banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• malystryx
    A másik jó eset. Ferdivel vagyok, 6-6 volt az állás. Egyedül védtem a bázist, kilőttem már 4 tankot. Mindenki persze egy irányba ment, és a másik oldalát védtem. Egyik helyről fordultam át a másikba, aztán mikor elfogytak a tankjaink, hirtelen belassult a Ferdi. Mondom mi az ördög??
    Nézem, se lánc, se sofőr, se motor nincs kilőve, patent, 100%-os voltam. Akkor döbbentem rá, hogy veszítenünk kell. Ilyen nincs, hogy addig elég gyorsan fordultam, és mentem vagy 20-25-el, a végére meg lenerfelik a fordulást, és kemény 6-al mentem sík terepen.
    Ez ugyanolyan, amikor volt 2 hétvégén is event, és a Pz4-el lehetett többek között jól keresni. Persze, hogy elb@szták a fordulását. Milyen érdekes... A második hétvégére meg már nem is adott annyi pénzt se... Pedig ez így van, itt dögöljek meg!
    Kicsit kezd már elegem lenni ezekből a belepiszkálásokból. Nem szoktam napi szinten siránkozni, de ez már ki akart jönni.

/off Jöjjön már a Dio 3, vagy a MI kis magyar játékunk) /off