banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Ha látom a teknő frontpáncélzatát, akkor mindig arra célzok (kivéve ha biztonságosan tudom csökkenteni a távolságot).
    Ha csak a tornyot látod lehet próbálkozni azzal is. Közelről még be lehet célozni a torony alsó harmadát. De lehetőleg nem a széleit célozva, lövegpajzshoz közelebbi felét. Bár ez is tud trükkös lenni. Legutóbb négy 12,8 cm-es AP lövedékemből csak egy vitte ott át.
    Ha be van forgatva akkor esetleg a homlokpáncélt is lehet lőni, mivel elveszíti kettős döntöttségét.
    Fórumon írták, hogy a vezető búvónyílását is átlőhető. Én még nem próbáltam.

Olyan 250-300 méter környékén már elég nehéz átlőni szemből az IS-7-et AP-vel. Ebből a távolságból már nagy a szórás szinte hiába célzol gondosan. Ezért tényleg csak a tier 10-es lövegeknek van esélye, de ezek se mindig eredményesek. Szóval ha van rá lehetőség akkor inkább csökkentsd a távolságot.