418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bmsrt
    A Kv-3 igazi öngyújtó-tank van hogy 2x kigyullad egy körön belül,poroltó az kötelező bele!!!
  • malystryx
    Csak Dummy-t tudom igazolni. :)
    De én imádtam, és soha nem anyáztam. A tierjében a legjobb TD. Bármit képes sebezni, méghozzá nem is akárhogy. IS-7-be is simán beletöröl 400 HP fölött. Tetszetős darab. De hogy megnyugtassalak, az ISU még lassabb.
  • malystryx
    Na persze..... Jó sok vereség után a KV-3 megszületett, minden meccsen volt killem, és sebeztem vagy 4-5 tankot, igaz nem kaptam rosszul xp-t. De most meglett a győzelem, érdekes módon, nem tudtak átütni a 7-es tankok sem ezúttal, csak az arty!
    15-2-es győzelem. Eltapostuk őket, mint elefánt a bambuszkunyhót. Érdekes módon nagyobbat is sebeztem, pontosan lőttem, és nem pattogtam.. Csak ők rólam.
    De az előző csatákon 1 lövéstől gyulladt ki a konzervesdoboz... 2-3 lövéstől kuka.
    Ki a pék érti ezt? Ez olyan mint egy nő agya.. Örök rejtély, soha nem lehet rájönni a titokra. :)
  • DummyBoy
    2 lövés között lesz elég idő forgolódni :)
  • Oddball29
    Na előkészítem a szülinapi borospalackom és egy kis váliumot.Holnap este Szu-152 grind kezdődik...Mit össze fogok én anyázni a terhes bálna-szintű fordulósebesség miatt.
  • Oddball29
    T1 átlövi a homlokgéppuskánál, ha számít.
  • VanDaal
    KV simán átlövi, PzIV is át tudja, T1 talán nem, bár már minden megeshet. Tier6 közül meg sztem kb minden. KV-3-ról néha többet pattanok vele, mint az rólam.
  • patchaou
    Mivel lőnek azok a tier5-ösök?
  • VanDaal
    Néha egész jól bírja... csak az esetek többségében meg nem :)
  • Sippie
    na mivan nem csak a T32 papír? :D
  • Bmsrt
    Nekem minden nap az első kör ilyen hogy késve tesz le nem tudom miért.
  • brasco84
    na ma szopás van megint úgylátom, végülis a tegnapi nap jó volt..... 5 battle 1 win, az az 1 win is oltári jó volt, 1 perce ment a meccs mire berakott, mire megláttam a képet, 2 med erőszakolta a tankom, mert persze himmelsdorfon középen átrobogtak. vége. 400 xp duplázva, köszike.
  • ollie
    Az ilyen meccseket a nyerő oldalon sem tudom élvezni.
  • Oddball29
    Sok TD-zés után leültem megint tegnap este kreditet farmolni a Jumbo-val, egyből két Top Gun kitüntetés. Beújítottam; tab-venti-célzásgyorsító, fejlesztett torony 105-össel, mert többre tartom a gyors célratartást és célzást, mint a stock torony körkörös védelmét. Főleg, hogy ennyi légpárnás ruszki csodál szaladgál mostanság.

A hírérték az nem ez, hanem hogy 2-2 HEAT lőszert betáraztam még a Impulse-akciós goldból KV-3-ak, IS-ek, meg hasonló agresszív típusok ellen, csak közelről, végső esetre. Egész ledöbbennek, amikor kapnak egy gyors 350-es frontálpuszit, megállnak és próbálnak rájönni, mi történt.
  • Bmsrt
    Oké úgy jó ha van valami csapat is melléd,de ha nem nekem kedvez?:)
  • lammaer
    Igy van, amióta megfoltozták a KT tornyát, azóta sztem az IS3 lett a leggyengébb T8 heavy. Tierjében a KT szemből eléggé átlőhetetlen lett, bétában meg tényleg poén volt írtani őket.

