A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kérlek ne nevezd magad "Prémiumos köcsög"-nek, még olyan kifejezést adsz mások szájába, amit agyatlanul fognak mások fejéhez vágni. Mikor te(mi) tartjuk fent a játékot.
Arty meg van a játékban, ez ellen nincs mit tenni.
Meg kell tanulni velük együtt élni.
Hogy oldalanként van sokszor 6, na ezt kellene már megértetni a fejlesztőkkel, hogy az még az artystáknak is szar. Ezt ki kell várni, lassú folyamat, egyszer csak megértik.
Engem is kaptak már ki tankból artyk, nem is egyszer. A legtöbből tanultam, és megfogadtam, ott többé nem öl meg arty, próbálom is betartani ezt magamnak.
Az, meg hogy T5Light tankot nem rak be artyk közé... elég nagy szemétségnek tartom. Ezért szoktam platoon-ba menni arty-s ismerősökkel t-50-2-vel, örülnek is nekem :D 2 db GWTigerrel csapatban elindulok, a túloldalon is lesz mit aprítani :D