banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    IS-3 sztem nem igazán változott a béta óta azon kívül, hogy buffolták a hp-ját és a sebességét, tehát jobb tank lett. Én ugyan június óta nem játszottam vele, de akkor még eszméletlen jó tank volt, de tier 8 felett már akkor is bárhol átlőtték, max a toronyról pattantak.
    Sztem most azért érzitek szarnak, mert sokkal több a t9-10 tank az utóbbi hónapokban, mint korábban bármikor, a bétában sem volt ennyi, mert nem voltak t8-as pénzfarmolók, oké, hogy mindenki prémium accal tolta az ingyen arany miatt, de sokkal több kört kellett menniük közepes tierrel, mert a sok vérpistike a t9-es tankját még prém mellett sem tudja nyereségessé tenni, most meg van Type59, Löwe, KV-5... Ezekkel elég egy kört menni és kitermel 5 kört egy t9-hez.