418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Esélyed az van. De arra is nagy az esély hogy a 4 SPG vs. 1 T54 harcból a T-54-es kerül ki vesztesen.
Nem mondom hogy nem volt még ilyen szempontból jó köröm, mert volt hogy olyan gyökereket kaptam ki hogy hihetetlen.
4 nagy SPG-re bukkantam egy halomban, és még akkor is SPG nézetben lövöldöztek valakire amikor én már szedegettem lefelé a HP-jukat...egyik sem fordult rám vagy ilyesmi, oda se figyeltek.
De olyan is van hogy rábukkanok 4 SPG-re egy sarokban és már felém néz az összesnek a csöve...
De mondom, nem kifejezetten SPG vadászatra használom...annál többet ér, hogy így elpazaroljam. Szerintem sokkal hasznosabb vagyok a csapatnak ha arra használom amire való... -
brasco84 #74594 és ehhez miért kell új acc? :D -
A p...ába hogy még akkor sincs esélyed ellenük ha melléjük érsz egy jó páncélozott tankkal.
-
Már hogyne lenne esélyem egy az egyben...ha egyedül rárepülhetek a T-54-essel egy magányos nehéz tankra akkor már csillog a szemem :) Valamit nagyon el kell rontanom ahhoz, hogy ne én nyerjek. Az E-100-ast mondjuk utálom, mert bazi nagyot sebez és az oldala néha elnyeli a sebzést...de ha van hely akkor az is megvan 1-2 percen belül.
T-43-as...hát igen, azon a szinten még nem kempel mindenki a bázison, és nincs 3-4 db klingon álcázóval felszerelt 2k-t sebző über SPG...
A havas pályán próbáltam régebben, akkor még új volt a T-54-es.
Elértem sunyiban a bázist, na mondom most az összes SPG meghal, legyilkolom mind. Ahogy beértem a bázisra 3 darab olyan szar egyszerre lőtt rám és azonnal meghaltam...és nem egyszer volt már ilyen hogy közelharcban SPG lő ki...előbb látnak meg, tudják hogy merről jövök...övék az első lövés. Aztán ha az első le trackel akkor jön a többi...azóta inkább nem erőltetem. -
Tegnap hirtelen felindulásból belefogtam egy új acc-ba. Marha jó menni ezekkel a kis gépekkel. T-28-ra meg szavakat sem találok :D -
Sir Charles #74590 Azért ezzel vitába szállnék.
Én most a T-43-at nyomom és azt vettem észre ,hogy némi ésszel azért lehet a medeket is arty vadászatra használni(orosz medeket).
Szinte minden pályán van rá lehetőség, hogy elslisszolj a frontvonalak között, mert általában ha vársz egy kicsit, mindig nyílik út az ellen bázisára csak figyelni kell a nálad nagyobb tankokat, hogy merre mennek.
A tier9-10 heavykkel szemben amúgy sincs esélyed egy az egyben, de míg a tier 5 scout egy lövéssel kivégezhető, addig egy tier 9 med egy kicsit jobban bírja. -
Értem kösz, hát szomorú hogy azon az oldalon sem érdemes jobban elindulni mint a többin. -
Nem. Ha SPG-t akarsz vadászni akkor te is meg a csapatod is jobban jár egy Tier 5-ös könnyű tankkal...a sok okos T-54-essel is berohan mintha felderítő lenne, aztán kiesik egy T9-es tank, a csapatodnak meg pluszba ki kell lőni egy 100%-os E-75-öst pl...az meg nem nagy segítség hogy felderítesz mindenkit 20 mp erejéig, aztán kilőnek.
-
A banner alatti dolgokat olvasd el :D -
Köszke! Magyarokhoz hol van lehetőség csatlakozni? Vagy mikor vagytok többnyire fent? Ha tetszik a játék szívesen fizetek elő... prémiumra -
Ohyner #74585 Ez már magába is megért egy képet:) -
phü phü phü Távozz tőlem sántán :)ez az ördög szekere átlagXp 666, totálXp 6660 :) -
Bellításoknál. Vagy alt+enter kombóval.
-
A képernyőt hogy tudom kiterjeszteni fullba? -
Ohyner #74581 A T29 nekem is bejött eddig. Bár már 10 meccs alatt is látszik, hogy kemény csaták várnak. 10. meccsem vele 3 top tier arty, 4t10 tank.
Nem vártam sokat a meccsből, de megteszek mindent. Egy Is7be sebeztem bele meg egy t50-2be aztán kilőttem egy low hp-s T30t és a másik T30ba sebeztem, bár majdnem ki is lőttem, de 1sec kellett volna, hogy betöltsön a gunom, és így kilőtt.
Az azelőtti meccsen megint 4 top tier arty és a többi, ott viszont 5 tankot is sebeztem.
Ez a sok nagy arty elég veszélyes, mert csiga a drága. Úgy tűnik saját tierjében és afelett eggyel ez is nagyon erős lesz. Persze mint tudjuk, ebben a játékban a tank milyensége számít a legkevesebbet. Nem egy meccsem ment el M6l is úgy, hogy lőttem egyet, mert két perc alatt egyedül álltam már csak szemben 13 tankkal, akik sajnos nem egyesével akartak jönni.
