A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Már hogyne lenne esélyem egy az egyben...ha egyedül rárepülhetek a T-54-essel egy magányos nehéz tankra akkor már csillog a szemem :) Valamit nagyon el kell rontanom ahhoz, hogy ne én nyerjek. Az E-100-ast mondjuk utálom, mert bazi nagyot sebez és az oldala néha elnyeli a sebzést...de ha van hely akkor az is megvan 1-2 percen belül.
T-43-as...hát igen, azon a szinten még nem kempel mindenki a bázison, és nincs 3-4 db klingon álcázóval felszerelt 2k-t sebző über SPG...
A havas pályán próbáltam régebben, akkor még új volt a T-54-es.
Elértem sunyiban a bázist, na mondom most az összes SPG meghal, legyilkolom mind. Ahogy beértem a bázisra 3 darab olyan szar egyszerre lőtt rám és azonnal meghaltam...és nem egyszer volt már ilyen hogy közelharcban SPG lő ki...előbb látnak meg, tudják hogy merről jövök...övék az első lövés. Aztán ha az első le trackel akkor jön a többi...azóta inkább nem erőltetem.