418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• mordawn
    Tegnap 3-an platoon-oztunk olyan összeállításban, hogy én E75-el, másik két társ 6-os artyval.
    Tudatosan összedolgozva nagyon jó csatákat mentünk. Pl. Abbeyn az alsó katlanba bementem, ők meg fedeztek. A teljes enemy támadó sort közös erővel kivégeztük (10 kill hármunknak). Ebben a csatában a többiek "nice arty"-ztak.
    Ellenpélda: olyan csatám is volt tegnap, hogy IS4 képébe belemásztam T34-el, ment az adok-kapok, az enemy T8-as arty meg lazán kilőtt engem is, meg a saját IS4-esét is.
    Szóval emberfüggő a dolog, ki hogy használja az arty-t.
  • mini
    "A német medek nem igazán közelharcra vannak, viszont ha szeretsz sniperkedni, akkor arra nagyon jók."
    Ez egy rossz beidegződés még béta óta. Jelenleg a német medek messze a legjobbak a 3 nemzet közül. Akkor szoktam megőszülni, mikor látom amint a csapat legnagyobb német medjei gangolnak hátra sniperkedni, ahelyett, hogy a stratégiai pontokat megszereznék az adott pályán.
    Közelharcban ritka malac kell egy t54nek legyakni egy e50et. Hasonló a szitu t44-p2-vel is.
  • virkir
    Most komolyan mit vártál egy négyes, scout besorolású tanktól?
    Nézd meg a MM táblázatát simán berakhat T10-es csatába is azaz találkozhatsz T9-es heavy-val meg TD-vel.
  • PetiPetiHUN
    Elképzelem hogy milyen lesz mikor le lehet tiltani pár mapot. Az artyk letiltják a városi pályákat a tankok meg az artys pályákat. Kíváncsi leszek hogy fogja kezelni ezt az MM. Az összes heavy ugyan azokat a pályákat fogja letiltani és ott csak artykból meg scoutokból fog válogatni az MM. Érdekes meccsek lesznek. :)
    Szerintem nem fogják megcsinálni.
    Más: Chaffe javítás: 9k M41: 1,5k és akkor a túlélési arányról még nem is beszéltünk
  • Koridor
    Én is voltam már "tetves mocskos gyáva féreg".
    Amikor az A20-al berakott 15.-nek a csatába, a 14. egy KV-volt. Nézem az ellent: 14-15. helyen két VK3601. Na akkor kerestem egy lakájos bokorot az artyk környékén, szétlövetni magam ráérek a végén is.
    A végén kaptam ~360tp és ~2500 creditet, mert a többiek 3-4p alatt bedarálták az ellent.
  • Glo
    Ehhez a "tetves mocskos gyáva féreghez" csak annyit, hogy a T5+ arty ellen küzdeni olyan, mintha egy kocsmai bunyóba beszállhatnának az amerikai tengerészgyalogság mesterlövészei. Csöppet unfair.

Lassan én is kezdek rászokni a dezertálásra, faxnak hiányzik az über arty-k ténykedése.

Mondjuk a T50-et, föleg a 2-est is OP-nak tartom, mert hogy abban 2 kanyar után mindenki rókázna aki benne ül, a nehézségi erötöl az ide-oda pattogó löszerek mindenkit agyoncsapnának, az tuti.
  • PetiPetiHUN
    Tegnap megvettem a T 34-est. Kicsit több mint 1 hónap farmolás után. Sokkal könnyebben összejött mint vártam az elején december közepére tippeltem de egy kicsit túlteljesítettem. Ráadásul nem kellett eladnom minden tankomat hozzá a T 25 AT és az M 41 is megmaradt. A Jumbó a T 32 a Chaffe meg a kis Sherman viszont be lett adva a MÉH telepre hogy meg tudjam venni.
    Az első köröm elég érdekes volt vele. A Sztyeppén nyomultunk a vízmosásba kilőttünk egy Lővét meg egy Jagdpanthert eddigre a két társamat kilőtték az artyk. Naggyából sejtettem merre vannak ezért rájukmentem, kilőttem mind a kettőt közben eléggé lesérültem. Az kilőtt artytól kb 20-25 méterre álltam mikor jött egy lövés és kimúltam. A tankom már félig meg volt fordulva a torony meg teljesen így láttam a lövést. A kedves saját artynk miután kilőttem az ellenfél utolsó artyját még elengedett egy lövést gondolom nem kivárva a célkereszt összeszűkülését annyira féltette azt a nyomorék killt tőlem. No ezt csak azért mondtam hogy miután kilőtted az ellenséges artykat azért még kilőhet egy arty akkor is.
  • Egerwin
    Ha a panzer III ausf. a-n túljutsz onnantól kezdve nem szenvedős. :)
  • Bugi Misi
    éppen nézem ki foglalhatja a bázist de nem látok senkit... de engem tökéletesen láttak!