Na nekem mára ennyi, holnap megyek tanítani. Meg így még jó nézni a statokat is:)
-
A T-44, T-54 tényleg jó arty vadász tank mint azt itt néhányan írták? -
Az arty témában azt nem lehet számon kérni a fejlesztőktől hogy a tier 6 felet miért nem mínuszosok mint az összes többi tank tree.
Ha már a többi témában nem hajlandóak érdemben lépni? Ez is egy jó érv ellenük, hogy azon a szinten miért is számítanak egy prémium tanknak megfelelő bevételforrásnak.
Ez elég egyenlő elbánás lenne a többiekkel ezen a téren. És sokan biztos nem tudják hogy ez így van akik bosszankodnak miattuk. -
Hátha ez kedvet hoz a T29-hez :) 2-3 napja fejeztem be, nagyon jó tank.
Hull-down-ban mondjuk közel sem átlőhetetlen, de azért bírja egy darabig...
-
klezzz #74577 Nem olyan rossz ez, az enyém még ennél is sokkal szarabb volt :) mm nem szerette túlzottan.
Nincs most valami promó amivel egy kis goldot lehet szerezni? -
Ohyner #74576 Hát sajnos csak ilyen siralmas stat lett az M6 vége, pedig szerintem nagyon jó kis tank, agilitása miatt a KV-3nál is használhatóbb szerintem.
Na mindegy itt a vége, sajnos csak ilyen sokadrangú eredménnyel hála a Taigetoszról le nem hajigált szerves hulladéknak!
-
Pongyi #74575 Most kezdődik egy klasszikus a FILM+-on -
KV-val lopakodó? Érdekes. -
doomguard #74573 Klántalálkozó, mondjuk ahhoz klántagnak kéne lennem..de mindegy, az érzés a fontos..:D -
jó ötlet én is erre írom:D -
Győzelem!
Csata: Komarin 2011. november 10. 20:52:00
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 325
Szerzett kredit: 8 436
Csatában elért Achievement: Lopakodó, Megszálló -
Nekem Headshoot!!! felirat van :) -
lammaer #74569 Ha fenn van az overtargetmarkers, akkor egy speciális felirat (alapból "blown up" asszem) jelenik meg fölötte.
Amúgy csak indirekt módon, abból tudod meg hogy egylövéseztél vmi olyasmit aminek elpusztitására az ágyúd még max sebzéssel sem képes. -
Az M3Lee mekkora egy sz@r. Elöbb szedem össze freeXP-böl a T1heavy-re valot mint simábol. -
Ki van fejlesztve a T34 az meg prémium lesz, azzal majd mehetsz farmolni! -
Alapjában véve támogatom az ötletet, de milyen közeg az ahol ezt tudják értelmezni?
-
Pongyi #74565 Ne aggódj a T29 kárpótol mindenért. -
doomguard #74564 Srácok, ha kész az "arty racist" póló szóljatok pls. Fixen rendelek belőle. -
Plata #74563 -
Plata #74562
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2011. november 10. 19:08:59
Jármű: M12
Szerzett tapasztalat: 861
Szerzett kredit: 24 605
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mester Lövész, Pusztító
-
Pongyi #74561 T34 után nem is lehet csodát várni:) -
Gerifinuccsi #74560 Sziasztok!
Azt honnan lehet tudni, hogy kilövöm valakinek e lőszeres rekeszét? :O -
brasco84 #74559 képes lennél újra elkezdeni mindent? ilyen sok csata után? az szép.. szerintem spórolj vhogy össze egy typera, max akkor 1-2 hónap alatt, de h én ilyen acc után nem kezdeném a 0 ról az is biztos :) -
bornofakone #74558 huh mi csatán vagyok túl :D még most is remeg a kezem :D
Victory!
Battle: Ruinberg 2011. november 10. 18:40:36
Vehicle: IS-4
Experience received: 2 680 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 44 703
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Reaper, Defender, Boelter's Medal, Sniper
azt meg kell hagyni h velem volt a random elég rendesen :D is-4, t-54 ammo rack :D és 70 v 80 %-s cap-nél értem vissza bázisra úgy h motor off (elment a kit gun-ra) +-ba még hozzá kell tenni h artyjaink nagy részét e-50 kilőtte (1 gw panther maradt csak meg) persze e-50-t is le kellett vadásznom, fúú :D mindenki gratulált :D volt olyan pillanat mikor egyszerre 6 tankkal küzdöttem, közbe meg záporoztak a lövések :D azért írták h yo is-4 u r kinda tough :D
jó nem 1 xp rekord, de ahonnan ez a csata vissza lett hozva... nagyon megörültem most neki :D -
Adjunktus #74557 Ó hát azért annyira nem komoly a dolog.
Csak egyszer raktam ki.Ha valakit érdekel,viheti.Ha megmarad az is jó.
Unom már az állandó farmolgatást,kis szutykokkal.
Pénzem nincs prémiumra,úgyhogy csak így tudnék szerezni.
Vennék egy Kínai csodát farmolni és még 2 havi prémiumra is futná.
2 hónap prémium alatt 3 ágat kihúzok röhögve.
Egyébként volt benne 4 nap prémium,de a többit nélküle csináltam. -
loctite23 #74556 Sziasztok!
Tagfelvétel van klánunkba, mindenkit várunk egy jó csapatba!
jelentkezés:
http://worldoftanks.eu/community/clans/500002039-MNT/
Üdv
Loctite23