418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• NorBear
    Üdv mindenkinek!

Kinek van tapasztalata Panther ,Panther II illetve E50-es harckocsikkal?
    Nemrég nyergeltem át egy Panzer IV-esre és még nem tudom hogy a német páncélosok közül melyik ágon lenne érdemes tovább haladnom. A szupernehéz harckocsik valahogy nem tudnak megfogni, ráadásul az amerikai nehéz páncélosok között is akad egy-kettő ami sebességben és tűzerőben is leiskolázza a Maushoz hasonló dögöket.
  • Batyafaka
    Ez lesz szerintem. THX
  • Rainbow15
    Köszönöm, rossz helyen kerestem.
  • Szakesz
    Ha eladtad, nyilván megveszed újra és felteszed. Gyakorlatilag ennyi az egész.
  • Pongyi
    A garázsban a tankod alatt ott vannak egymás mellett az éppen használt modulok, ha arra rákattintasz ott tudod visszatenni a gyári modulokat is akár. Bár én csak a stock ágyút tettem vissza T32-re gondolom stock motort is vissza lehet, de mint ahogy azt vki írta itt korábban az alap motor lehet h még nehezebb is mint a fejlesztett. Szal inkább fejleszd ki a felfüggesztést és akkor mindent rápakolhatsz.
  • Rainbow15
    Oks. Szóval a T29-re akartam vissza rakni pár alap dolgot (Ford GAC Motor, 76MM GUN). De nem tudom őket felrakni, vagy tehetségtelen vagyok, vagy nem lehetséges.
  • szabii98
    A T29esén a 90mm-st akarja visszarakni a 105mm-s helyett de nem engedi neki.
  • szabii98
    Vidd mind kettőt, aztán amelyik nemtetszik, azt abbahagyod. Aranyközépút :)
  • Szakesz
    Ha még egyszer, érthetően megfogalmazod a problémádat, akkor talán tudok segíteni.
  • HappyHunter
    Működik a printscreen, csak a játék mappájába menti a képeket.
  • Dorgal
    Ezek a tetvek miért cseszik el a Pz IV-et,minden hétvégén?Megmértem,egy perc alatt fordult 360 fokot egyhelyben.Már kezdem azt hinni,hogy ugyanaz a barom van minden hétvégén ügyeletben,és két füstölthal meg egy vodka után ezzel szórakozik.
  • Batyafaka
    Jó kérdés. Nem vagyok csak az egyik ág elkötelezettje sem. Német med. ágat imádtam,különösen a VK 36-t. Most Tiger(P) a szekerem. De mellette ott fejlődik az ami med. is. Szóval mind a két stílusban verekszem, ezért kértem segítséget.
  • virkir
    "resource táblában"
    Ezmiez mert ilyet én nem találok.
    Esetleg a research-re gondolsz? Mert ott semmit nem tudsz sehova pakolni.
  • Ry0K3N
    Attól függ heavy kell vagy med.
  • Rainbow15
    Nem tudok, mert a print screen sem működik.. :D
    Amik a legfelső sorban vannak cuccok, azokra gondolok. (a resource táblában)
  • Batyafaka
    Jumbo után merre vezessen utam? T20 vs M6?
  • Met
    De miért akarod visszarakni?
  • szabii98
    Mutatsz 1 képet akkor talán meg tudjuk mondani :D Vagy valaki nagy amcsi tankos..én még nemjárok a T29nél :)
    szerk.:
    most így végignézegetve a tech fát, elég érdekes bugba akadhattál :D
  • Szakesz
    A T29-hez csak egy motor van alapból, a többit ki kell fejlesztened vele.
  • noname23
    Átverekszem magam az ellen zászlójáig, ahol 4-5 arty vár...persze egyiket se látom, csak akkor ha 1 méterről pofán lő.
  • Rainbow15
    Csak a 90-es ágyút vettem meg rá, de persze a 75-öset sem tudom visszarakni, nem is ír ki semmit :)
  • szabii98
    Szerintem a régi motorod nagyobb terhet jelentett és tettél a tankodra azóta+ súlyt..
  • DummyBoy
    És mit érsz vele, hogy kinyírhatod a "tetves mocskos gyáva féreg szarokat"? Ugyanazt a javítási költséget fogják fizetni mint most ... és amíg neked sikerélményed lehet, hogy kilősz egy nagyobb tierű tankot, addig ők nyugodtan fejlődnek tovább ...

