A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #75072 Tegnap megvettem a T 34-est. Kicsit több mint 1 hónap farmolás után. Sokkal könnyebben összejött mint vártam az elején december közepére tippeltem de egy kicsit túlteljesítettem. Ráadásul nem kellett eladnom minden tankomat hozzá a T 25 AT és az M 41 is megmaradt. A Jumbó a T 32 a Chaffe meg a kis Sherman viszont be lett adva a MÉH telepre hogy meg tudjam venni.
Az első köröm elég érdekes volt vele. A Sztyeppén nyomultunk a vízmosásba kilőttünk egy Lővét meg egy Jagdpanthert eddigre a két társamat kilőtték az artyk. Naggyából sejtettem merre vannak ezért rájukmentem, kilőttem mind a kettőt közben eléggé lesérültem. Az kilőtt artytól kb 20-25 méterre álltam mikor jött egy lövés és kimúltam. A tankom már félig meg volt fordulva a torony meg teljesen így láttam a lövést. A kedves saját artynk miután kilőttem az ellenfél utolsó artyját még elengedett egy lövést gondolom nem kivárva a célkereszt összeszűkülését annyira féltette azt a nyomorék killt tőlem. No ezt csak azért mondtam hogy miután kilőtted az ellenséges artykat azért még kilőhet egy arty akkor is.