banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Igazad van, bocs ...

Igazság szerint ha balanszolva lennének valamilyen szinten, akkor nem zavarna ennyire. De nincs és nem is akarják.

Sajnos az orosz mentalitás az ilyen ... Én azt várom, hogy Overlordék büdös bagázsát felvásárolja valami nagyobb amcsi cég ... Akkor bizony nagyot fordulna a világ. (Tapasztalatból tudom :) ) Bizony nyugaton a fizető vendég az első :)

Sajnos az arty problémával nem lehet mit kezdeni, max bojkottálni lehet ...

Minden második nap elkap az ideg, abbahagyom a tankozást, és beülök az M41-be ... Húzok inkább artyt én is ... akkor nekem is lessz űberop pénzeszsákom ... majd 2 csata után rájövök, hogy unalmas és szar, és inkább hagyom a picsába ...

Milyen kihívástól futamodok meg? Ki tud tovább bújni a domb mögött játék?

Ebben mi a kihívás? Ez olyan, mintha GTL-eznél, és a Mini cooper rallykban mindig lenne pár Ferrari 275 ... ha nagyon bénák, és hibáznak akkor TALÁN nyerhetsz ... de ha minimálisan is odafigyelnek, akkor tuti a bukó.

Minden játék arról szül, hogy szórakoztasson ... nem csak ez. CoD csíttel ... abban pont nincs semmi ami szórakoztató ...

Azért WoT-ozom, mert nagyon jó társaságban játszhatom, ha ez a társaság nem lenne, akkor inkább szimeznék (Arra sajna kevés ez az idő ...) ...

De sajnos a CW-k miatt kell grindelni, kell a random ... és ott jön a szopatás ...

Ez az amit utálok ... ebben semmi kihívás, semmi szórakoztató, semmi élvezetes nincs.