Mondjuk az egész szubjektív és többnyire másként érzékeljük a tankokat ha benne ülünk vagy ha ellene harcolunk.

Amig nem volt IS3-am, gyűlöltem ha jött velem szembe mert mindíg pattogott. Amikor lett, soha nem éreztem lepattanót.

A KT szemből átlőhetetlen - irtam fentebb. Mégis, ha benne ülök, meghalok mint a szar.

Amigy nem volt IS4-em, írtam hogy még oldalról is bajos átütnöm. Mostz van IS4-em, és brutális hogy alulteljesítek vele. Ráadásul jó darabig ugye IS3 ágyúval kell tolni vele, papírtoronnyal.

• virkir
    Pedig Malinovka nem is annyira rossz még heavy-vel sem ha értelmes a csapat és randomfaktor nektek kedvez.
    Egy hétfői gyöngyszem innen.

A 4 top mind feljött a hegyre a 2 IS-4-el spottoltunk meg bontottunk a másik E-75 meg befejezte. Jó kör volt bár mind ilyen lenne.
  • Sunrider924
    Viccesnek fog tunni, de probald ki ezt, amikor tobbe kevesbe szembe all veled a KT, rakjal ra autoaimet, nezd meg hova mutat es ott akkora lyukat losz bele hogy ihaj. Nekem 3bol 3szor atvitteaz en KT-m a nagy 105-el. Nem pontosan a lovegpajzs hanem leheletnyit melette.
  • Pales27
    Hol kell lőni az IS-7et szemből? Ha közel vok akk a hasát, de kicsit távolabbról orosz ágyúval, azt már nem tudom eltalálni. IS-4nek meg meglövöm a hullt és szinte mindig átmegy.
  • Nazarov77
    Ja bétában a KT tornya "lyukas" volt a gagyi lövegpajzs miatt, annyira bénán volt nem megcsinálva hogy emlékszek még a jagdpanzer IVel is át tudtam lőni a tornyát ha az ágyút lőttem.
  • Bmsrt
    Tudja valaki mikor jön az a lehetőség hogy ki lehet szedni a 3 legutáltabb mapot?Mert a T32 az be van álva malinovkára és már unom ruinberg 5 kill-es győzelem malinovka(már 8. alkalommal 0 kill és a Gw panther 1 lövéssel kiszed(na ezt hogy hogyan???),ja és mind a 8 malinovkát bukjuk,de csak 1 vagyok a 15 ből,és 16 körből 8 malinovka 1 komarin 2 cliff 1 prohorovka 1 sand river 2 ruinberg és 2 murovanka...jó kis elosztás ez...)
  • virkir
    Nekem csak most van a bétában csak ellene mentem KT-val, akkor az esetek nagy százalékában az IS-3 nyert.
    Namost lehet, hogy akkor a KT volt annyival szarabb az IS meg nem változott de most benne ülve visszasírom a KT-t.
  • davidbog
    Jobbnak azért nem jobb az IS-4. De olyan nagy különbség nincs köztük.

Gyorsabbnak gyorsabb az IS-7, ami sokszor jól jön, cserébe mindig egy kicsit tovább tart a célzás, mert menet közben nagyobb lett a célzókör.
    Hát nem tudum, szerintem szemből se olyan irgalmatlanul erős az IS-7. Azért tier 10-es lövegekkel át lehet ütni. Nekem a tornya tűnik kicsit gyengének, de legalábbis nagyon kiszámíthatatlannak.