Semmi sem válzotik, csak az hogy több AFK tank lesz a bázison ... ennyi ... Arról nem is beszélve, hogy vajmi kis esélyed lesz kilőni őket, mert amint spotolni fogják, a 4-6 arty kiszedi ezeket ...

Arra azért kiváncsi vagyok, hogy miféle filozófikus magyarázatot hoznál fel arra, hogy a bázison, fedezékben kempelő bátor harcosok mennyivel különbek mint a mellettük AFK (Már kilépett) gyáva mocskos férgek, akik éppen jól szórakoznak egy másik csatában ...
  • Rainbow15
    Tudom, ennyire azért nem vagyok tapasztalatlan. Csak azt kérdeztem, hogy miért nem tudom felrakni a régebbi mocit, amit gyárilag adtak a tankhoz.
  • TDantes
    Igazad van. Ez nagyon idegtépő. Sajnállak is. Tankozni jobb. Például megyek tier 8 feletti nehéz tankkal, kapok a levegőből két áldást és fel robbanok a picsába. Mennyivel jobb.

Vagy tudod mi még a fasza? Átverekszem magam az ellen zászlójáig, ahol 4-5 arty vár...persze egyiket se látom, csak akkor ha 1 méterről pofán lő.

Igen. Ez tényleg jó.
  • Wilson83
    Érdekel valakit egy eladó T30-as account?
  • Plata
    Másik felfüggesztés.
  • I.C.ram
    ...

Nem bírja el a terhet a jelenlegi felfüggesztésed. Előbb fejleszd ki az erősebb lánctalpat, és utána tudod felrakni.
  • Rainbow15
    Hogy tudom feltenni a gyári cuccokat a tankra? Meg van a 105-os a T29-re, de feltenni még nem tudom felrakni. Azt mondja, vegyem meg a köv. felfüggesztést, vagy könnyítsek a tankon. Könnyítenék én, de a régi motort miért nem tudom felrakni?
  • Plata
    Nem is lesz T10 tankom,mert szórakozni akarok nem szenvedni.Az aki elmenekül a csatából az rosszabb mint egy arty,ha tetves mocskos gyáva féreg ahhoz hogy szembenézzen a kihívással akkor nem neki való ez a játék.
    Szerintem zárjuk le a témát,örülök neki hogy a következő patch után a gyáva szarokat kilehet majd nyírni.
  • Oddball29
    Mondjuk az egy másik bődületes hülyeség, hogy teljes sebességgel száguldó SPG is tüzelni tud.
  • kdezso30
    A hozzászólásod egyszerűen értelmezhetetlen, mert a nem T10 tankban ülsz, akkor a csaták jelentős részében nagyobb tank fog szembejönni. A nagyobb tankokkal egyébként semmi bajom, azokkal legalább harcérintkezésbe tudok lépni, mielőtt kilő. Ellentétben az artykkal akik a pálya túlsó végéről kockázat nékül lövöldözhetnek. Valahogy nem szeretek arty céltábla lenni, mert ebben nincs számomra semmi szórakoztató. valahogy az én gondolkodásmódom régimódi, de én azért szoktam játszani, hogy szórakozzak, és nem azért, hogy felbasszam az agyamat a tetves, mocskos, gyáva féreg, gyökér artykon.
  • Plata
    Talán arra vágyik hogy az Ea vegye meg és lehessen leszedni a játékhoz olyan tartalmat pénzért amiben van csalás.Elvégre már játékhoz ilyen dlc is tölthető le.Épp tegnap olvastam a GSO-n.Ha az Ea rátenné a kezét a játékra az pillanatok alatt szarrá menne,m2 med prém tankal simán megölhetnél egy nem fizetős T32-t.
  • Plata
    M41 nem az az arty amivel csak ülni kell a bokorban és várni a csodára,az M41 igazán jó kis támadó arty.Nincs is annál jobb poén mikor 56-al robogsz m41-el és egy T29 el akar kapni.
  • pointer4
    Jaj ne, csak ilyen rosszat ne kívánj senkinek :D
    Amihez egy ilyen Activision, vagy EA keze ér.... az mind szarrá válik :D

Arty-zni meg nem unalmas, előre kell számolni minden eseménnyel, főleg ha már nagy döggel nyomja az ember. Igazán idegtépő tud néha lenni, amikor már 6 sec óta egy helyben van a tank (kb a célzási idő), 4sec mire odaér a lövedék, és ő pont akkor vánszorog odébb, amikor már repül a lövedék :D
    Vagy amikor jelzel hogy lőni fogsz, és mégis kiszedi előled egy kisebb arty, akkor pl 66 másodpercnyi faszverésre van az ember ítélve. (33sec a töltés)
    Főleg amikor a napi duplázóra, pl berak himmelsdorf-ra.
  • DummyBoy
    Igazad van, bocs ...

