banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Én szeretem az M12-met,és épp azon dolgozok hogy meglegyen M40/M43.Szerintem jó szórakozás artyzni,szerintem próbáld ki te is,nem minden arty szar,ma t44-el a duplázós csatám olyan volt hogy 4 arty mellett maradtam védeni őket,utána elmentem felderíteni miután a bal szárny tiszta lett.Nagyon jó volt,találkoztam pár heavy tankkal,de meg sem karcoltak,mert nem álltam le harcolni,csak spotoltam őket,és az arty nagyon szépen szinte azonnal kiszedte őket.T6-7 artyk voltak.Én csak egy lemminget öltem meg egy kv3-at,plusz lesebeztem Jtigert aki a bázisunkra akart bejönni.Az arty valami nagyon fantasztikus volt,ha nincs arty vesztünk mert a mi top tankjaink balfaszok voltak.Tőlem kaptak is az artyk egy szép kis dicséretet.Anno T29 T32 tankjaimmal volt rá példa hogy az artyt a saját testemmel védtem.T34 már túl puhatestű ehhez.És nem egyszer már nekem is megköszönték artyként a segítséget,eddig csak egyszer öltem csapattársat,azt is véletlen.És bocsánatot kértem.