Persze az IS-4 homlokpáncélja jóval gyengébb. Tier 10-es lövegeknek nem egy nagy kihívás. A tornya viszont szemből gyakorlatilag átlőhetetelen AP-vel. Nekem az IS-4-el kapcsolatban mindig olyan hull down érzésem van. Ezért nem is szeretem és nem is használom az IS-4-et. Ráadásul jó hülyén néz ki az S-70-es löveggel. :)
  • ollie
    Regisztrálsz, majd kérhetsz egy kódot. De csak új WoT account regisztrálásánál lehet felhasználni.
  • virkir
    Még csak ellenük mentem de...
    A német 128-as az IS-7-et nekem tízből nyolcszor átviszi szemből míg az IS-4-et jó ha ötször.
    Volt is egy screenshot-om ahol 13 találatból volt 3 sebzésem. IS-4-ek jöttek szemből.
  • Neutralpoint
    És itt hogyis lehetne hozzájutni?
  • mordawn
    IS-7 az egyik legjobb médium :)
    Removed Speed Governor 6 percig bekapcs, aztán hajrá.
  • brasco84
    nem várok semmit :D 1 kört nem fogok menni vele, addigra kell meglegyen mire felviszik T10 be.. sprólok 1 tier farmot :D de duplákkal az sok idő, ezért párat sajna nyomni kell vele minden nap.
  • Bmsrt
    Mondjuk még nincs Is-4 tapasztalatom mert még meg sincsen(90K xp híja) és teljes értékű T9-em sincs (E-75 hosszú 10,5 hébe-hóba használom de most amcsi "droidgrind" van szóval még annyit se...) szóval a mostani legerősebb lövegeimnek(amcsi 105"ghostshell generátor",hosszú 10,5,Bl-9(ez a legjobb)azért még kihívást jelent,kivéve ha van lehetőségem egy levelet feladni a szovjet birodalom postaládáján...(ott általában viszi(amcsi gunnal még nem próbáltam,mert ha meglátok egy T9 akármit az amcsi kivételével szemből és nincs más amire lőhetnék töltöm a He-t.
  • Pales27
    De miért lenne jobb az IS7-nél?
    IS-7 gyorsabb és szemből alig lehet átlőni. T10 csatákban meg majdnem mindegy hol lövik az IS-4et.
  • Seriallkillah
    Igen van és nekem még az IS-3 ágyújával meg a gyengébb tornyával is sokkal hatékonyabb tank mint az IS-3 tény hogy az Is3-at is nagyon szeretem mert egy jó tank.
  • Pales27
    Amikor úgy top tank, hogy kevés a T9 az ellennél, akkor nagyon jó tényleg pattognak róla oldaláról szemből, de ha sok a nagy vas akkor vége, mindenhol átlövik a tornyot kivéve. Ilyen csatákban jobb az E75 meg a VK
  • Pales27
    Az IS-3at nehezebben szedi ki, mert fürgébb, de ami fontosabb az IS-3 kevesebbszer van nagy artys csatákban.
  • Bmsrt
    Az Is-4 nekem leginkább a teljesen random pattogása miatt tetszik ezért is kell...(na meg potya T10)Amúgy valóban a legszebb T10 az Is-7 szerintem is.
  • VanDaal
    Általában én is csak a duplákra vállalkozok vele. Az is épp elég :) Ha meg végleg elfogyna a türelmem hozzá, van elég free xp-m, hogy búcsút inthessek neki :) Valahogy ez olyan megnyugtató érzés.
  • Pales27
    Van IS-4ed?
  • Bmsrt
    Az arty az mit nem szed ki?Ők istenek minden frag nekik van fenntartva a tankoknak csak a morzsák valók amiket ők kegyesen meghagynak nektet ,legyetek hálásak érte,istenkáromló halandók!!!
  • loctite23
    Lemaradt :

Jelentkezni :D
  • Seriallkillah
    ez baromság... az IS-4-et nem hiába rakják be 10-es tanknak. Sokkal erősebb bármelyik másik t9-es tanknál. Sőt szerintem még az IS7-esnél is jobb. De tény hogy az IS7 a játék egyik legszebb tankja
  • loctite23
    Sziasztok!

Még mindig keresünk embereket a klánunkba :D

az alábbi linken keresztül tudtok:

http://worldoftanks.eu/community/clans/500002039-MNT/

Üdv Loctite23 (nem Sagal74 :) )