banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ohyner
    A T29 nekem is bejött eddig. Bár már 10 meccs alatt is látszik, hogy kemény csaták várnak. 10. meccsem vele 3 top tier arty, 4t10 tank.
    Nem vártam sokat a meccsből, de megteszek mindent. Egy Is7be sebeztem bele meg egy t50-2be aztán kilőttem egy low hp-s T30t és a másik T30ba sebeztem, bár majdnem ki is lőttem, de 1sec kellett volna, hogy betöltsön a gunom, és így kilőtt.

Az azelőtti meccsen megint 4 top tier arty és a többi, ott viszont 5 tankot is sebeztem.

Ez a sok nagy arty elég veszélyes, mert csiga a drága. Úgy tűnik saját tierjében és afelett eggyel ez is nagyon erős lesz. Persze mint tudjuk, ebben a játékban a tank milyensége számít a legkevesebbet. Nem egy meccsem ment el M6l is úgy, hogy lőttem egyet, mert két perc alatt egyedül álltam már csak szemben 13 tankkal, akik sajnos nem egyesével akartak jönni.

Na nekem mára ennyi, holnap megyek tanítani. Meg így még jó nézni a statokat is:)