A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #74493 Jobbnak azért nem jobb az IS-4. De olyan nagy különbség nincs köztük.
Gyorsabbnak gyorsabb az IS-7, ami sokszor jól jön, cserébe mindig egy kicsit tovább tart a célzás, mert menet közben nagyobb lett a célzókör.
Hát nem tudum, szerintem szemből se olyan irgalmatlanul erős az IS-7. Azért tier 10-es lövegekkel át lehet ütni. Nekem a tornya tűnik kicsit gyengének, de legalábbis nagyon kiszámíthatatlannak.
Persze az IS-4 homlokpáncélja jóval gyengébb. Tier 10-es lövegeknek nem egy nagy kihívás. A tornya viszont szemből gyakorlatilag átlőhetetelen AP-vel. Nekem az IS-4-el kapcsolatban mindig olyan hull down érzésem van. Ezért nem is szeretem és nem is használom az IS-4-et. Ráadásul jó hülyén néz ki az S-70-es löveggel. :)