és pont akkor csináltam a képet amikor kilőttek
  • Hell Girl #75069
    Hát én akárhányszor nyomulok vele, sosem tapasztalom ezt. :)

Inkább 1 világítótorony ..... persze legalább olyan, amiről pattognak. (már ahányszor)
  • kdezso30
    Az első véleményem szerit Pz III, vagy PzIV. A második: vk3601h vagy vk3002db vagy Pz VI Tiger(P), ez attól függ melyik útvonalon haladsz.
  • hawken
    Rájöttem hogy az artyk után legjobban a Type59-et úúútálom.
    Basszus még akkor sem látni mikor lő egyet, pedig 80 méterre sincsen és köztünk még egy fűszál sem. Háthogyapi..ába????
  • bardocz
    Szinte az összes. Mindegyik máshogy jó. Én a PzII vonalon indultam el. VK36 hihetetlen jó, PzIII/IV kicsit szenvedős, de az előtte lévők élvezhetők mind. Csak fejleszd ki.
  • Adjunktus
    Az amcsi ágon nincs Tigris...
  • I.C.ram
    Szerintem sokkal lazább a német ág, bár kicsit több XPbe kerül minden, de nekem az amcsi szenvedősebb volt.
  • Rainbow15
    És mennyire szenvedős a tigrisig, az amcsi ághoz képest? :)
  • Pales27
    A loltraki, ha kifejleszted.
  • Rainbow15
    Melyik az első élvezhető tank német vonalon, a tigrisig? (ha van olyan..)
  • noname23
    Több arty ellen táncolhatsz simán szétszednek még ha IS7ben ülsz akkor is pl:Karelián vissza akartam menni bázist védeni szerintetek sok eséllyel pedig csak 3 kis t5 arty volt de nem bírtam felérni
  • bgabor
    Azért azt a helyzetet, amikor van 6+ arty egy nyitott pályán, és az ember egy nehéztankban ül, ne próbáljuk már meg szerintem kihívásként beállítani.
    Kihívás az a szituáció, amit nehezen, de meg lehet oldani.

Vannak mapok, Pl:Malinovka, Komarin, ahol te el nem bújsz egy szép kövér, area damage-es arty elől. (Mert ugye ilyen mapokról beszélgettünk a téma elején, nem a városiakról, ahol könnyen találsz fedezéket)Heavyként ugyebár pillatok alatt helyetváltoztatni se tudsz, meg gyors cikázás közben harcolni, mint a mediumokkal.

Az nem kihívás, hogy a sok arty miatt a heavy választhat: végigüli a 15 percet fedezékben (már ahol egyáltalán van fedezék, ugye), vagy megindul és akkor pillatok alatt szétlövik az artyk. Vagy kilép, és játszik másik tankkal addig. Nem kéne beállítani úgy, mintha itt egy reális alternatíva lenne.

Azt is megkockáztatom, hogy lehet hogy egy tankos játéknak nem arról kellene szólnia, hogy a tüzérség tüze elől állandóan fedezéket keresünk.
  • bgabor
    "SW mmo ha nem lenne olyan szar én is elmennék tesztelni,de az a játék elég gáz,legalább 30 éve vagyok SW fan de ez a játék nagyon nem tetszik."

Azt már a korábbi hozzászólásaidból, még a mostani arty vita is észrevettem hogy éppenséggel nem te vagy a legokosabb lény a fórumon, ezt a vita során felhozott "érveid" szépen meg is erősítették, de ez a mondat azért mindent visz.

