veszek egyet :D
  • patchaou
    Na utánagugliztam és találtam. Itt regelj M-22 Locust ajándék tankot adnak.
    http://www.mmoabc.com/giveaway/world-tanks-m-22-locust-giveaway?getkey=true
  • davidbog
    Ugyan, csak szeretném. :) Kettőnk között nagy különbség inkább a játékstílus. Az kb annyira hasonló, mint a mongol lovasíjász és a nyugati lovag stílusa. :)

A 122 mm BL-9S-el kapcsolatban a tűzgyorsaságával voltam nagyon megelégedve. Pontosságával, célzási idejével annyire azért nem. Bár az orosz lövegek közt ebben elég jónak számít, de még az azonos szintű német Kwk-kat se nagyon üti meg, nemhogy a PaK-okat.
    Nem túl gyakori a BL-9S löveggel az ISU. Ezért néha az ellenfelek benézik és BL-10-nek vagy D-25S-nek nézik.
  • patchaou
    Legjobb tudomásom szerint most nincs ilyen lehetőség.