A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #74500 Igy van, amióta megfoltozták a KT tornyát, azóta sztem az IS3 lett a leggyengébb T8 heavy. Tierjében a KT szemből eléggé átlőhetetlen lett, bétában meg tényleg poén volt írtani őket.
Mondjuk az egész szubjektív és többnyire másként érzékeljük a tankokat ha benne ülünk vagy ha ellene harcolunk.
Amig nem volt IS3-am, gyűlöltem ha jött velem szembe mert mindíg pattogott. Amikor lett, soha nem éreztem lepattanót.
A KT szemből átlőhetetlen - irtam fentebb. Mégis, ha benne ülök, meghalok mint a szar.
Amigy nem volt IS4-em, írtam hogy még oldalról is bajos átütnöm. Mostz van IS4-em, és brutális hogy alulteljesítek vele. Ráadásul jó darabig ugye IS3 ágyúval kell tolni vele, papírtoronnyal.