Igazság szerint ha balanszolva lennének valamilyen szinten, akkor nem zavarna ennyire. De nincs és nem is akarják.

Sajnos az orosz mentalitás az ilyen ... Én azt várom, hogy Overlordék büdös bagázsát felvásárolja valami nagyobb amcsi cég ... Akkor bizony nagyot fordulna a világ. (Tapasztalatból tudom :) ) Bizony nyugaton a fizető vendég az első :)

Sajnos az arty problémával nem lehet mit kezdeni, max bojkottálni lehet ...

Minden második nap elkap az ideg, abbahagyom a tankozást, és beülök az M41-be ... Húzok inkább artyt én is ... akkor nekem is lessz űberop pénzeszsákom ... majd 2 csata után rájövök, hogy unalmas és szar, és inkább hagyom a picsába ...

Milyen kihívástól futamodok meg? Ki tud tovább bújni a domb mögött játék?

Ebben mi a kihívás? Ez olyan, mintha GTL-eznél, és a Mini cooper rallykban mindig lenne pár Ferrari 275 ... ha nagyon bénák, és hibáznak akkor TALÁN nyerhetsz ... de ha minimálisan is odafigyelnek, akkor tuti a bukó.

Minden játék arról szül, hogy szórakoztasson ... nem csak ez. CoD csíttel ... abban pont nincs semmi ami szórakoztató ...

Azért WoT-ozom, mert nagyon jó társaságban játszhatom, ha ez a társaság nem lenne, akkor inkább szimeznék (Arra sajna kevés ez az idő ...) ...

De sajnos a CW-k miatt kell grindelni, kell a random ... és ott jön a szopatás ...

Ez az amit utálok ... ebben semmi kihívás, semmi szórakoztató, semmi élvezetes nincs.
  • pointer4
    Hát, ha egy tét nélküli játékban megfutamodsz egy ilyen kihívástól, akkor mire számíthatsz az életben???
    Ha meg avval a dumával jössz, hogy a játék arra van hogy engem szórakoztasson, akkor jáccál cod-al, szigorúan single, csíttel.
  • Plata
    Nos más szót használnék de az a szó és kifejezés amivel illetném az ilyet azt hiszem kiütné a biztosítékot az adminoknál.
  • Plata

Győzelem!
    Csata: Ruinberg 2011. november 13. 17:00:52
    Jármű: KV
    Szerzett tapasztalat: 2 160 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 28 297 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 770)
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész
    Majdnem eljutottam az ellenség bázisára,megöltem két KV-t egy Lee-t meg egy franc tudja mit egyedül.Épp ölök egy Vk36-t mikor csapattárs Kv mögém jön és 152 milissel agyon lő.Csípte a szemét hogy jobb vagyok vagy mi az isten?
  • pointer4
    Kérlek ne nevezd magad "Prémiumos köcsög"-nek, még olyan kifejezést adsz mások szájába, amit agyatlanul fognak mások fejéhez vágni. Mikor te(mi) tartjuk fent a játékot.
    Arty meg van a játékban, ez ellen nincs mit tenni.
    Meg kell tanulni velük együtt élni.
    Hogy oldalanként van sokszor 6, na ezt kellene már megértetni a fejlesztőkkel, hogy az még az artystáknak is szar. Ezt ki kell várni, lassú folyamat, egyszer csak megértik.
    Engem is kaptak már ki tankból artyk, nem is egyszer. A legtöbből tanultam, és megfogadtam, ott többé nem öl meg arty, próbálom is betartani ezt magamnak.
    Az, meg hogy T5Light tankot nem rak be artyk közé... elég nagy szemétségnek tartom. Ezért szoktam platoon-ba menni arty-s ismerősökkel t-50-2-vel, örülnek is nekem :D 2 db GWTigerrel csapatban elindulok, a túloldalon is lesz mit aprítani :D