418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Aludj rá egyet,vagy menj platoonban.A játék néha tényleg szívatja az embert,de azért még nem kell törölni,inkább nyugodj le egy kicsit.
  • Eagle16
    Inkább keress valakit magad mellé. Ha 2 értelmes ember megy egymással az már fél siker :D
  • Plata
    Én szeretem az M12-met,és épp azon dolgozok hogy meglegyen M40/M43.Szerintem jó szórakozás artyzni,szerintem próbáld ki te is,nem minden arty szar,ma t44-el a duplázós csatám olyan volt hogy 4 arty mellett maradtam védeni őket,utána elmentem felderíteni miután a bal szárny tiszta lett.Nagyon jó volt,találkoztam pár heavy tankkal,de meg sem karcoltak,mert nem álltam le harcolni,csak spotoltam őket,és az arty nagyon szépen szinte azonnal kiszedte őket.T6-7 artyk voltak.Én csak egy lemminget öltem meg egy kv3-at,plusz lesebeztem Jtigert aki a bázisunkra akart bejönni.Az arty valami nagyon fantasztikus volt,ha nincs arty vesztünk mert a mi top tankjaink balfaszok voltak.Tőlem kaptak is az artyk egy szép kis dicséretet.Anno T29 T32 tankjaimmal volt rá példa hogy az artyt a saját testemmel védtem.T34 már túl puhatestű ehhez.És nem egyszer már nekem is megköszönték artyként a segítséget,eddig csak egyszer öltem csapattársat,azt is véletlen.És bocsánatot kértem.
  • Ohyner
    Hogy az a..... Áh hihetetlen! Háromnegyed pályáról rohanok vissza M6-al mert 3an foglalják a bázist. A bázisunk mellett kuksoló tigris és szu 100 meg ki se dugja az orrát. Mert az egyik 50% a másik 70% volt. Hozzáteszem két t7 tank volt oldalanként, tehát nagyon félniük sem kellett.
    ÉS persze kinek van kurva szar statisztikája? Hát persze hogy nekem! Miért ne annak, aki még próbál is valamit tenni a csapatért!
    F.sz kivan már, letörlöm ezt a szart a picsába!
  • Ohyner
    A f.szom kivan már! Gusztustalan féreg csapatot kapok folyton. Ma már vagy 10jére előfordul, hogy én megmentek egy társat, utána meg benne hagy a szarba. F.sz kivan már. Nem hiszem el.
  • Eagle16
    Ezzel pedig nem kevés munkád volt...végig prémium nélkül ugye?

Nem az én dolgom, de miért adod el, mikor szinte az összes ágon egész sokáig jutottál?
  • ximix #74549
    A mystic of arty-ra még az is rádob egy lapáttal hogy egy T6 arty-nak 166000Xp kell össze kartácsolnia a következő tierig míg egy heavy-nek ugyan itt~45000Xp egy TD-nek ~65000Xp és egy med 95000Xp kell csak a német oldalon.
    Tehát ez az xp mennyiség is befolyásolja az állandó arty tábort, mert elég sokat kell vele puttyogtatni mire összejön.

• bgabor
    A német high tier TDk (jagdpanther, Ferdi, Jagdtiger) még mindíg sokkal nagyobb láthatósággal rendelkeznek amúgy, mint az amcsi és orosz típusok?
  • Oddball29
    Jah, tegnap Karelian kétszer szakadtam, és kétszer másztam vissza, hogy aztán megnyerjem nekik a meccset a végén.
  • brasco84
    nálam is csinálta aztán kis idő múlva abbamaradt.
  • Attiska
    Másnál is lagol a játék? Elég durva, az előbb jártam úgy a JagdPzIV-el, hogy megáll az egész a lag miatt, aztán mire visszajött az irányítás, szét is voltam lőve.
  • bardocz
    Miért? Mert szerencsésen végig tudtam menni a pályán pár társammal, és érdemben csak pár nagyobb tankkal találkoztam?
  • bornofakone
    LIKE this post if you play artillery, if not COMMENT below why you choose not to!

annyira király h közel 2k ember lájkolta, és csak 450 ember kommentelt....jó persze nem reprezentatív, de azért mutat vmit h mennyire imádják az artykat ofc....:/
    ennyi a féreg gerinctelen és hadd ne soroljam ember? az ilyen miért nem mario-zik :(
  • Szakesz
    Annyira fasza csávók vagytok, hogy nem is találok szavakat. :)
  • bardocz
    Bennem is felmerült az ötlet, igaz akkor kevesen maradtunk volna. A meccs alatt mondjuk én két artyval találkoztam, az egyiket az orrom elől lőtték ki, a másikat meg én.
  • patchaou
    Szívesen megtenném, de ha belekezdene egy ilyenbe az ember, akkor hamar lesújtana a banhammer.
  • Dorgal
    Én már régóta ezt csinálom,ha két artynál több van kilépek.Ha már fizetek,akkor hadd mondjam meg én,kivel akarok játszani.
    Ami meg a számlálót illeti,2011-ben már azért nem kéne ilyen alapvető hibákat csinálni egy játékban.Mégha oroszok,akkor sem.
  • Sippie
    Arty rock is in the house tonight!
    Everybody, just have a good time :D:D

Volt aki folytatta hogy every day i'm tankin'
    :D
  • ollie
    Vagy kinyírni mindkét oldalon a saját artykat.
  • patchaou
    Ilyenkor kéne minden tanknak rögtön dezertálni. Hagy nyomják az artyk egymás ellen.
  • SZU
    Látod-látod? Érdemes lett volna a tűzoltó skillt 100-ra gyúrni! =D
  • virkir
    A ClanInfo másnak se megy normálisan vagy csak nálam hülyült meg?
  • bardocz

Jó kis meccs volt.
  • DummyBoy
    Értem, és tudom is hogy igazatok van ... de engem jobban felidegel, mikor nyomom a qrva poroltóját mint süket a csengőt, és közben nézem, hogy main gun, engine, radio, turret, track leég, de az Observatory device megússza ...