Áruld már el nekem te kis zseni, hogy miért is találod szarnak és gáznak azt a Star Wars MMO-t, aminek még a bétája sem indult el, nemhogy nem jelent még meg. Pontosan hogyan is ítélsz meg egy olyan játékot, amivel a fejlesztőkön kívül ember még nemigen játszott?

Ja tudom, neked csak roppant markáns véleményed van, amit érvekkel képtelen vagy alátámasztani. Meg trágárságok. Hát tudod ez a VV villában még talán elmenne, értelmes, felnőtt emberek között viszont nagyon kevés.
  • xblades
    A másodlagos, harmadlagos képességek csak akkor vehetők fel ha az előző 100%-os lesz mint az alap értékek után?
  • Sir Charles
    A német medek nem igazán közelharcra vannak, viszont ha szeretsz sniperkedni, akkor arra nagyon jók.
    A Panther 1-2 nem túl acélos, viszont az E-50 gyilkos egy dög, lehet vele tarolni rendesen, csak sokat szopsz vele mire kifejleszted teljesen.
    Szóval ha szeretsz közelharcolni, akkor nem ajánlom a német med vonalat.
  • virkir
    Mintha már beraktam volna egyszer de lehet menni akkor is ha sok az arty.
    Az igaz, hogy pályafüggő meg kell egy értelmes csapat is aki nem rohan pár lövésért hanem segíti a saját arty-kat főleg csak spottol legyen ez az ő körük azt örüljenek.

• xblades
    A többibe már beletörődtem. Az első megoldás meg már szinte random csata szint.
  • Szakesz
    Uhh..., vannak problémáid. A legegyszerűbb magyarázat, hogy nem is beszélik meg, merre menjetek. Vannak az egyszerűbb lélekkel megáldottak, akik simán chatelnek ingame. Akik kicsit leleményesebbek, rájönnek, hogy van ingame voicechat is, vagy egyszerűen más, külső programot használnak.
  • xblades
    Tehát külső chat program, én is erre gondoltam mert bent nem igen láttam hogy így beszélgetnének.
  • Met
    Nem, mert azt meg lehet beszélni, hogy merre menjetek de csata közben nem nem nagyon van idő pötyögni, hogy vigyázz mögötted van valami vagy éppen szólni, hogy ne menj ki a fedezék mögül mert feléd néz az enemy
  • stork13
    voicechat vagy chat
  • xblades
    Ezt azért kérdeztem mert eddig csak mikrofon-fülhallgatóval játszottam platon-t barátokkal. És az érdekelt hogy esetleg alkalmi társak hogyan játszanak?
  • rrally
    Vereség
    Csata: Prokhorovka 2011. november 13. 20:13:59
    Jármű: Hummel
    Szerzett tapasztalat: 3
    Szerzett kredit: 108

azt hiszem ez a negatív rekord
  • Pongyi
    Na most lett elegem ezekből a fütyi top tier artykból ami egy kibekakilt lövéssel szétbarmolja a fél tankomat. Lövi a T34-et egy másik tank, sérülök rendben van, esetleg egy modulsérülés ez is belefér, erre odasz@rik egyet egy GWPanther, mindkét láncom annyi, 400-500 HP annyi, ágyúmnak annyi, lövészem meghal! A faxom kivanmár. Hát kempeljem végig az egészet egy ház mögött?? Vagy mit csináljak?
  • Rainbow15
    Én a Lee-t utáltam, az M4-est szerettem, úgyhogy gyorsan utáld meg a Lee-t :D
  • virkir
    Akkor egy átlag randomcsapatot berakva elég csendes lesz egy csata. :))
  • szabii98
    Ha a Lee-t szeretem, akkor gyermeteg vagyok ugye? és ha a Lee-t szeretem, a Shermannal mi lesz, imádni fogom?x'D
  • xblades
    Mikrofon csak nekem kell, mert én parancsolok a többiek csak hallgatnak
  • szabii98
    Ez gonosz volt :DDDD
  • Gunslinger
    Fülhallgató nem hiszem, hogy elég lenne, egy mikrofon sem árt hozzá, bár állítólag a TS4-ben már lesz gondolatátvitel. :-)))
  • noname23
    30másodperc nem elég minden kör előtt?
  • xblades
    Aki platon-ban játszik az mindig fülhallgatóval játszik?
    Vagy hogy tudtok elég gyorsan megbeszélni a taktikát egymásközt?