Ugyanúgy használhatatlan leszek, de cserébe +3k-t is bukok ... meg az ideg, hogy "ménemóccsa!?!?!?!" ...

Igazat megvallva relative ritkán égek, akkor zavaró, de nekem még semmit nem sikerült menteni vele ...
  • Gunslinger
    Nekem viszont az esetek 99%-ban sikerül. Soha, semmivel nem indulok el oltó nélkül t4 felett, viszont nem zavar, ha leégetek egy ellenfelet akár 500 hp-ról, szal igazából senkit sem akarok rádumálni a poroltóra. :-)
  • Szakesz
    Pedig tényleg csak a reflextől függ, hogy sikerül-e eloltani idejében. :)
  • DummyBoy
    Én is ezek közé tartozom ... még SOSEM sikerült poroltóval megvédeni a tankot attól, hogy a legfontosabb modulok ki ne égjenek ...

Oroszokon emiatt Removed Speed Governor van, scoutokon Oil, a többin meg vagy van poroltó, vagy OIL ...

Ez van ...
  • MitsuMishi
    Amúgy azért szokta rosszul mutatni a számláló a tankok számát,mert a dezertáló tankokat, és azt hiszem a TK-kat nem számolja bele.De szvsz teljesen felesleges ez a számlálós mizéria,mert ha lejár az idő úgyis döntetlen lesz...
  • patchaou
    KV-3-ba nem ártana 2 :D
  • ollie
    Mondjuk minden tankba érdemes poroltót tenni tier 5-től kezdve. Sok agyatlan tier 8-9-es tankot is látok égni addig, amíg magától nem alszik el a tűz.
  • patchaou
    Ez kicsit ellentmondásos. Ha soha nem nézted honnan tudod hogy ötből háromszor rosszul mutatja? Amúgy Én sem nézem, csak a képernyő oldalán figyelem az állást.
  • Adjunktus
    Átszervezés miatt az accom eladó!
    Rendkívül kedvező áron. 12500 gold.Természetesen WOT-os gold.
    Érdeklődni privátban lehet.
    Néhány kép.
    [/URL]

[/URL]

[/URL]

[/URL]

[/URL]
  • rudii
    Nalam 5bol 3x szarul mutatja...sose neztem ezutan se fogom.
  • Dorgal
    Két perccel ezelőtt!Malinovkán kilőttünk két Tigrist és egy Stugot,és a számláló 0:5-t mutatott!Ha nem vagyok ott nem hiszem el!Még az enemy is irt,hogy élmény velünk játszani.Létezhet ilyen?
  • Sunrider924
    Nekem az volt a meglepo, hogy az autoaim oda mutatott, es ugye "mindenki tudja" hogy szembol a KT tornyat nem lehet atloni :)
  • davidbog
    Nem olyan meglepő ez, ha tényleg a lövegpajzs mellett vitte át. Az már a torony homnlokpáncélja, ami 185 mm vastag. Ott egy 225 mm átlagátütésű ágyú többnyire átviszi.
  • davidbog
    Ha látom a teknő frontpáncélzatát, akkor mindig arra célzok (kivéve ha biztonságosan tudom csökkenteni a távolságot).
    Ha csak a tornyot látod lehet próbálkozni azzal is. Közelről még be lehet célozni a torony alsó harmadát. De lehetőleg nem a széleit célozva, lövegpajzshoz közelebbi felét. Bár ez is tud trükkös lenni. Legutóbb négy 12,8 cm-es AP lövedékemből csak egy vitte ott át.
    Ha be van forgatva akkor esetleg a homlokpáncélt is lehet lőni, mivel elveszíti kettős döntöttségét.
    Fórumon írták, hogy a vezető búvónyílását is átlőhető. Én még nem próbáltam.

Olyan 250-300 méter környékén már elég nehéz átlőni szemből az IS-7-et AP-vel. Ebből a távolságból már nagy a szórás szinte hiába célzol gondosan. Ezért tényleg csak a tier 10-es lövegeknek van esélye, de ezek se mindig eredményesek. Szóval ha van rá lehetőség akkor inkább csökkentsd a távolságot.
  • DummyBoy
    Én XP-zni rátettem a nagyobbik 122-est, de meggondoltam magam ...

Most kell a pénz IS4-re, de ez az ágyú speciális kredittel töltött bogyókat lövöldöz, abból is 10-et egy perc alatt, szóval egyelőre pihen :)
  • Pales27
    Lehet, hogy ő azt akarja, hogy fizetne azért ,hogy felvegyék vhová!
    Csak hát mindenki félre érti:)
  • Sippie
    Én is megtaláltam aza Wankanoidot, aki pénzért csatlakozik máshogy :D lolka